• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

Yok yok, artık gittiği yerdeki mahkumlar bu kadını yaşatmaz, aynısını yaparlar bence.
Ben ilk başta yatakta uyuyanı kendi çocuğu sandım, çocuk ağlarken ya da bağırırken ağzını falan kapatıyordu ya, her halde dedim kendi çocuğu uyanmasın diye yapıyor. O da sadistliğindenmiş.
o çocuğun uyuduğunu hiç sanmıyorum korkudan uyumuş numarası yapıyordur o kadar çığlığa nasıl uyusun.o kalt.. komşular duyupta gelmesinler diye ağzını kapamıştır.sen koru Allahım bütün yavruları böyle zalimlerden!!!

Allah yavrularımızı korusun bizlere bağışlasın...
İçim parçalandı..
Bazen üvey anne baba elinde veya yetiştirme yurdundakı çocukları düşünüp kahroluyorum kendı çocuğumada küçükte olsa anlamayacagını bile bile hatırlatıyorum ne kadar şanslı olduğunu...
Yemek yemedi diye kendimi hırpalamayacağım artık..
Herkese ders niteliğinde ...
Bakamayacağınız çocukları doğurup hayatlarını karartmayın artık bir son verin buna...

Bu kadın bu yaşattığının kat be katını yaşar inşaallah hem bu dünyada hem obur dünyada:KK62:

Allah bu kadını da ve bu kadınla evlenip de eğer şiddeti uzun süre farketmediyse ilgisizse ya da göz yumduysa o adamı da kahhar sıfatıyla kahretsin:KK62:

yemin ederim akşamdan beri şu konunun baş ağrısını çekiyorum. videonun çok az bi kısmını izledim ve hüngür hüngür ağladım :( gerisini getiremedim. başağrım hala geçmedi :(
bütün moralim altüst oldu
yavrum neler yaşamış daha bu sadece görünen :KK42:

sabaha kadar uyumadım allahım hafızamdan sil yarabbim diye buraya bakmayım biraz unutuym diyo olmuyor lütfen izlemeyin normal değil insanlık dışı diyeceğim insanlar dışında kimse hiç bir mahlukat yapmaz allahım yadım et meleklere unutsun tüm yaşananları

bun haberi okudum ama videoyu izlemeyememiştim. yasak dyei. akşam evden baktım.
tüylerim diken diken oldu. sonuna kadar da izleyemedim..
yuh pes. insanlar değil hayvanlar bile bu yapmaz..
İnsanlara kolay kolay hatta hiç bir şekilde GEBER diyen biri değilim.. ama kesinlikle siz gen acı şekilde gebermelisiniz..

bahane hazır: "piskolocim bozuk"
küfretmeden yazmak o kadar zor ki.
ka...k el kadar çocuklara gelince mi psikolojin bozuk? psikolojisi bozuk olan insan ayırmaz, kendisine, kocasına, çevresine hatta eşyaya bile zarar verir. ama sen ne idüğü belirsiz, soysuz yaratık kendine kıyamazken el kadar savunmasız çocuklara ağır işkenceler yaparken ve bundan zevk alırken, hiç pişmanlık hissin yokken, yakalanınca psikolojim bozuk de.
ne ala memleket.
inşallah hapishanede senden beter bozuk karakterlilerle karşılaşırsın, o çocuklara yaptıklarını misliyle sana yaparlar da geberir gidersin ş.....z

yemin ederim akşamdan beri şu konunun baş ağrısını çekiyorum. videonun çok az bi kısmını izledim ve hüngür hüngür ağladım :KK43: gerisini getiremedim. başağrım hala geçmedi :KK43:
bütün moralim altüst oldu
yavrum neler yaşamış daha bu sadece görünen :KK42:
Ben de aynı durumdayım

Akşam yorum dahi yazamadım. Doğru düzgün uyuyamadım hep görüntüler aklımda.. Başım deli gibi ağrıyor..

İnşaAalah o mahluk hakettiğini bulur ve dünyanın her neresinde çocuklar şiddete, işkenceye ve tecavüze uğruyorsa Rabbim tez vakitte kurtarır..

Bir de bu minicik bedenlerin tecavüze uğrayıp öldürülenleri hatta uğrarken ölenleri var..:KK42: Allah'ım sen görüyorsun...

Ben de aynı durumdayım

Akşam yorum dahi yazamadım. Doğru düzgün uyuyamadım hep görüntüler aklımda.. Başım deli gibi ağrıyor..

İnşaAalah o mahluk hakettiğini bulur ve dünyanın her neresinde çocuklar şiddete, işkenceye ve tecavüze uğruyorsa Rabbim tez vakitte kurtarır..

Bir de bu minicik bedenlerin tecavüze uğrayıp öldürülenleri hatta uğrarken ölenleri var..:KK42: Allah'ım sen görüyorsun...
ahh ne diyebilirim bilmiyorum
dualar ve küfürler arasında gidip geliyorum. :KK43:
üzüntüyle öfkeyi aynı anda yaşıyorum resmen :(

Allah evlatlarimizi dışarıda kimsesi olmayan yavrularimizi islemce görenleri korusun insaAllah. Bu cocukla simdi nasil hayata tekrar kazandirilacaklar acaba? Bu kadini bana verecekler var ya......

Birden nette karşıma çıktı neye uğradığımı şaşırdım izleyemedim. Hemen kapattım içim gitti ya yavrum. Nasıl bir nefret kindir bu neyin acısını çıkardın çocuktan. Çocuk ya çocuk. Valla diyecek bir şey bulamıyorum yorumları okudum da neler yapmış ya. İçeri girince aynılarını yaşatsınlar diyorsunuz da hala içim soğumuyor aynılarını da yapsalar yetmez ya. Off off

Babası olacak adam hiçmi fark etmedi bunları,çocuğun yüzünde gözünde morarma filan olur ..
İçim çok kötü oldu bu kadına verilecek ceza en üst sınırdan olmalı..

Yazacak hiç birşey gelmiyor aklıma. Kelimem kalmadı sövsem ne olacak bu kadına. O çocuğa yaptığı eziyeti bu dünyada da çeksin öbür dünyada da. Allah bin türlü belasını versin. Nasıl bir yetişkin olacak o çocuk nasıl ya? Nasıl sağlıklı bir birey olabilecek bundan sonra. Yaşadıklarını nasıl unutacak. Ya aklım almıyor bir çocuk ya melek daha sen nasıl kıyarsın nasıl?!!! Ben gördüğümde bakmaya kıyamıyorum çocuklara nasıl ya! Hangi zihniyette bu insan nasıl bir kafa yapısı nasıl küçücük çocuğu bu şekilde eziyetle büyütmeye çalışırsın. Üveylik bu değil. Üvey ana demek emanete hıyanet etmeden bakabilmek demektir ya! Üveylik demek emanete gözü gibi bakabilmek demektir. Nasıl ya aklım almıyor!

Back