Böyle birsey var mi gerçekten ?

Niye herkes dayının hanimina bu kadar yüklendi anlamıyorum. Belli ki düşük yaptığı için Üzgün ve yeni doğmuş bir bebek görmek onun acisini tazeleyecek. Açık açık soylememis böyle bir bahane bulmuş işte.

Bahane olarak söylediğini düşünmüyorum. Çünkü annem de boyle birsey duymus buna inaniyor. Elbette üzülüyordur ama buna inanması saçma.

Böyle şeylere inanılıyor olunması çok üzücü

Yeni düşük yapmış biri yeni doğum yapanı görmek istemeyebilir,böyle de bi bahane öne sürmüş işte.
Bahane olduğunu düşünsem zaten boyle bi konu acmazdim. Ama zaten saglikli bi kadin cocuklari var ve bu bebekte istemeden olmuş. Tabi ki üzülür insan bebek görmek istemeyebilir ama açıkça söylemesi daha iyi olurdu bu tür seylere gercekten inaniyor.

Hani eleştirmek için söylemiyorum ama yengeniz düşük yaptığı için abinizin eşini kiskaniyo olmasın

Bahane olarak söylediğini düşünmüyorum. Çünkü annem de boyle birsey duymus buna inaniyor. Elbette üzülüyordur ama buna inanması saçma.
Eger görmek istememe sebebi gerçekten bu batıl inançsa evet saçma ama ya bunu bahane ediyorsa.sonucta çocuk istemese kırkımız karışmasın yoksa 7 sene cocugum olmaz demezdi,demekki çocuk istiyor.

Eger görmek istememe sebebi gerçekten bu batıl inançsa evet saçma ama ya bunu bahane ediyorsa.sonucta çocuk istemese kırkımız karışmasın yoksa 7 sene cocugum olmaz demezdi,demekki çocuk istiyor.
Çocuğu ilerde düşünüyordu çünkü kizi daha bir bucuk yaslarinda falan. Dediginiz gibi de olabilir ama bu kirkimiz karisamasin demesi bana sacma geldi.

Bakın arkadaşlar tam 4 kez düşük yapmış birisi olarak yazıyorum bunları; Düşük yaptığım bir gece hastanede yan odada yeni doğum yapmış bir kadın vardı.surekli Bebeği agliyordu,o kadar çok üzüldüm ki rabbim bana nasip etmemişti işte, ama yemin ederimki bir gram kiskanmadim kadını ama çok ağladım, anlatamıyorum bu duyguyu.buda öyle birşeydir işte, yenge kiskaniyor lafını duşa eminim çok uzulurdu

Çocuğu ilerde düşünüyordu çünkü kizi daha bir bucuk yaslarinda falan. Dediginiz gibi de olabilir ama bu kirkimiz karisamasin demesi bana sacma geldi.
Tamam hanımefendi anlamak istemeyeceksiniz beni,ben anlıyorum onu.iste gururundan istemiyordum gibi konuşmuştur. Kendini sırf güçlü göstermek için.benim çocuğum olmuyor,ama soranlara istemiyorum diyorum anlatabilir mi?Ama kimsenin bebeğini de kiskanmiyorum.hamile tanıdıklarımin önümden geçerken gobeklerini saklayarak geçmeye çalışması beni incitiyor çünkü.

Valla o kadında böle cahillik varken gitmesin zaten yengeniz allahdan olmayacağı tutar da amann dinle gaydeyi

Tamamen batıl inanç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…