- 22 Ocak 2020
- 287
- 456
-
- Konu Sahibi Ichblumen23
Yalan söylemeyin. Koskoca kadınsınız, yapmak istemiyorsanız yapmak istemiyorum diyebilirsiniz.
Haklısınız kizkar eşimi ortaya atmayayım kendimede yapmayacam k.bakma sanada yapamam diyeyimAklınıza gelen şey çok saçma eşiniz sizin veliniz mi?
Kendiniz söyleyin ben zaten yoruluyorum hem çocuk hem ev işleri tarifi vereyim sen kendin yap ben kendime bile çok sık yapamıyorum eşe dosta yapılacak kadar kolay şeyler değil deyin. Neden kullanıldığınız bir arkadaşlığa salağa yatıp devam edeceksiniz ki.
Yarın arayıp söylerim“Hayır” diye bir kelime var, Almanlar da “nein” şeklinde kullanıyorlar. Baya etkili, deneyin derim.
Vallahi yarın tam sizin gibi söyleyeceğim ve cvb ne verirse size söylerimNeden topu eşinize atıyorsunuz ki... Böyle insanlar ruh emiciler işte :) açık açık ben çok yoruluyorum hazır alacağım. İstersen ben malzemeleri vereyim sen aç ikimiz için de deyin. Ters bir şey söylerse de ben sana şunu şunu yaptım hiç de gocunmadım aramızda bunların lafı olacağını sanmıyordum deyin. Bir daha da konuşmayın. Böyle insanlarla arkadaş olmak bir şey katmaz.
Yarın söylerim net belim ağrıyor zaten kaç gündür ona diyeyim tarif vericem zaten youtubede birebir yap güzel olur hem kendine hem banaEvet sizde sorun var, hayir diyemiyorsunuz2 kucuk cocukla hic ugrasamam, kendime bile acmiyorum sana hic acamam diyin. Hatta ustune de, bir kere de sen yap da biz yiyelim diyin de soka girsin
Ben ondan bir kere ödünç şal istedim siyah geri verecektim mesajimi görmemezlikten gelmişti istediği bunlarla sinirlida değil zaten gerisini anlatmadim kısa özet gectimMadem kolayca hayır diyemiyorsunuz, bari şakaya vurarak reddedin. “Canım ben pastane açıcam sonunda, ilk müşterim sen olursun” gibisinden. “Ben ciddiyim” derse “ben de ciddiyim, baklava tepsisi 100 € canım” falan deyin. Eşinizi katmaya gerek yok.
doch derse ne desin“Hayır” diye bir kelime var, Almanlar da “nein” şeklinde kullanıyorlar. Baya etkili, deneyin derim.