- 22 Ocak 2020
- 287
- 456
-
- Konu Sahibi Ichblumen23
Valla bi bana tek yapıyor zaten cevremde bundan başka kimse böyle değil bu biraz tuhaf yani elini vermeye korkarsınbunu dışardan gelenlere mi yapıyorlar yoksa kendileri aralarında da böyleler mi? Tabi ki her insan öyle değildir ama...
Yalnız niye arkadaşıniza o kadar açıklama yapmak zorunda hissettiniz kendinizi. Arkadas dediğin nedir yani? Sanki yapmak zorundaymışsiniz gibi. O size öyle dediğinde yoruluyorum çocuk var deyin geçin. İlkokulda hayat bilgisi ders konusudur hayır diyebilmeliyiz. İstemediğin bisy mi hayır de. Kvden veya akraban bsy istedi mesela. Hayır yapamm deyin yoksa herkes sizden bsy bekler
Beni böyle gaza getirecek insanlar lazım dedikodu olmasın yüz yüze bakıyoruz duymasın diye çevreme anlatmadim hiç burası iyi olduKullanıyor.
NET ol. Açmayacam ben canım istemiyor zaten çok yorgunum de. Senden istediği zaman asla tamam deme. Ayy bir dur çok yorgunum neyse işim var bye de kapat
Tatlım gaz değil. Sen kimsenin yemeğini tatlısını yapmak zorunda değilsin. Ne münasebet. Gereksiz herkesi kim olursa olsun çıkart hayatından.Beni böyle gaza getirecek insanlar lazım dedikodu olmasın yüz yüze bakıyoruz duymasın diye çevreme anlatmadim hiç burası iyi oldu
Valla bi bana tek yapıyor zaten cevremde bundan başka kimse böyle değil bu biraz tuhaf yani elini vermeye korkarsın
Bir ablam tek var manevi o duysa beni rezil eder oda uzak duruyor ondan zoraki olmasa yaklaşmazAklınızda bulunsun her zaman ilk önce kendinizi ve ailenizi düşünün. Her durumda belirli bir bahaneniz olsun, size böyle saçma sapan yüzsüz sorular sorabilecek tiplerden de uzak durun. Ben bir kez elmalı tart yapmıştım, arkadaşım daha yeni tanışmıştık geri kalanı eşine götürmek istedi ve benim misafirim gelince bana yaparsın dedi, daha kolayı zamanım olmayabilir bana güvenme, çok kolay on dakikada yapabilirsin tarifi vereyim dedim. Böyle tiplerle karşılaşa karşılaşa öğreniyorsunuz, ama siz söylerken nasıl söylerim vs diye düşünüyorsunuzdur. Kızdığım için ilk öneride daha önce defalarca kez yaptım diye söyleyin dedim ama bence hiç tartışmadan, sen bana yaptın yapmadın demeden ben de başka yerden söylüyorum, yapacağımda da ancak bize kadar gibisinden halledin. Ortak arkadaş vs de vardır. Aslında keşke çalışsanız da belirli başlı böyle tiplerden çok farklı bir çevre belki yaparsınız.
bunu dışardan gelenlere mi yapıyorlar yoksa kendileri aralarında da böyleler mi? Tabi ki her insan öyle değildir ama...
yurtdisinda yqpip satan cok var. hemen eski bir tepsi baklava fotosunu facebooka koyun, ozel gunleriniz ocim siparis alınır diyin. arkadasiniza da ben bu işi artik profesyonel yapiyorum dersiniz, istiyorsa parasini verir yaptırır ya da cok yuksek bir para yazin fotonun altina yaptirmaya içi el vermesin
Turkiyedr benim cevremde hep beraber yapılırdı destek gösterilirdi ben oyle büyüdüm komşularla bir ev gibiyduk bu tarz davranışlar yoktuKendi tecrubelerimle genelleme yapmam dogru olur mu bilemiyorum ama sonradan gelenlerle problemleri varmis gibi ne bileyim
Sonradan gelip iyi anlasan da vardir mutlaka ama benim icin coook fark var, anlasamiyorum
Baska dunyalar gibi
onunla bu konuyu bir gün konuşacam zaten ona kırıldığımi dile getirmeyide düşünüyorum çünkü ben ondan alt tarafı bir kek istedim şakadan hepsinide ver demedim kendi hemen bunu kullandı çok ağrıma gitti bende kizdigim bir şeyi içimde tutamıyorum ona önceden ben sana o kadar bunları yaptim alt tarafı bi kek istedim hemen benden karşılık bekledin oda en zor en uğraştırıcı şeydi sana çok alındım bundan sonra herkes kendine baksın ne ben senden nede sen benden bir şey iste ha misafir olunca başka oluyor ama onun dışında gerek yok ben bunu demesem içimde kalır şişerim.Içli köfte, börek, baklava, doğum günü pastası bunlar şuan gayet siparişle alınan ve yapilan şeyler. Cani çeken ben beceremiyorum diyen varsa paşa paşa verir parasını istediğini alır. Bende şu harekete sinir olurum işte, kardeşim yemek yapmak atomu parçalamak mi? Bir suru video püf nokta vs var, hadi üşendin satan var. Ne gerek var arkadaşıma falan yapayım. Üstelik yardımcı olarak değil, hani dese bana da öğret bir kaç kere birlikte yapalım ben sonra tek yapayım yine tamam. Valla sınır bozucu bir durum. Çocuk olmasa bile sakin sakin bu kadar kullandırtmayin kendinizi.