boy farkının fazla olması problem mi sizcee??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 1.62 eşimde 1.80.

yanında bazen liseli kız gibi kalıyorum ama hiç de umrumda değil.isterse boy farkımız 1 metre olsun ben onu seviyorum

benim boyum 1,60 nişanlımın 1,78 bazen bende komlexlere giriom ama herkes birbirimize çok yakıştığımızı söylüooo :asigim:

Boyum 1.63, Eski sevgilim 1.98di.. Şaka gibiydik kaydirigubbakcemile3
Şimdiki erkek arkadaşım da 1.85 yine şaka gibiyiz kaydirigubbakcemile3

Boyum 1.63, Eski sevgilim 1.98di.. Şaka gibiydik kaydirigubbakcemile3
Şimdiki erkek arkadaşım da 1.85 yine şaka gibiyiz kaydirigubbakcemile3

hahaha çok alemsin :roflol: bende yeni gördüğüm bu topiği meraba kızlar a.s. benimde boyum 1.68 sevgilimde 1.83 . babet giyince omuzlarına geliyorum güzel oluyo ama öylede bizimkisi pek bi havalar giriyoo benim boyum yeterince uzun dimi aşkım falan diyo:roflol: bende bizimkisi havalara girip şımarmasın diye hep topuklu ayakkabı giyiyorum kaydirigubbakcemile3 Bide topuklu ayakkabı giymeye bayılıyorum zaten bu da bana tuz biber oluyo böyle onun omuzunu değilde direk yüzünü görünce daha çok hoşuma gidiyo :kedi: Bide benim bi arkadaşım vardı kız çok kısaydı oğlanda çok uzundu , oğlanın eli kızın beline yetişmezdi elini hep kızın omzuna atardıı :roflol: bizimkiside öyle bişey yaparsa kıyameti koparırım herhalde oyüzden hiç riske atmayıp topuklu giyiyorum kaydirigubbakcemile3

ben 164 :gitme: nısanlım ıse 182 zemuszemus
ben cok mınyon tıplı duruyorum o ıse baya kalıplı. iri bı fızıge sahıp:lepi:
annem yanında el cantası gıbı durdugumu soyluyo delikafadulden
ama ben sıkayetcı deılım kaydirigubbakcemile3
hatta hosuma bıle gıdıyo opuyorumnanaktan
etrafıma bakıyorum yenı evlıler goruyorum ılk basta cokk guzel gorunuyolar ( boyları orantılı olanları dıyorum) neyse sonra bayan hamıle kalıyo dogum yapıyo bı bakmıssın esını gecmıs gıtmıs :CüvCüv: o zamanda bu cok garıp gorunuyo :1no2:
o yuzden ılerde hamıle kalıp dogum yaparım umıdıyle benden uzun olması hos :lepi:
tabı allahım ızın verırse :CüvCüv:

noktayla virgül,yanında el çantası olmak nerden buluyosunuz kızlar bu tabırlerı koptum ben burda
hihoyyyt :tomato:

Bende 1,60 sevgilim 1,85 işte 25 cm. fark fark babası görmüş çok ufak değilmi demiş. Benimkinin kalıbıda var ben böle seviyorum.. opuyorumnanaktan

yanlızz deilimm cok sevindimm kızlarzemuszemus... ben 1.62 hayatım 1.84 kafamçokkarıştı o tkmıo bn kendi icimde azcık komplekse giriyorum kısaım die ... ama herkes cok yakısdırıo ve süper anlasıoruzz ... onemli olan boy deil ztn...

amaaan ben 1.64 eşim 1.87 cm...az kafamı kaldırıyom o kadar

miilletin ağzı ne yapsan büzülmez

boşverrrrr

hayat senin kime nee:lepi:

:)) valla nişanlımla benim aramda bi 30 cm vardır heralde ama hiç sorun olmadı bugüne kadar onunda benimde umrumuzda değil kimse hem ben yanındayken çokta uzunmuş gibi gelmiyo alışıyo insan ama düğünde nasıl dans edecez onu düşünmüyo değilim Allahtan topuk diye bişey var kaydirigubbakcemile3

zaten boylar anlasmicakki gönüller anlasacak bu konuyu neden sorun ederler bilmem :bbo:
mesela bi laf vardir boyu uzun olanin akli kisa olurmus derler ya (uzun boylular lafim size degil)naniknanik
yeterki kalpler bir olsun boylar uzun olupta kalpler bir olmadiktan sonra neye yarar

bende nişanlımdan 15-20 cm falann kısayım. ama güzel görünüyos böle yaa. benim hoşuma gidio erkeğin uzun olması..

ben erkek arkadasımdan 22 cm kısayım ama o cok uzun ben napayım yaa

benimde aynı neredeyse 30 santim fark var dün sözüm vardı ayağımda topuklu olduğu halde omuzunu biraz geçmiştim

valla bizimde 6-7 cm lık bir fark var topuklu giyince hemen hemen aynı boyda oluyorum bende topuklu giymeyi severdim ama maalesef artık topuklara veda ettim yavaş yavaş yani benim nişanlım uzun değil ama uzun olsa da hayır demezdim hani iki gönül bir olunca gerisi mühim değil ama azcıkta uzun olsunn erkek yaaa daha iyi olur bence

ah ah benim boyum 1.75 olduğundan aşkımla aynı boyuz ve topuklu artık hiiiç giyinemiyorum aslında beden eğitimi öğretmeniyim fazla topuklu giyinmiyorum ama insanın eliden eti pufu alınmış gibi oluyoakannehir

benimde tam tersi topuklu giyemeye alışkın deilim alışıcam artık mecbur

erkek kısa kız uzun olmasın ya zaten normali kadının kısa olması hem yanına yakışsın hem de topuklu giysin diye. amcamla yengem arasında neredeyse 30 cm vardı amcam 1.90 yengem 1.60 civarı. Sevgilimle benim aramda da fark var ama az 5 cm falan topuklu falan giymiyorum hiç.

Aramızdaki Boy Farkı 12 Cm cik :)

Bence Anlaştıktan Sonra Sorun Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…