• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinin önceki ilişkisinin evli bir kadınla olması

Evli kadinla 2 yil sevgili olmus niye birlikte olmamis bekareti bozulmasin diye mi? Yani ne biliyim guzel sevisiyodu birakamadim dese anlicam da olay cok sacma :)) ben inanmazdim birlikte olmadiklarina kaldi ki cok onemli degil. Ahlak sevismemekle temiz olmuyor malesef. Keske bekar bi kizla olsaydi da seviseydi..

ayrılmazsa asıl o zaman ben şaşırırım. güzel giden bir ilişki olduğu için şu an ne olduğunu bilemez halde ama oldukça kötü yani :50:

e adam her konuda böyle film çeviriyorsa ilişki güzel gitmese de güzelmiş gibi gösterir herşeyi.
kötü tabi kolay olur mu?
dilerim kendisi için doğru kararı verir.

Evli kadinla 2 yil sevgili olmus niye birlikte olmamis bekareti bozulmasin diye mi? Yani ne biliyim guzel sevisiyodu birakamadim dese anlicam da olay cok sacma :)) ben inanmazdim birlikte olmadiklarina kaldi ki cok onemli degil. Ahlak sevismemekle temiz olmuyor malesef. Keske bekar bi kizla olsaydi da seviseydi..

aynen öyle mesele bakir olması değil, kadının evli olması. bunu da şu an duyması, o kadar zaman sonra. zaten başta bilseydim, söyleseydi sevgili olmazdım asla diyor.

e adam her konuda böyle film çeviriyorsa ilişki güzel gitmese de güzelmiş gibi gösterir herşeyi.
kötü tabi kolay olur mu?
dilerim kendisi için doğru kararı verir.

işte heh tam da o :)) evlenene kadar canım cicim sonra da her istediğini yaparsa böyle işi iş...

Bir gelişme oldu, arkadaşım az önce mesaj attı ayrıldım diye. Üzülmemesini falan söyledim teselli etmeye çalıştım, vakit de geç olduğundan fazla konuşmadık ama sonuç itibariyle ayrılmış. Ne yaptı ne dedi diye sordum, beni hiç sevmemişsin ki eski bir hatamı duyar duymaz böyle yaptın demiş.

Sent from my WP using Tapatalk

''evli kadınla sevgili fakat birlikte olmuyorlar, kadın kocasıyla birlikte oluyor ve bunu sevgilsine söylüyor.Korunduğu için sevgilisi birşey demiyor ama kadın hamile kalınca yediremiyor'' öyle mi? bütün olayların üstüne,bu çocuktan ayrılamıyor,kafası karışık bla bla bla he ?

vay anam, babam vay daha neler görücez bakalım :ssz:

edit: ayrıldığını şimdi okudum........

Son düzenleme:
''evli kadınla sevgili fakat birlikte olmuyorlar, kadın kocasıyla birlikte oluyor ve bunu sevgilsine söylüyor.Korunduğu için sevgilisi birşey demiyor ama kadın hamile kalınca yediremiyor'' öyle mi? bütün olayların üstüne,bu çocuktan ayrılamıyor,kafası karışık bla bla bla he ?

vay anam, babam vay daha neler görücez bakalım :ssz:

edit: ayrıldığını şimdi okudum........

evet ayrıldı ve geri dönecek gibi de hiç durmuyor, bakalım.

Bir gelişme oldu, arkadaşım az önce mesaj attı ayrıldım diye. Üzülmemesini falan söyledim teselli etmeye çalıştım, vakit de geç olduğundan fazla konuşmadık ama sonuç itibariyle ayrılmış. Ne yaptı ne dedi diye sordum, beni hiç sevmemişsin ki eski bir hatamı duyar duymaz böyle yaptın demiş.

