- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Videoyu açmadan önce keske mesajlara baksaydim. Toplasam biraz atlayarak bi 10 saniyesini izledim ve şuan o kadar sinirliyim ki! Bagirsaklarini yirtmis diyor haberde o goruntuye denk gelmesin neyse ki... O 10 sn bakmaya sesleri duymaya dayanamadım ya o çocuk? Kim bilir daha neler neler var.İZLEMEYİN
off yazamıyorum da sinirilerim alt üst oldu şerefsiz köpek ruh hastası görüntüler dayanılacak gibi değil hassas olanlar izlemesin.
Videoyu açmadan önce keske mesajlara baksaydim. Toplasam biraz atlayarak bi 10 saniyesini izledim ve şuan o kadar sinirliyim ki! Bagirsaklarini yirtmis diyor haberde o goruntuye denk gelmesin neyse ki... O 10 sn bakmaya sesleri duymaya dayanamadım ya o çocuk? Kim bilir daha neler neler var.
Nurten izlediğimden beri aklımdan çıkmıyor , etkilenecek olan sakın ola İZLEMESİN .
Ve o dediğin yer zaten beni kahreden.
Her küfrü , belayı saydım içim soğumadı.
Kayseriye telefon açtım , o çocukları bulmak istiyorum ben . Bu kadar etkileneceğimi tahmin bile edemezdim . O yaşta bir oğlum var benim de , o çocuğa sarılmak istiyorum tek aklımdaki bu .
Çok küçük bir de o kadar acıya rağmen daha fazla vurmasın diye bagirmamaya çalışıyor of!
Ulasabilirsen bize de bıldır lütfen. Aklim bu çocuklarda kaldı.
Nurten izlediğimden beri aklımdan çıkmıyor , etkilenecek olan sakın ola İZLEMESİN .
Kayseriye telefon açtım , o çocukları bulmak istiyorum ben . Bu kadar etkileneceğimi tahmin bile edemezdim . O yaşta bir oğlum var benim de , o çocuğa sarılmak istiyorum tek aklımdaki bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?