Böyle birsey var mi gerçekten ?

eljin

" Çekip sağa inmesini de bilirim."
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
541
218
Arkadaşlar dert degil ama bisey sormak istiyorum.
Biz dayımlarla altlı üstlü oturuyoruz abim ve eşi de bizle yaşıyor. Abimin eşi 25 gün önce falan doğum yapti. Dayımın eşi de 2 gun once düşük yapti. Dayımın eşi anneme gelinin kırkı çıkana kadar yanima gelmesin onun sesi bana gelirse 7 yıl çocuğum olmazmış dedi. Böyle birşey varmış ama bana çok saçma geldi. Böyle birşey var mi yani düşük yapana veya doğum yapanin yanına kırkı çıkmamış biri gidemez mi yoksa batıl inanış gibi bisey mi ?

Hic duymadim ..
Cok sacma ne alaka yani ozaman hastanede dusuk yapanlar ve dogum yapanlar hic ses cikarmiyormu..

Hic duymadim ..
Cok sacma ne alaka yani ozaman hastanede dusuk yapanlar ve dogum yapanlar hic ses cikarmiyormu..
Abimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.

ya insanlar nasil (bu kadar bu kelimeyi yazarken rahatsız oldum ama) salak olabiliyor lar böyle seylere inaniyolar://///

Abimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.

Kendisi evde otursun gitmesin ozaman , bence bahane bunlar Abinin esine kasti ne anlamadim..

ya insanlar nasil (bu kadar bu kelimeyi yazarken rahatsız oldum ama) salak olabiliyor lar böyle seylere inaniyolar://///
Bende anlamadim hastane ortaminda da bir sürü kırkı çıkmamış kadin var niye yengeme taktiysa.

Gitmeyiversin canım o da. Tabi ki batıl inanç ama sırf bir yere gitmek için yeni düşük yapmış bir kadını üzmeye değer mi? Dünyanın sonu gelmez gitmezse öyle değil mi? Hem 25 günlük bebek çıkmasın dışarı daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…