Böyle bir arkadaşınız olsa...bendemi sorun var..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden arkadaşınıza abinize baklava açtıgınızı söylüyorsunuzki hesap verir gibi yapamam çocugumu aglatarak deyin biti giti yormayın kendinizi

Malzeme falan getiriyor mu .. bedavadan mi yapiyorsun ? Bir iki olur tamam ama huy haline getirmiş

Soyleyin valla geç bile kalmışsınız. Ne demek oğlunun doğum günü pastasını size yaptırması ya. Hiç mi pastane yok? Ha dese ki gel yardım et bana tamam ama 3 kere hemde yaptırmış. Içinizde ne varsa söyleyin, gerekirse ilişkinizi kesin

Herkes "Hayır" 'de demişte. Vallaha ben öyle düşünmüyorum zira böyle tipler hayırdan da anlamıyor. Bende vardı böyle bir şahıs bakın arkadaş diyemiyorum bile. Bir insana 1 kez hayır dersin anlar hadi anlamıyor kıt akıllı diyelim 2 kez hayır diyince anlasın. Ama bendeki töbe anlamıyordu. Bende ne yaptım hayatımdan çıkarttım. Ve çok rahatladım. İnanın onla arkadaşken çok yoruluyormuşum isteklerini yapıcam diye. Hayatımdan çıkarttıktan sonra dank etti. Kan bağı olanları bile gözümüzden çıkartabiliyoruz arkadaş ne ki. O yüzden tavsiyemdir. Kendisini hayatınızdan şutlayın.

genel olarak hep şakayla karışık laf sokan da biri olduğum için mi böyle geliyor aklıma bilmiyorum ama yerinizde olsam ağzımdan çıkacak ilk cümle 'öh sen de iyi alıştın haa çatal da ver ben yedireyim' demek olurdu kahkaha atarak. ayıp denen bir şey var ama. hiç kıvırmayın bence, direkt pastane veya seri üretim yapan fabrika olmadığınızı, isterse sipariş üzerine ücreti karşılığında yapabileceğinizi söyleyin bence -tabi yapmak istiyorsanız. böyle insanı sömüren kişiler hayatınızda olmasa da olur, alınırsa da alınsın.

Yapamam de gec. Bu kadar karin agrisina gerek yok ya. Kendi ailene coluğuna cocuguna harca enerjini. Yapacaksan kendinize yap. Bayram gunu de paylas gorsun ellerime saglik diye aafahajja.

Bunlar çok çıkarcı insanlar. Resmen sizi kullaniyor. Annem hastalığından önce o kadar yardımsever di ki . Aramızdan su sizmayan komşumuz vardı . Köye giderdi gelmeden evini temizlerdik .misafiri gelirdi kurabiye isterdi poğaça isterdi annemden . Kızına doğum günü yapardı tüm bualsiklarina kadar beraber yikardik serivsine kadar beraber hazırladık . Bir gün bize misafir geliyordu onun yaptığı tatlıyı yaptım ama şekil veremedim servis etmem gerekiyordu . Çağırdım gelmedi . O gün bitti benim için dhaa da yapmadım hiçbir şeyini anneme de çok kızıyordum kendinden çok odun veriyo sun diye .kendi işini bırakıp ona koşardı yardıma . Ne mi oldu . Annem hasta oldu ben evliyim yemeğe ihtiyaçları oldu bir tabak yemek vermediler. Kapıda gördü yemek var biraz biz yiyemedik hepsini size de vereyim dedi . Bundan çok ders çıkartın . Kendinizi kullandirtmayin . İyilik güzel şey ama sağlığa giriyor fazlası

Bu tip insanlar asalak gibi . Hayatlarının her döneminde birilerini kullanmayı başarıyorlar bir sekilde. İş yaptirmaya bayılırlar .

Hayır demeyi ogrensek ne kadar mutlu olacağız..kullanma durumuna gelince kullanıyor eger arkadaşlığını kaybetmek sizi etkilemeyecek ise hayır deyin ;arkadasımdır çekerim kahrını derseniz böyle devam ama kendınızı yıpratırsınız

Çözüm basit baklavayi yapmaya oraya gidin ama baklavayi cokda guzel yapmayin kurutun yada yakin biraz yani yensin ama cokda guzel yapmayin desinlerki baklava olmus ama eskisi gibi neden olmadi bu sende her defasinda ayni orani tutturamam tarifi vereyim sende bir dene belki sen tutturusun diyin

Töbe de olmasın böyle arkadaşım. Şiddete eğilimim artar. Zaten bunun sizi pek arkadaş olarak gördüğünüde sanmıyorum. Bariz kullanıyor. Sen bana baklava aç ama benden şalımı iste mesajına salak yapayım. Ohh tek akıllı bu. Gerçekten arkadaş olarak görse ufak çocukları varken kadın yoruluyor bişey istenmez diye düşünür.

Bence özellikle arayıp söylemeyin, sonra gece boyu düşünmüş vereceği cevabı gibi olur. Bir daha sorarsa veya söylerse yani tekrar konuyu açarsa ‘canım istemiyor , keyfim yok bu aralar sen yap’ deyin kapatın konuyu

tamamen kendi kararinizla, kendi bilincinizle ona hayir dediginizi soylemek daha iyi. almanya gibi yerde baklavanin hasini bulabilir. kusura bakmasin. cani istiyorsa paraya kiysin alsin. insanlara hayir demeyi ogrenin. yoksa bu gider baskasi gelir. hayir demeyi bilmeyenleri kullanan insan cok hayatta. boyle sacma insanlarla araniza mesafe koyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…