Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

Adi kadın yaptıklarının bin beterini çekersin umarım .
Küçücük çocuklara yaptıklarına bak ya daha ağır şeyler yazıcam da ban almak istemem böyle pislik yüzünden .
Lanet olsun senin gibi kadına !

Bi tane bakıcı vardı küçücük çocuğu dövüyor, babası görüntüleri izleyince bunu bağlamış bi güzel dövdü Ulan neyini şikayet edersin alıcan eline şu şerefsizi yemin ediyorum evire çevire sopalıycan Azcık baktımda kalbime bıçak saplandı sanki adi yaratık En kötü hakaret bile şu yaratığa iltifat gibi kalır allah senin bin belanı versin inşallah köpek

Allhım küçücük yavrucak nasıl bağrıyor
Yemın ederım wc ye gidip ağladım.
Nasıl yapabılır ya o cocugun feryadına nasıl dayandı .
Ah keşke o adam şikayet etmeden önce şunu gebertesıye bır dövseydı o oklavayı g*tunden sokup ağzından çıkarsaydıda öyle şikayet etseydı
Allahından bu adi kdın , umarım o ceza evındekı mahkumlarda sana aynısı yaparlar.
Yaptıklarını yaşamadan ölmezsın umarım . Ş*refsiz.

Psikolojik sorunlari varmis, pismanmis..
Ulan Allah senin belani versin. Cehennemin en kizgin diplerinde cayir cayir yanasin sonsuza kadar.. Yorumlari okurken bike elim ayagim titredi. Videoyu izlesem Allah bilir ne hale gelirdim. Sen nasil bir babasin ya.. Daha once aklin nerdeydi. Cocuklar en ufak bir siddette bile psikolojileri bozulur disa vururlar abe dingil hic mi farketmedin.

Buradaki yorumlardan sonra izleyemedim yazılanlar vahşetin boyutunu anlamama yetti
Birde bende eziyet gördüm diyor o çocuklar mı yaptı sana o eziyeti küçücük çocukların günahı ne

İZLEMEYİN

off yazamıyorum da sinirilerim alt üst oldu şerefsiz köpek ruh hastası görüntüler dayanılacak gibi değil hassas olanlar izlemesin.
Videoyu açmadan önce keske mesajlara baksaydim. Toplasam biraz atlayarak bi 10 saniyesini izledim ve şuan o kadar sinirliyim ki! Bagirsaklarini yirtmis diyor haberde o goruntuye denk gelmesin neyse ki... O 10 sn bakmaya sesleri duymaya dayanamadım ya o çocuk? Kim bilir daha neler neler var.

Ben izlemeye cesaret edemiyorum ,izlemeyeceğim sanırım .Yabancı bir ülkede dadı baktığı çocuğu dövüyordu böyle ,üstüne falan çıkıyordu .Kameradan gören babası da dadıyı feci şekilde dövmüştü ,hatta kadın felç kalmıştı diye duydum.Böyle kişilere bunlar yapılmalı ,benim içim acımıyor hiç.Ben kısasa kısas diyorum her zaman.

Nurten izlediğimden beri aklımdan çıkmıyor , etkilenecek olan sakın ola İZLEMESİN .
Ve o dediğin yer zaten beni kahreden.
Her küfrü , belayı saydım içim soğumadı.
Kayseriye telefon açtım , o çocukları bulmak istiyorum ben . Bu kadar etkileneceğimi tahmin bile edemezdim . O yaşta bir oğlum var benim de , o çocuğa sarılmak istiyorum tek aklımdaki bu .

Videoyu açmaya yeltenmedim bile, benim görmeye dayanamayacağım şeyi o yavrucaklar yaşamış defalarca hem de. Nasıl bir kadınlık, insanlık bu! Baba ayrı problem zaten sen nasıl anlamazsın bunu.

Çok küçük bir de o kadar acıya rağmen daha fazla vurmasın diye bagirmamaya çalışıyor of!
Ulasabilirsen bize de bıldır lütfen. Aklim bu çocuklarda kaldı.

46 yıl iyi ceza almış. Darısı diğerlerinin başına. Umarım çocuklar bunları unutabilir. Merak ediyorum gizli ses ve kamera kaydı delil olarak kullanılamıyor ya, acaba bu görüntüler delil olarak kullanıldı mı yoksa sadece çocukların ve babalarının beyanları ve vücuttaki darp izlerine göre mi ceza verildi?

Kıyamam ya canım benim.. Çok kötü travma yaşıyor o çocuklar şimdi..
Allah belanı versin inşallah...
Bir yere kadar izleyebildim.. Benim de onu dövesim geldi...

Çok küçük bir de o kadar acıya rağmen daha fazla vurmasın diye bagirmamaya çalışıyor of!
Ulasabilirsen bize de bıldır lütfen. Aklim bu çocuklarda kaldı.

Yarım muhtara mı ulaşsam ne yapsam bilemiyorum adres bilgilerini verir belki kuzulara sevinecekleri oyuncaklar alıp gitmek şu an kucaklamak öpmek en çok istediğim

Canım özelden yazıştığımız gibi hangimiz ulaşırsak ufak bir doneye haberleşelim ben atlar giderim de sırf ulaşabilim

Sokaktaki hayvana yapılan kötü muameleye dayanmıyorum ben, okurken kanım dondu.
İzlemeye içim elvermez.
Çocuk ya çocuk.

Gittiği yerde rahat bırakmazlar umarım.

Videoyu izlemedim çünkü çocuklara yapılan en küçük incitici davranışa bile dayanamıyorum.

Şu yorumunuz resmen duygulandırdı beni. İyi ki var sizin gibi insanlar.

tamamını izleyemedim ses kısıktı gördüklerime dayanamıyorum allahım nasıl unutacağım koskocaman kadınım , yaşayan yavrularım ne yaptı şimdi nasıl normal ailede o yaşta çocuklar söz dinlenez kendi eliyle getiriyo oklavayı yoo yorum bile yapamıyorum çok şey söyl,ycem olmuyor çok accı çekiyorum ne yapabiliriz acaba anneleri nerde haber alan aarkadaşlar bizlerede yazın hassas olanlar hatta olmayan lar bile izlemesin beni çıldırttı kadın elime geçse paramparça etsemde rahatlamıycam bunun gibi oln niceleri var kimbilir,dayak tır diye baktım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…