Böyle bir arkadaşınız olsa...bendemi sorun var..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle de utanmadan her şeyi istiyorlar ya şaşıp kalıyorum. Ne kadar rahat bu millet ya
Sizin de çocuğunuz var, ki çocuğunuz olmasa eşiniz dünyanın en yardımcı adamı dahi olsa sürekli ona yapıp yedirmek zorunda değilsiniz
Alıştırmissiniz gerçekten sizi kullanıyor
Söylenmesi gerekenleri söyleyin küserse de küssün zaten istediği arkadaş değil aşçı .

Ne güzel ya hem kendini yorma, temizlik yapma ardından bir de beleşe getir. Nakliyesini de kesin siz yapmışsınızdır. Genelde hep böyle iyi niyetli insanlar kullanılıyor.
Karsi komsum ayni zamanda malesef ole oluyor ama akillaniliyor belli sure sonra

I Ichblumen23 galiba dil sorununda var gibi
Ama bu tür insanlardan uzak durman daha iyi vu tipler enerjini götürür kullanır insanı. Evet gurbette yanlızsan zor oluyor arkadaş çok önemli oluyor.

Direkt doğruyu söyleyin. Ben baklava açmak istemiyorum. Çoluk çocuk hepsiyle baş edemiyorum. Yoruluyorum.

Kocaman insansınız. Bence hayır demeyi öğrenin. Aman ayıp olur diye diye herşeye tamam derseniz tabi kullanırlar sizi.

Böyle lafı dolandırmaya gerek yok çünkü bunu böyle geçiştirirseniz ileride tekrar aynı sorunla karşılaşırsınız. Siz arayın yada mesaj atın. Çocuklarla evin işine zor yetişiyorum kusura bakma ama yapamam deyin. Zaten şimdiye kadar elimden geleni yaptım senin için bundan sonra kendin yapmaya çalış, eksik kalan yerleri arayıp sorarsan yardımcı olurum deyin.

Kıymet bilmeyecek insanlar için çocuklarınızın zamanından çalmayın. Kırılırsa kırılsın.
Çocuklarınızın kırılmasını düşünmüyor hiç belli ki arkadaşınız.

Kullanıldığının farkındasın madem neden bu insanı hayatında tutma çabası ?
Üst üste reddetmelisin isteklerini, böyleleri anca anlıyor yapamam müsait değilim de geç sen yorulurken düşünmüyor seni, sen kırmaktan korkuyorsun

Hazir baklava yufkasi var alin bi peket birakin evine , üstünde tarifi var olmazsa internet bak deyin.
Siz evde baklava yapmak istiyorsaniz yapin, sorarsa canim istedi yaptim diyin, offf ev baklavasi dedik de....

Hayır derseniz de sizden kötüsü yok alışmışlar kullanmaya iyi niyetli ınsanları..
Artık zaman kötü insanlar hep menfaat için arıyor.. iyi niyetinizi suistimal ettirmeyin...

Ayy Allah bilir kendi kocasına ben yaptım diyip kendni hamaratlı gösteriyordur bence yalana gerek yok artık ugrasmıyorum elimi ayagımı çektim bu işlerden internetten aç bak de anlamazsan ben sana yardımcı olurum de yardım istedigindede gidp yapma temizlik yapıyorm vs de telefondan yardım et ki yapacagını sanmıyorum zaten.ama eşim kızıyor saçma olur bence.direk cok hızlı yaşadm cok yaptm artk sıkıldm daha ugrasmıyorm de durumlarınıda mümknse ona gizle.cnkü gerçekten kullanıyor

Çok mantıklı olur aynen bu şekilde ifade et.sonuclarini bize bildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…