- 17 Kasım 2014
- 579
- 471
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla çıkmıyor zaten. Hastaneden 2 gündür cikti yüzünü görmedim :)Sokaga cikmasin o zaman ya kırkı cikmamis bir kadinla karsilasirsa
bu nasil bir cehalettir ya, inanamiyorum.
Bahane olarak söylediğini düşünmüyorum. Çünkü annem de boyle birsey duymus buna inaniyor. Elbette üzülüyordur ama buna inanması saçma.Niye herkes dayının hanimina bu kadar yüklendi anlamıyorum. Belli ki düşük yaptığı için Üzgün ve yeni doğmuş bir bebek görmek onun acisini tazeleyecek. Açık açık soylememis böyle bir bahane bulmuş işte.
Kesinlikle.Saçma,çoook saçma..
Bahane olduğunu düşünsem zaten boyle bi konu acmazdim. Ama zaten saglikli bi kadin cocuklari var ve bu bebekte istemeden olmuş. Tabi ki üzülür insan bebek görmek istemeyebilir ama açıkça söylemesi daha iyi olurdu bu tür seylere gercekten inaniyor.Yeni düşük yapmış biri yeni doğum yapanı görmek istemeyebilir,böyle de bi bahane öne sürmüş işte.
Bencede cok tuhaf seyler.Böyle şeylere inanılıyor olunması çok üzücü
Eger görmek istememe sebebi gerçekten bu batıl inançsa evet saçma ama ya bunu bahane ediyorsa.sonucta çocuk istemese kırkımız karışmasın yoksa 7 sene cocugum olmaz demezdi,demekki çocuk istiyor.Bahane olarak söylediğini düşünmüyorum. Çünkü annem de boyle birsey duymus buna inaniyor. Elbette üzülüyordur ama buna inanması saçma.
Bilemiyorum ama altli üstlü oturuyoruz illa ki görecekler birbirlerini caresi yok ki.Hani eleştirmek için söylemiyorum ama yengeniz düşük yaptığı için abinizin eşini kiskaniyo olmasın
Komik geliyor gercekten, sacma çünkü.Bu ne ya hic gulcegim yoktu
Çocuğu ilerde düşünüyordu çünkü kizi daha bir bucuk yaslarinda falan. Dediginiz gibi de olabilir ama bu kirkimiz karisamasin demesi bana sacma geldi.Eger görmek istememe sebebi gerçekten bu batıl inançsa evet saçma ama ya bunu bahane ediyorsa.sonucta çocuk istemese kırkımız karışmasın yoksa 7 sene cocugum olmaz demezdi,demekki çocuk istiyor.
Tamam hanımefendi anlamak istemeyeceksiniz beni,ben anlıyorum onu.iste gururundan istemiyordum gibi konuşmuştur. Kendini sırf güçlü göstermek için.benim çocuğum olmuyor,ama soranlara istemiyorum diyorum anlatabilir mi?Ama kimsenin bebeğini de kiskanmiyorum.hamile tanıdıklarımin önümden geçerken gobeklerini saklayarak geçmeye çalışması beni incitiyor çünkü.Çocuğu ilerde düşünüyordu çünkü kizi daha bir bucuk yaslarinda falan. Dediginiz gibi de olabilir ama bu kirkimiz karisamasin demesi bana sacma geldi.
Tamamen batıl inanç.Arkadaşlar dert degil ama bisey sormak istiyorum.
Biz dayımlarla altlı üstlü oturuyoruz abim ve eşi de bizle yaşıyor. Abimin eşi 25 gün önce falan doğum yapti. Dayımın eşi de 2 gun once düşük yapti. Dayımın eşi anneme gelinin kırkı çıkana kadar yanima gelmesin onun sesi bana gelirse 7 yıl çocuğum olmazmış dedi. Böyle birşey varmış ama bana çok saçma geldi. Böyle birşey var mi yani düşük yapana veya doğum yapanin yanına kırkı çıkmamış biri gidemez mi yoksa batıl inanış gibi bisey mi ?