Sent from my WP using Tapatalk

bu konuya sadece hayırlı olsun, gözaydınlıgı vb cumleler kurulur artık ;)

şahsi fikrime gelince, adam cok aşıktır gözü gormemistir hadi diyelim bir hata yaptı... agzından kacırdıktan sonra arkadasınıza tumuyle seffaf olmalı ve kararı ona bırakmalıydı resmen sıvar gibi her konusmada kıvırmaya calısmıs, bu bile guvensizligimi arttırırdı.

ve bir gun arkadasınız o adamla evlense sonra da eski aşık oldugu bir adamı tekrar gorse ve aynı o kadın gibi davransa, aldatılan koca olarak ne dusunurdu bunu sorardım... aşıklarsa kadın soylemeli ayrılmalı vs diyorsa belki daha iyi niyetle yaklasırdım ama muhtemelen yoook olmaz kabul edemem diye abartılı tepkiler verirdi. yani, arkadaşınızın "düşündügüne" dahi yazık.

bir yuva ya göz diken şerefle!
bir yuva kurulmaz
en doğrusunu yaptı arkadaşın
ben anlayamaıyorum arkadaşlar
bizler birer bayan olarak sevdiğimizi başkaları ile paylaşamazken
nasıl bir erkek
sevdim dediği kadının hergece başkasının kollarında uyumasına müsade eder.
peki ya o kadın
başkasını seviyorken
nasıl diğeri ile yatağa girebilir
olayın evlilik ve aile müessesine girmiyorum özellikle
ama bence
taraflardan biri yada ikisi de evliyken yaşanan hiçbir aldatma aşk a dayanamaz

bir yuva kurulmaz
nasıl bir erkek
peki ya o kadın
başkasını seviyorken
ama bence

bence o kadın resmen macera aramış hem bunla hem onla....

kızın sewgiliside bence yatmıştır kadın ewliydi merak eder yatar yoksa ne diye ewli bi kadınla sewgili olmaya dewam etsinkii??

konu sahibi, arkadaşın iyi yapmış ayrılmakla ama inş kararından dönmez......

Kişinin geçmişi önemli değildir ama belli bir noktaya kadar. Ayrılmak ile en iyisini yapmış zira zevk için evli bir kadın ile bile birlikte olabilen erkekten herşey beklenir. Kadın evet dedikten sonra hangi erkek hayır der ama evli olduğunu bildipi halde yapıyor ise kalitesini geçtim karakteri bile düşüktür.

Son düzenleme:
Tabi ki ayrılırdım... Sizin de dediğiniz gibi olayı her defasında farklı anlatmış. Bence başından beri biliyordu bayanın evli olduğunu :) Hem çocuğun kocasından olduğu ne malumm? Tövbe yaa insanın aklına neler geliyor :53:

bu konuya sadece hayırlı olsun, gözaydınlıgı vb cumleler kurulur artık ;)

şahsi fikrime gelince, adam cok aşıktır gözü gormemistir hadi diyelim bir hata yaptı... agzından kacırdıktan sonra arkadasınıza tumuyle seffaf olmalı ve kararı ona bırakmalıydı resmen sıvar gibi her konusmada kıvırmaya calısmıs, bu bile guvensizligimi arttırırdı.

ve bir gun arkadasınız o adamla evlense sonra da eski aşık oldugu bir adamı tekrar gorse ve aynı o kadın gibi davransa, aldatılan koca olarak ne dusunurdu bunu sorardım... aşıklarsa kadın soylemeli ayrılmalı vs diyorsa belki daha iyi niyetle yaklasırdım ama muhtemelen yoook olmaz kabul edemem diye abartılı tepkiler verirdi. yani, arkadaşınızın "düşündügüne" dahi yazık.

teşekkürler :34:

arkadaşımın düşündüğüne dahi yazık, ne güzel demişsiniz :ssz: neticede az bir süre de değil, bi buçuk yıldır onunlaydı. aklımın ucundan dahi geçmezdi bu anlattıkları diyor. ve anlattıklarına göre öyle çok aşık gibi de değilmiş, her şey bir anda olmuş, kadın sevdiğini söylediği anda evliyim de demiş üstelik ama o başlamış bilerek ilişkiye...

