Böyle bir arkadaşınız olsa...bendemi sorun var..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BEnce ben sana balık yemeyi değil tutmayı öğreteyim örneğinden yola çıkarak çocuğunuzun durmadığını zaten korona tedbirleri kapsamında arkadaşınızın gelmesi sizin gitmeniz oldukça riskli ben olsaydım bunu söyleyerek kolay bir tarifi gönderirdim

Hic sasirmadim
Kendini kullandirma, mesafeni koy
Almanya da doganlarin cogu arkadaslik iliskilerine daha farkli bakiyor
Oyle fazla kendinden verme yani, enayi yerine koymalari an meselesi oluyor
Gerci tum dunya boyle aslinda dusununce
Neyse o arkadas seni kullaniyor
Ne yapman gerekeni bilirsin artik

doch derse ne desin
Ay çok güldüm kizlar bugün abimgil için bir tepsi baklava açtım bana gelecekler özlemişlerdir diye baktim arkadaş aktif msj attım. Aynen söyle dedim

Iyi geceler cnm
Ben Bugün baklava açtım çok kötü belim ağrıyor zaten 1 kac aydır ağrıyordu bugün baklavada açınca çok kötü oldu hala uyuyamadım ağrıdan k.bskma kendimede yapmiyacsm sanada yapamam baklava ben sana youtubedr tarif var onu aticam birebir yap sendr hamaratlisin güzel olur...kendimi zorlamak istemiyorum bu gidişle yoksa sakat olucam...

Bu kadar aciklama hesap vermek gibi olmus ayni, bir dahakine parmaklarini bu kadar yorma derim. Gerek yok. Yapamam de gec

Aynrn
Bu kadar aciklama hesap vermek gibi olmus ayni, bir dahakine parmaklarini bu kadar yorma derim. Gerek yok. Yapamam de gec
Aciklama yaptim çünkü benim salaklığım ilk başta tamam dedim öyle demeseydim bu açıklamaya gerek kalmazdı ama bu bna ders olsun

Ne değişik insanlar varya, benim komşum mesaj atar evdemesin bisey yaptım getircem utanırım zahmet etme yorma kendini felan diye, çoğu kez tabağı boş vermemek icin hamileyim hamur işinden uzak duruyorum ama sırf bos gitmesin diye biseyler yapıp yolluyorum, böyle insanlardan Allah bizi uzak tutsun.

Benim Canim çok baklava istiyor nasıl yapalım geçen sene yapamadik bu sene evdeysen yapalım istersen bize gel yada ben size geleyim yada kendin tek ac falan

Size bu sefer emrivaki yapacaktir, bir sonraki sefer dersiniz ki ' hayatım ben ancak kendime kadar yapabiliyorum, sana saatlerce uğraşıp yaptığım baklava, içli köfte günlerinde ben yorgunluktan akşama yeme bile hazırlayamıyorum, ben zannettim ki sen de ben isteyince bir tepsi baklava, bir tepsi içli köfte yaparsın ama olmadı. Canın sağ olsun. Sen bence böyle siparişle yaptır birine, ben artık uğraşamam. Beğendiğin bir yer olursa bana da söyle, at numarasını, zahmetine değmiyor dersiniz' ve görüşmeyin artık.

Amin cnm

Aynrn

Aciklama yaptim çünkü benim salaklığım ilk başta tamam dedim öyle demeseydim bu açıklamaya gerek kalmazdı ama bu bna ders olsun
Benzerlerine diyeceğiniz hep aynı, fazla yapamıyorum, yapsam ancak bize yeter, çocuklar özlüyor diye yapıyorum kendimize bile zor kalıyor. Siparişle yapan bir yere söyle istersen.

Yüzsüzlük yapıp yine bir şey ısterse bunu kesin söylerim cnm tsk ederim

bunu dışardan gelenlere mi yapıyorlar yoksa kendileri aralarında da böyleler mi? Tabi ki her insan öyle değildir ama...

Yalnız niye arkadaşıniza o kadar açıklama yapmak zorunda hissettiniz kendinizi. Arkadas dediğin nedir yani? Sanki yapmak zorundaymışsiniz gibi. O size öyle dediğinde yoruluyorum çocuk var deyin geçin. İlkokulda hayat bilgisi ders konusudur hayır diyebilmeliyiz. İstemediğin bisy mi hayır de. Kvden veya akraban bsy istedi mesela. Hayır yapamm deyin yoksa herkes sizden bsy bekler

Kullanıyor.
NET ol. Açmayacam ben canım istemiyor zaten çok yorgunum de. Senden istediği zaman asla tamam deme. Ayy bir dur çok yorgunum neyse işim var bye de kapat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…