Böyle bir arkadaşınız olsa...bendemi sorun var..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohoooo sizi çok kullanmışlar.. :)))
Benim de canım baklava istiyor abla diyesim geldi birden.. Şaka bir yana,
Bir kaç kere tekraren hayır yapamam diyeceksiniz ondan kaçış yok. Çünkü bir hayır ile vazgeçiremezsiniz bu isteklerin arkasını.

(Ben sizi bir motive edeyim o konuda:siz çocuklarınızla geçirebileceğiniz zamanı başkalarının işlerini yaparak geçiriyorsunuz bu sadece enayilik değil, çocuklarınızın da hakkına giriyorsunuz, oturun 2 saat çocuğunuzla oynayın, ona bir şeyler öğretin çocuğunuzu mutlu edin, elalemin tembel karısına ne uşaklık yapıyorsunuz)

Ama yediklerinizi sosyal medyada paylaşmayın, bu saatten sonra bunu yaparsanız hep üstüne alınacaktır..
İllaki paylaşıcam diyorsan da onu çıkar filan ayarlarını değiştir.

Baklava yapmak nedir yahu.. yapamam otur kendin yap bu kadar net!!

Bir tepsi baklava nekadar satılıyor haberi varmı arkadaşın heleki ev yapımı çok pahalı açarım ama parasını alırım diyeceksin hemde peşin isterim diyeceksin

Bu kadar neden kendinizi hırpalıyorsunuz arkadaşınız sizi düşünmüyor siz mi onu düşüneceksiniz çocuklardan fırsat bulamıyorum yapmıcam hazır alıcam diyip geçim bişey istediğinde de işim var şuan yapamam diyin zaten bi daha istemez

Arkadassiz kalmaktan mı korkuyosunuz acaba , canım cicugun var çocuğun ne baklavası biz eve yemek yapamıyoruz , baya kullanıyor ve bu insana arkadaş denmez müşteri denir

Seni açık bir şekillde kullanıyor sen bu kişiden uzaklaş. Ve direkt söyle ben bı sene yapmıycam ellerim agrıyor 2 çoçuklaa zor oluyor dersin. Eger sen yaparsan küçükte bana yapta bakıyım nasıl olmuş dersin gülerek. MUTLAKA MESAFEE KOYY

Slm kızlar dün gece arkadaşa belim ağrıdığını söyledim yapmiyacam hazır alicam sana tarif atacam sen kendine yaparsin sendr hamaratlisin dedim.

Kendiside aynen söyle demiş
"Tamam canım "

Ben cvb vermedim sonra tekrar ses kaydı atmıştı
"BElin nasıl oldu çok yoruyorsun kendini bundan sonra yapma böyle yorucu şeyler zor zaten sende kendini zorlama daha canından kıymetli değil ya sadece benimde Canim çok istiyordu baklava bilmiyorum ama aşırı istiyordu falan demiş

Yalan kizlar onun amacı bayramlık baklavasini bana yaptırmakti onu kIrmayacağımi düşündüğü için bayramlık baklavayı bna yaptırmak istedi yoksa türk marketlerinde çok var canı isteseydi gider 2 dilim alır yerdi ...

Bununlada sınırlı kalmıyor yaptıkları bir gün beni aradi bana dediki "ya Canim çocukları al bizim bahçeye gidelim evde bir şeylerde yapar götürürüz tamam derim.
Kalktım makarna salatası yaptim fanta kola su cips cerez kurabiye hazır kek falan aldım elimde gittim yemin ederim gittim birde ne göreyim sallana sallana geldi ben şok oldum davet etti ama bir şey yok ben götürmesem ac kalacak çocuklar bana diyorki ben biliyorum sen getiriyorsun o yüzden getirmedim...

Yan bahçesindede başka bir suriyeli aile vardı onlar hepsi biraraya geldi hiç kimse elinde bir şeyle gelmedi orda söylendim zaten çok ayıp terbiyesizlik insan bir araya geldimi elinde bir şeyde getirir ben çok gıcık oluyorum böyle insanlara piknik sonuçta iki elmayla olmuyorki tek insanın getirmesiylede olmuyor herkes bir şey getirmeli diye laf çaktım tAbi anlayana

Benim arkadaşımda boleydi herşeyi bana yaptirirdi en son misafirim gelcek bebek bakmaya dedi ki ben calisiyorum ve hamileyim virus dolayisiyla disari cikamadim icin evde oldum icin 50tane icli kofte 1 tepsi su boregi istedi markete gittim dondurulmus aldim pisirip verdim bu seninyaptığın degil rezil oldum falan dedi. Bende heryerde satiliyor yorgunum yapmadim hazir alip verdim dedim ögunden sonra bisi istemiyor

Parasını siz mi ödediniz ? Hayır demek neden bu kadar zor ?

Parasını siz mi ödediniz ? Hayır demek neden bu kadar zor ?
Hayırdan anlamiyordu çünkü zaten yapsamda malzemeleri kendim alip yapıyordum acikcasi acimadim dhaa ucuza geldi kendim yapsam 1kg yakin kiyma kullancaktim cevizi peyniri yumurtasi daha cok masraf olcakti. Ben bu sekilde kurtuldum.

Yapamam demek neden bu kadar zor? Kusura bakma, cok yorucu, yapamam falan de. Niye esine atiyorsun sorumlulugu? Bi de baklava borek acip niye durumda paylasiyorsunuz? Ne kadar da baklava borek etrafinda donen hayatlar.

Bu yıl acmıcam.Hazır alıcam .Sen Açarsan banada getir de

Hayırdan anlamiyordu çünkü zaten yapsamda malzemeleri kendim alip yapıyordum acikcasi acimadim dhaa ucuza geldi kendim yapsam 1kg yakin kiyma kullancaktim cevizi peyniri yumurtasi daha cok masraf olcakti. Ben bu sekilde kurtuldum.
Yok artık daha neler
Niye müsaade ediyorsunuz sizi sömürmesine enayi yerine koymuş sizi, yapmayın lütfen.. İyi niyetin de bir sınırı olmalı...
Rezil olmuşmuş bir de haspam! Şunları verin elime de koronanın hıncını çıkarayım, çok sinir oldum

Ne güzel ya hem kendini yorma, temizlik yapma ardından bir de beleşe getir. Nakliyesini de kesin siz yapmışsınızdır. Genelde hep böyle iyi niyetli insanlar kullanılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…