• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

öz anneleri de babayla evliyken başka biirine kaçmış
sabah lerzan mutlunun pogramında izledim 7 yaşındaki çocuk 2 ay tedavi görmüş hastanede
programında ekip olarak o çocukların ömür boyu eğitimlerini karşılayacaklarını kol kanat gereceklerini söylediler inşallah sözlerinde dururlar

kızlar asla o kadını savunmuyorum,amaaa acaba o kadın gerçekten piskolojık hasta olabılrımı?bence o kadın çok ciddi hasta,ve geçmişte başına ne geldi,nedir bılmıyorum,eğer o cıdden hasta ise,asıl suçlu,o hastayla evlenen,evlendıren,ve çocukları üvey anne eline bırakan öz anne,öz anne hiç mi görmedi,etyze dayı amaca,bunlar hiçmi bu çocukları görmediler,bilmıyorlar,sanmam,biliyorlar,umursamamışlar,asıl suçlu aklı dengesi yerınde olup bu olayları bılıp susanlar kızlar,işte onların başına cidden gelecek çok,bakın benım ailemdede var,bu kadar feci değil ama buna yakın bişey,çok mücaele ettik,kadın deli,baba desen yok,öz anne yanı,bende dayak yıyerek buyumuş bırıyım,annem ok döverdi,ağbimi doldurur dövdürürdü,bazen dıyorum anne nasıl hesap vereceksın,ahh dünyanın sonu gelsede gitsek,ama şunu bılıyorum,aklı dengesi yerınde olan bırı bunu yapamaz,ama bu olaya şahıt olup susan dılsız şeytanlar nasıl hesap verecek bılmıyorum

sabah lerzan mutlunun pogramında izledim 7 yaşındaki çocuk 2 ay tedavi görmüş hastanede
programında ekip olarak o çocukların ömür boyu eğitimlerini karşılayacaklarını kol kanat gereceklerini söylediler inşallah sözlerinde dururlar

Ah talihsiz yavrular.....Küçücük yaşlarında taşıyamayacakları yükler çekmişler.

dayanamiyorum canim cok aciyor :( aklimdan cikmiyor kadin daha ne hapis ne hastane hic bir yerde rahat olmaz ona ceksinnnnnnn esiyettt ceksin isgenceler ceksin bagirsaklari curusun ihtiyaclatini goremez duruma dussun daha cok sey var soylenecek ama...
offff bn vok kotuyum neden baktimki :'(

yine de olaya iyi tarafınan bakmak istiyorum artık büyük bir zulümden kurtuldular psikolojik etkileri ömür boyu sürecek ama
ya kurtulamasalardı bir de kimbilir Anadolunun hangi köşesinde kapılar ardında neler yaşanıyor bilmiyoruz ki

o öz anne var yaa o da bu işkence yapan gibi gözümde or... adi şerefisz madem kaçacan çocukalrını yakacan ne doğurdun o kuzuları, allah belanı versin öyle annenin!!! başka bir erkek için yavrularnı annsiz bırakmayı tercih etmiş o cocukların suçu neydi offf yine çok gerildim anneleri ölmüştür kesin diyordum

İzleyemediğim halde çok fenayım kendime gelemiyorum hayat neşem gitti yemin ediyorum bağırmak ağlamak istiyorum çaresiz olduğum için o yavrucakların yaşadıkları korku acı eziyet gözümde canlandıkça delirecek oluyorum Allah kahretsin anne demeyin şuna o kim ki üvey bile olsa "anne" sıfatını hak edecek... Ahlaksız ............ offfff neler demek istiyorummmmmm nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o öz anne var yaa o da bu işkence yapan gibi gözümde or... adi şerefisz madem kaçacan çocukalrını yakacan ne doğurdun o kuzuları, allah belanı versin öyle annenin!!! başka bir erkek için yavrularnı annsiz bırakmayı tercih etmiş o cocukların suçu neydi offf yine çok gerildim anneleri ölmüştür kesin diyordum

Canım ailenin adresine ulaştık , Kayseride bu konularla ilgilenen arkadaşlar yarın en geç hafta sonu ziyaretlerine gidecekler yavruların .
2 ay hastanede yatmışlar , şuan evdelermiş.
Bana eve gidip onları gördükten sonra haber verecek , durumları ne , ne isterler .
Aklımdan çıkmıyorlar .
Sadece sarılsam öpsem , anne olabilsem o yavrulara .
Haber veririm gelişmeleri .

Bende bu videoyu izleyecek yürek maalesef yok:( Ona rağmen iki gündür aklıma geldikçe, karşıma çıktıkça çok kötü hissediyorum. Çok üzgünüm kelimeler gerçekten yetersiz.

Canım ailenin adresine ulaştık , Kayseride bu konularla ilgilenen arkadaşlar yarın en geç hafta sonu ziyaretlerine gidecekler yavruların .
Bana eve gidip onları gördükten sonra haber verecek , durumları ne , ne isterler .
Aklımdan çıkmıyorlar .

Ben de yardımcı olmak isterim.

Ya bu masum yavru iki ay hastanede yatmış nasıl ortaya şimdi çıkar daha önce öğrenmiş baba nasıl öldürmez bu iğrenç yaratığı
Bu kadını bana versinler ellerimle bogarim onu o oklavayi s.kmadik yer birakmam
Tövbe tövbe şerefsiz Allahın cezası yaratik

Valla bu olaydan sonra bazı erkeklerin şeyinin sevdasında olan mal olduklarını anladım

Ya öz anneye ne demeli???
Oda aynen madem bırakıp gidecektin neden çocuk yaptın ulan adiler ş......ler
Bu çocukların günahı ne ???

Hepsini toplayıp özünü uveyini baba bozuntusunu dede nine göz yuman hepsini cezalandıracaksın

Aklımdan çıkmıyorlar .
Nolur bize de haber ver. Elimizden ne gelirse yapalım. Bir eksikleri varsa alalım yeterki yüzleri gülsün kuzularımın. Yaşama sevincim gitti 2 gündür.

Ben de senin gibi sarılıp öpmek istiyorum :KK43: biraz merhem olabilsek keşke yaralarına. Rabbim bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın yavruları.

Aklımdan çıkmıyorlar .

Canım bana adresi özelden atabilrimiisn lütfen ya ben ay ne olur gitsinler ne olur hatta ben sana kargo yapsam oyuncak onları falan da alsa götürseler nasıl mutlu olurum haberdar ettiğin için col sağol canım arkadaşım gönlü güzelim:KK19: bide gidecek olan arkadaşların havayı bir solusunlar çocukları o öz anneyi kaçtığı adamı nasıllar? Çocuklara bide orada farklı şeylere maruz kalmasın!!! Aile ziyarete nasıl bakıyor cıktım gittim buradan diyelim sen kimsin der kapıyı açmayabilriler !!! arkadaşların gidince nasıl davranacak aile bana da bildir lütfen

Nolur bize de haber ver. Elimizden ne gelirse yapalım. Bir eksikleri varsa alalım yeterki yüzleri gülsün kuzularımın. Yaşama sevincim gitti 2 gündür.

Ben de senin gibi sarılıp öpmek istiyorum :KK43: biraz merhem olabilsek keşke yaralarına. Rabbim bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın yavruları.

aynen.biz de bir şeyler yapalım.

Aklımdan çıkmıyorlar .
keşke ben de yanlarında olabilsem sarılsam öpsem okşasam

Back