Abimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.Hic duymadim ..
Cok sacma ne alaka yani ozaman hastanede dusuk yapanlar ve dogum yapanlar hic ses cikarmiyormu..
Konumda da belirttim gerçekten çok saçma geliyor ama size sormak istedim.Sizce olabilir mi böyle birşey? Mantıklı geliyor mu hiç?
Kendisi gitmesin o zaman saçmalıgın danıskasıAbimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.
Haklisiniz :)He canım he. .
yıl olmuş 2015 millet uzaya üs kurmus
Yurdum İnsanına bak hele..
sesi gelirse 7 yil,dokunursa 15,üflerse 40 yil, ziplarsa ömür boyu..
Babam evde degil,onlarin arabasiyla gidilecegi için yengemi istemiyor.Kendisi gitmesin o zaman saçmalıgın danıskası
Kesinlikle öyle.Batıl inanç bu tabi ki de!
Abimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.
Bende anlamadim hastane ortaminda da bir sürü kırkı çıkmamış kadin var niye yengeme taktiysa.ya insanlar nasil (bu kadar bu kelimeyi yazarken rahatsız oldum ama) salak olabiliyor lar böyle seylere inaniyolar://///
Zaten pek hoşlanmazlar yengemden ama bunu bahane de ediyo olabilir bende anlamadim.Kendisi evde otursun gitmesin ozaman , bence bahane bunlar Abinin esine kasti ne anlamadim..