- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 35
- Konu Sahibi Ichblumen23
Vakit bulamıyorum, evime bile yapamıyorum. Kusura bakma yapamıyacam demeniz yeterli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanım olmuyor uyku düzenimiz bile yok yapamam kusura bakma diyeceksin bu kadar. Eve bile yapamıyorum eşim bile istemiyor tatlı börek bizde dışardan alıyoruz diyeceksin. Bak gayet de inandırıcı çünkü gerçek bu. Boşuna eşime atayım suçu yapmana gerek yok. Doğruyu söyle. Artık yapmıyorum zamanım yok yapmaya diyeceksin bu kadar basit. Bunu deme ama sana not olarak diyorum "canı çok isteyen dışardan alsın"Slm kızlar size bir sey danışmak istiyorum lütfen iyice okuyun ve bna yapmam gerekeni söyleyin sizden akıl istiyorum...
27 yaşındayım 2 kizim var en küçük kızım 1 buçuk yaşında Almanyadayim...
Şimdi benim bir arkadaşım var yani gerçekten artık çok yoruldum tavırlarından bazen beni kullandığını düşünüyorum...
Benim arkadaşımda 30 yaşında 3 oğlu var onunda en küçük oğlu 1 buçuk yaşında eşi yardımcı olur destek çıkar yani bir şey yapmak ısterse eşi ben çocuklara bakarım der benim eşim öyle değil bunu neden mi diyorum konumla alakalı büyük oğlu 11 yaşında ortanci 6 yani o bebek durmasa oynayacak kişiler var ki bebeği kızımdan kat kat akıllı çok uslu...
Konuma geleyim ben yemek konusunda pasta borek baklava konusunda hamaratliyimdir...
Bir gün benden ıcli köfte istedi 2 kez yaptim kızım bacağıma yapışıp ağlaya ağlaya misafirim var dedi..
2 kez kaynanam geliyor börek istedi açtım...
3 kez oğlumun doğum günü pastası dedi yaptım
Geçen gün borek açtım durum yaptim bende istiyorum dedi "bir gün yaparız" dedim artık ben utanıyorum...
Bir günde kendi kek yapmış normal hep yaptığı şey başka da yapmaz duruma armış dedim banada yaparsin sana geldigimde "ve ilk lafı yaparim ama sende bana baklava aç oldu kızdım o an kek kolay baklava zor dedim gecistirdim bugün msj atmış ses kaydı aynı söyle diyor...
Basta sordu falan ilk mesajında 2 ci ses kaydında söyle diyordu "Benim Canim çok baklava istiyor nasıl yapalım geçen sene yapamadik bu sene evdeysen yapalım istersen bize gel yada ben size geleyim yada kendin tek ac falan " açarız falan dedim bi sıkıntı olmazsa diye ama düşündüm bu beni resmen kullanıyor sanki sürekli en ağır şeyleri bana yaptırıyor lütfen arkadaşlar ne yapayim bilmiyorum kirici olmak istemiyorum ama biktim artık...
O an bir şey diyemiyorum çünkü şok oluyorum şaşıp kalıyorum...
Şöyle bir şey düşündüm diyeyim ki ona "ben eşime kendime ve sana baklava açacağımı söyledim eşim çok kızdı bana zaten çok yoruluyorsun 2 küçük kızın elinde başkasına bir sey yapmanı istemiyorum evede yapma hazır alıcaz arkadaşın kendi yapsın falan dedi "diyeyim böylece artık kurtulurum...
esinin üstüne atma almanyada baklavanin kilosu 20 euro kizzz ya o para icinmi ugrasacam cocuklarla falan hicc cekemem sen yap istersen yaz ve yüz verme Sen ne kadar dedigini yaparsan o arttirir duruma koy yemekleri bitti de her sordugunda Ayyy ne pis insan sen sonradan geldin galiba almanyaya cekiniyor gibisin hic ugrasma salla ona yemek yapacam diye cocuklarini ihmal etmissin degermi ayolSlm kızlar size bir sey danışmak istiyorum lütfen iyice okuyun ve bna yapmam gerekeni söyleyin sizden akıl istiyorum...
Şimdi benim bir arkadaşım var yani gerçekten artık çok yoruldum tavırlarından bazen beni kullandığını düşünüyorum...
