Böyle birsey var mi gerçekten ?

Yok gitmeyecek zaten, ben bile konuşurken dikkat etmeye başladım çünkü ben arada bebeklerle ilgili şaka yapiyordum kiz olacak erkek olacak falan tahminlerde bulunuyodum, belki nazarimin bile degdigini düşünüyor olabilir biraz takıntılı bu konularda.

Bende anlamadim hastane ortaminda da bir sürü kırkı çıkmamış kadin var niye yengeme taktiysa.
Canım bence dayının esi düşük yaptığı için yengeni istemeden kiskanmis olabilir. Yani bebeği yada yengeni gördükçe acısı tazelenecektir. Ondan böyle bir bahane bulmuş olabilir.

elbetteki batıl inanç. hiç mantıklı geliyor mu kulağa?
yeğeninize uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.

Canım bence dayının esi düşük yaptığı için yengeni istemeden kiskanmis olabilir. Yani bebeği yada yengeni gördükçe acısı tazelenecektir. Ondan böyle bir bahane bulmuş olabilir.
Bilemiyorum ki annemgilde duymuş böyle birseyi zaten bikac kez korunurken hamile kaldigini söyledi. küçük bebeği de var hani kiskanilacak bi durum yok gibi ama ihtimal tabi dediginiz gibi de olabilir.

Yenge kıskançlığından bahane bulamamış. Bu sitede çok okuyoruz bebeğini kaybeden hatunları. Ama hep bebeği olanlara çok seviniyorum sevinçlerini paylaşıyorum kıskançlık asla derler. Açık açık acım tazelensin istemiyorum ben gelmeyeceğim dese olurdu. Ne demek o gelmesin? Garip.

Canim ben annemden duymustum ama kirki cikmamis iki anne birbirinin yanina gelmezmis diye.kirk karisirmis da bilmem ne olurmus.ama bu zamanda kalmadi ki boyle seyler,insanlar nelere takiyorlar

Ev ev değil ayin merkezi

Canım olur mu öyle şey ya ?

Abimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.
Bencede gitmesin böyle kompsleksli insanlar insanı deli eder. malum Allah tarafından çocuğu falan olmaz bu sefer senin abinin eşi yüzünden çocuğum olmuyor deyip durur insana hiç yoktan sıkıntı bana kalırsa gitmesin ama ben böyle saçmalıklara inanmıyorum

Elbette öyle bir şey yok, tamamen saçmalık ama bence, yine de abinizin eşi gitmesin dayınızın eşine.
Sonuçta böyle bir şeye inanıyorsa, ilerleyen zamanlarda çocuğu olmazsa, suçu abinizin eşine atabilir.

Kıskançlık mi yoksa takıntı mi cozemedim ama hala bu tür seyleri takanlari görmek cok tuhaf geliyor.

Canim ben annemden duymustum ama kirki cikmamis iki anne birbirinin yanina gelmezmis diye.kirk karisirmis da bilmem ne olurmus.ama bu zamanda kalmadi ki boyle seyler,insanlar nelere takiyorlar
Evet ya. Bakalim daha neler duyacam bunlardan.

Oda gitmeyeceğini söyledi zaten. Ama allahin isi tabi ilerde olmazsa suç atma ihtimali yüksek.

Kesinlikle bende boyle düşünüyorum kırkı cikmasina az kaldi en iyisi karsilasmasinlar. İnadina karsima cikiyor bile diyebilir.

Sokaga cikmasin o zaman ya kırkı cikmamis bir kadinla karsilasirsa

bu nasil bir cehalettir ya, inanamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…