• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

Geliyorum gidiyorum bu konuya bakıyorum sadece .

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri ne saydığımın ne sövdüğümün haddi hesabı yok bugün . İçim soğumuyor bir türlü . O ses , o kollarını açıp ne kadar sevdiğini göstermesi gitmiyor aklımdan .
Öyle bir koğuşa düşsün ki , inim inim inlesin .
O çocuklara ulaşmak için dört bir kola haber saldım .Kayseriden bu konularda çalışan arkadaştan haber bekliyorum şuan .

@atlantistengelenkadin gönüllü olarak yetiştirme yurdu ile iç içeyim bulunduğum ilçede.

Çocuklar çok değerli , bir gülümsemeleri ömre bedel .

Bu çocuklarda bundan sonra gülsün hep ,öyle güzel günler yaşasınlar ki her şeyi unutsunlar dilerim .

Bilgi aldığım anda yazacağım .
iyi haberler alırızda bi nebze rahatlarız inşallah pisikiatr lar bu durumlarda hipnoz yapıp herşeyi unuttursalar ne güzel olur ,onun gibi canileri hep duyardık bu defa görüntü olunca çok daha iyi anladık etkilendik biz görmeyle bu hale geldik , onlar yaşadı yaşayanlar hala vardır

Acaba anneleri öldümü, neden cocuklarini yanina almamis kesin ölmüski babadabir daha evlenmis ..... üzüntüden kafam alak bullak.

Elim ayagim bosaldiiii.Allah binbir kere belani versin dislerimi sikmaktan cenem agridi .Allahimmm bu nasil.bir vicdan nasil bir kalp bu insanlarda.Yarabbimmm ben o babanin yerinde olsaydimm ...
O kadina onlarin hepsini yapar oyle polise verirdim.Klavyeye yazamiyrm sinirden yarabbim bu nasil bir pislikkk

Onu bende cok merak ettim.
Oklavayi cocugun makatina sokuyor cocugun isyani icimi parcaladi bogazina sokuyor yarabbim atamadim sinirimi hala bu nedir.
evla sus nolur ya anlatma.ben izlemedim videoyu ve haberi okumadim.yorumlar yetti zaten.

aynilarinin bin beterini yasasin.

Kadın pismansa olay bitmist
Linkte görüntüsü var. Elim ayağım titriyor böyle insanlık olamaz!

Kayseri'de iki küçük çocuğa eziyet, yaralama ve cinsel istismardan 46 yıl hapis cezasına çarptırılan üvey annenin, çocuklara uyguladığı ve insanın kanını donduran şiddet, babanın eve yerleştirdiği kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 16 Aralık tarihinde görülen davada üvey anne Songül A.'ya yaralama, eziyet ve cinsel istismardan toplam 46 yıl hapis cezası verilmişti. Baba Akif A.'nın eve yerleştirdiği kamera tarafından kaydedilen görüntülerde üvey anne Songül A.'nın, 5 yaşındaki erkek çocuğu I.A.'ya uyguladığı şiddet adeta insanın kanını dondurdu.

5 yaşındaki I.A.'yı altını ıslattığı gerekçesiyle ayaklarının arasında sıkıştıran Songül A., küçük I.A.'nın ağız ve burnunu elleriyle kapatarak boğmaya çalıştı. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde üvey anne Songül A., 5 yaşındaki I.A.'yı çeşitli tarihlerde altını ıslattığı gerekçesiyle tekme ve yumruklarla dövdükten sonra, eline aldığı oklava ile küçük çocuğun bağırsaklarını yırttı.

5 yaşındaki I.A.'yı yerden yere atan ve sürükleyen üvey anne Songül A., 7 yaşındaki kız çocuğu İ.A.'ya da aynı şiddeti uygulamaktan kaçınmadı. Altını ıslattığı gerekçesiyle 7 yaşındaki İ.A.'yı da yerden yere atarak dövdü.
Baba Akif A.'nın görüntüleri izlemesi ve şikayetçi olması sonrasında tutuklanan üvey anne Songül A., "Benim de o zamanlar psikolojik sorunlarım vardı. Ben de eziyet gördüm. Çocuklara eziyet ettiğim için pişmanım" diye ifade vermişti.

Baba Akif A. ise uygulanan şiddet ve eziyetten dolayı 5 yaşındaki I.A.'nın iki ay hastanede yattığını ve tedavi gördüğünü söyleyerek, üvey anne Songül A.'nın cezalandırılmasını istemişti.

KAYNAK: İHA http://www.iha.com.tr/haber-iskenceci-annenin-dehseti-saniye-saniye-kaydedildi-522170/
Kadın pismansa olay bitmiştir yanı.O kadını mahvetsinler,bu canileri halkın ortasına biraksalar keşke.O işkenceleri bırak küçük bir çocuk ben gorsem afedersiniz ben altıma kaciririm.Off kahrolsun inşallah.

Maalesef saatler önce izledim ve bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra kadına lanet okuya okuya ağladım. Allah'ım dedim neden böyle
Yanlış duymuyorsam eğer, zavallı çocuk "Allah" diye bağırıyor. Allah'ım neden yardım etmedin o masum savunmasız yavrucağa

Offff video yu actigima pisman oldum yuregim kaldirmiyor ...dusmanina boyle davranmazsin ..rabbim sen buyuksun ,islah eyle bu kadini ,yavrucugum ,melegim benim ,nasilda agliyor :(

Izlemedim izleyemem. Esim de izleyecekken kulaklik taktirdim.
Insallah cocuklar mutlu bir hayat yasar bundan sonra.
O vicdan yoksunu yaratik da 1 tek mutlu gun yuzu bile gormesin.

Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor. Mahvoldum,öldüm bittim. Keşke görsem onları bassam bağrıma,sarsam yaralarını.

Hafızamı kaybedip unutmak istiyorum. Gözümün önünden gitmiyor.

Back