bir yuva kurulmaz
nasıl bir erkek
peki ya o kadın
başkasını seviyorken
ama bence

elbette aşk falan denilemez, kaldı ki insanı durduran bişeyin olması lazım, o duygunun adı her ne ise bile... kabul edilebilir veya doğru hiçbir yanı yok bunun.

bence o kadın resmen macera aramış hem bunla hem onla....

kızın sewgiliside bence yatmıştır kadın ewliydi merak eder yatar yoksa ne diye ewli bi kadınla sewgili olmaya dewam etsinkii??

konu sahibi, arkadaşın iyi yapmış ayrılmakla ama inş kararından dönmez......

inşallah dönmez diyorum ben de. dönmeyeceğini de attığı adımlardan kuvvetle hissediyorum. mesela numarasını silmekle kalmadı, kendi hattını iptal ettirdi, telefonunu değiştirdi. sosyal herhangi bir hesabı yoktu, o yüzden numarası da aklında değilse eğer birbirlerine ulaşacakları yol da kalmadı.

kadına diyecek söz bulamıyorum da, neyse artık iki taraf ta kötü bir iş yapmış. yatma konusunda o kadar iyimser değiliz arkadaşım ve ben, evet olmuştur muhakkak.

Kişinin geçmişi önemli değildir ama belli bir noktaya kadar. Ayrılmak ile en iyisini yapmış zira zevk için evli bir kadın ile bile birlikte olabilen erkekten herşey beklenir. Kadın evet dedikten sonra hangi erkek hayır der ama evli olduğunu bildipi halde yapıyor ise kalitesini geçtim karakteri bile düşüktür.

çok haklısınız aynen de öyle, karakter sorunlu...

Tabi ki ayrılırdım... Sizin de dediğiniz gibi olayı her defasında farklı anlatmış. Bence başından beri biliyordu bayanın evli olduğunu :) Hem çocuğun kocasından olduğu ne malumm? Tövbe yaa insanın aklına neler geliyor :53:

onu inkar etmiyor, sevgili oldukları anda öğrenmiş evli olduğunu zaten.

son dediğiniz düşünceyi arkadaşım bana dillendirmedi ama ben de düşündüm, işte akla her şey gelebiliyor :26:

Ya bırakın alalh aşkına,evli biriyle ilişki yaşayan rahatlıkla karısını aldatır ve hiç güvenmez. Ahlaksızlık! Ruha girdimi her yol mübah:41:

ağzından kaçmasa bilinmeyecekti de, verilmiş sadakası mı varmış artık...

Er kişiler bu konularda fazla rahat oluyor mesele uçkur davası olunca.. ummadıgın türevde kısılerle yatak arkadaşlığı edılebılıtesı yüksek bu M-adamların.. Bu evli hatun kişiyle münasebeti hiç hoş karşılanacak durumu yok elbet.. ama ben olsam benden oncekı hayatına saygı duyardım.. Benım ılıskımde erkek arkadaşlarımın oncesını sorgulamam zaten.. Fazla geveze olurda anlatırsa konuyu dıdıklerım tabi..Turlu hatalar yapabılır ınsanoglu.. Zor olsada sıneye çekmeye calısırdım AMA yalan affedilecek bırsey değildir! 1,50 sene saklamış kendini.. Benım karsıma çıkıp ben boyleyım dıyebılen ınsan evladı her daım saygıyı ve sevgıyı hak eder... Ama .. sıda malummm..

Ayrılmayada nıyetı yoksa once etrafına soracağına kendıne sorsun Bu bıldıgını sıneye cekebılecekmı.. Turlu entrıkalar var gıbı adam dosdoğru anlatamadığına gore.. Oturup bunu dusunurdum..

Son düzenleme:
Back