Slm kızlar size bir sey danışmak istiyorum lütfen iyice okuyun ve bna yapmam gerekeni söyleyin sizden akıl istiyorum...
27 yaşındayım 2 kizim var en küçük kızım 1 buçuk yaşında Almanyadayim...
Şimdi benim bir arkadaşım var yani gerçekten artık çok yoruldum tavırlarından bazen beni kullandığını düşünüyorum...
Benim arkadaşımda 30 yaşında 3 oğlu var onunda en küçük oğlu 1 buçuk yaşında eşi yardımcı olur destek çıkar yani bir şey yapmak ısterse eşi ben çocuklara bakarım der benim eşim öyle değil bunu neden mi diyorum konumla alakalı büyük oğlu 11 yaşında ortanci 6 yani o bebek durmasa oynayacak kişiler var ki bebeği kızımdan kat kat akıllı çok uslu...
Konuma geleyim ben yemek konusunda pasta borek baklava konusunda hamaratliyimdir...
Bir gün benden ıcli köfte istedi 2 kez yaptim kızım bacağıma yapışıp ağlaya ağlaya misafirim var dedi..
2 kez kaynanam geliyor börek istedi açtım...
3 kez oğlumun doğum günü pastası dedi yaptım
Geçen gün borek açtım durum yaptim bende istiyorum dedi "bir gün yaparız" dedim artık ben utanıyorum...
Bir günde kendi kek yapmış normal hep yaptığı şey başka da yapmaz duruma armış dedim banada yaparsin sana geldigimde "ve ilk lafı yaparim ama sende bana baklava aç oldu kızdım o an kek kolay baklava zor dedim gecistirdim bugün msj atmış ses kaydı aynı söyle diyor...
Basta sordu falan ilk mesajında 2 ci ses kaydında söyle diyordu "Benim Canim çok baklava istiyor nasıl yapalım geçen sene yapamadik bu sene evdeysen yapalım istersen bize gel yada ben size geleyim yada kendin tek ac falan " açarız falan dedim bi sıkıntı olmazsa diye ama düşündüm bu beni resmen kullanıyor sanki sürekli en ağır şeyleri bana yaptırıyor lütfen arkadaşlar ne yapayim bilmiyorum kirici olmak istemiyorum ama biktim artık...
O an bir şey diyemiyorum çünkü şok oluyorum şaşıp kalıyorum...
Şöyle bir şey düşündüm diyeyim ki ona "ben eşime kendime ve sana baklava açacağımı söyledim eşim çok kızdı bana zaten çok yoruluyorsun 2 küçük kızın elinde başkasına bir sey yapmanı istemiyorum evede yapma hazır alıcaz arkadaşın kendi yapsın falan dedi "diyeyim böylece artık kurtulurum...