Benim arkadaşımda 30 yaşında 3 oğlu var onunda en küçük oğlu 1 buçuk yaşında eşi yardımcı olur destek çıkar yani bir şey yapmak ısterse eşi ben çocuklara bakarım der benim eşim öyle değil bunu neden mi diyorum konumla alakalı büyük oğlu 11 yaşında ortanci 6 yani o bebek durmasa oynayacak kişiler var ki bebeği kızımdan kat kat akıllı çok uslu...
Konuma geleyim ben yemek konusunda pasta borek baklava konusunda hamaratliyimdir...
Bir gün benden ıcli köfte istedi 2 kez yaptim kızım bacağıma yapışıp ağlaya ağlaya misafirim var dedi..
Geçen gün borek açtım durum yaptim bende istiyorum dedi "bir gün yaparız" dedim artık ben utanıyorum...
Bir günde kendi kek yapmış normal hep yaptığı şey başka da yapmaz duruma armış dedim banada yaparsin sana geldigimde "ve ilk lafı yaparim ama sende bana baklava aç oldu kızdım o an kek kolay baklava zor dedim gecistirdim bugün msj atmış ses kaydı aynı söyle diyor...
Basta sordu falan ilk mesajında 2 ci ses kaydında söyle diyordu "Benim Canim çok baklava istiyor nasıl yapalım geçen sene yapamadik bu sene evdeysen yapalım istersen bize gel yada ben size geleyim yada kendin tek ac falan " açarız falan dedim bi sıkıntı olmazsa diye ama düşündüm bu beni resmen kullanıyor sanki sürekli en ağır şeyleri bana yaptırıyor lütfen arkadaşlar ne yapayim bilmiyorum kirici olmak istemiyorum ama biktim artık...
Şöyle bir şey düşündüm diyeyim ki ona "ben eşime kendime ve sana baklava açacağımı söyledim eşim çok kızdı bana zaten çok yoruluyorsun 2 küçük kızın elinde başkasına bir sey yapmanı istemiyorum evede yapma hazır alıcaz arkadaşın kendi yapsın falan dedi "diyeyim böylece artık kurtulurum...
Tahmin etmistim arkadas orali yüzde yüzSonradan cnm
Yürrüüü beee kim tutar seni durumuna bile yaz hayir ulan hayirrrrrHaa birde kizlar sonradan yine msj atmıştı benim terminim var ortanci oğlum sana bırakayım mı dedi ona Hayır dedim benim o satte disarda isim var olmaz dedim çünkü artık çok kızdım
Kizzz baklava dükkani ac sen demekki guzel yapiyorsunAy çok güldüm kizlar bugün abimgil için bir tepsi baklava açtım bana gelecekler özlemişlerdir diye baktim arkadaş aktif msj attım. Aynen söyle dedim
Iyi geceler cnm
Ben Bugün baklava açtım çok kötü belim ağrıyor zaten 1 kac aydır ağrıyordu bugün baklavada açınca çok kötü oldu hala uyuyamadım ağrıdan k.bskma kendimede yapmiyacsm sanada yapamam baklava ben sana youtubedr tarif var onu aticam birebir yap sendr hamaratlisin güzel olur...kendimi zorlamak istemiyorum bu gidişle yoksa sakat olucam...
Evet biliyorum. Bu yuzden yanasir herkese. Kime isini yaptirirsa. Utanmasi da olmaz.Bu tip insanlar asalak gibi . Hayatlarının her döneminde birilerini kullanmayı başarıyorlar bir sekilde. İş yaptirmaya bayılırlar .
Durumunuza atmak zorunda mısınız? Kek börek yapıp duruma atınca ne oluyor ki? Siz kendinize yapın ama paylaşmayın. Nerden bilecek ne yaptığınızı. Suçu da eşinize atmayın. Kızım durmuyor kendime bile yapamam deyin.Slm kızlar size bir sey danışmak istiyorum lütfen iyice okuyun ve bna yapmam gerekeni söyleyin sizden akıl istiyorum...
Dikkatimi çeken iki noktaya değinmek istiyorum........
...........
"Benim Canim çok baklava istiyor nasıl yapalım geçen sene yapamadik bu sene evdeysen yapalım istersen bize gel yada ben size geleyim yada kendin tek ac falan "
...........