• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkının fazla olması problem mi sizcee??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa benim de sözlümle boylarımız aynı gibi hatta ben uzunumm gibi aslında itiraf edeyim sırf bu yüzden ilk başta olumsuz düşünmüştüm ama sonraa büsbüyükk yüreğine kapılıverdim iştee :)

bizimde aynı boyumuz hatta babet giyince kısa kalıyorum ama topukluda giyiyrm. kimse farketmiyor zaten aynı kalıyoruz topukluyla.

ama cnm benim fikrim bu 20cm az bişey değil ona bakabilmek için kafamı yukarı kaldırmam gerekio ben bundan şikayetçi değilim

hayır bence sorun olmaz sevgilimle aramızda boy farkı var ben kısayım =)
bana göre önemli olan çiftleri anlaşması ve kalbinin güzelliğidir

benn hiçç topuklu giyemiyorumm kiii mafoldumben

benim o kadar değil giyiyrm problemde etmiyorum aynı duruyrz topukluyla. ama topuğu biraz fazla kaçırırsam uzun olurum. olsun düz olupda çok şık olan ayakkabılar var canım senin boyun kaç ki

Bi bu kalmisti sorun ettmedimiz bide bunu kendimze sorun edelim tam olsun.

Olurmu öyle sacmalik bizim aramizda nerdeyse kapa taslak 30 santim nerdeyse ve bu cok cok hosuma gidiyor... beni sarip sarmalaya biliyor. Kötü de durdunu sanmiyorum.

benim o kadar değil giyiyrm problemde etmiyorum aynı duruyrz topukluyla. ama topuğu biraz fazla kaçırırsam uzun olurum. olsun düz olupda çok şık olan ayakkabılar var canım senin boyun kaç ki

boyum 1.70 aslında çok uzun sayılmaz ama iştee erkekte kısa oluyoor olsun ben memnunum yine de dediğin gibi artık çok şık ayakkabılar var topuksuzz :umursamaz:

bende aynı durumdayım ama takmıyorum pek ben 165 o 192 bence sorun yok anlaşmak önemli omuzlarına geliyorum gerektiği yerde topuklu ayakkabı giyip boy sorunu çözülür

ben 1.57 eşim 1.90
bir sorun yok.takılma böyle şeylere..
anlaştıktan sonra boy uzunluğu falan hikaye...

canım bence hoş olur benim eşimle aramda 10 cmden falza var ve bu sayede bir yere giderken topuklu giyebiliyorum 20 cmden fazla olanlarda var çevremde ama çok şirin oluyor.birde annem boy farkı çok olanlar iyi anlaşır derdi hep

canım bence hoş olur benim eşimle aramda 10 cmden falza var ve bu sayede bir yere giderken topuklu giyebiliyorum 20 cmden fazla olanlarda var çevremde ama çok şirin oluyor.birde annem boy farkı çok olanlar iyi anlaşır derdi hep

istisnalar durumu bozar :)

Ben bir bucuk metre, o 1.80 bebeğim diye seviyor beni Şeniz Ben hep çok uzun boylu olsun istemişimdir. Bana ne milletten canım :dance: Çok hoşuma gidiyor bu şekilde nokta ile virgül gibi gezmek :1hug: Bi de evde çok kavga olmuyor benimki uzun boylu olduğu gibi bide boks la uğraşıyor hiççç dırdır neyim etmem valla, elinde kalırım yoksa :teytey:

Son düzenleme:
gönüller arasında fark olmasın yeter ki boydaki ne sorun olsun kiopuyorumnanaktan
ben zaten minyonum bi sevgilim olursa benden uzun olucagı kesin:roflol:

bu ara ben 157 kocam olacak herif de 187 kac yapti tam 30 santim kafamçokkarıştı delikafadulden

bişicik olmaz...hatta bazı durumlarda iyi bile olur...takılma böyle şeylere.. gönüller bir olsun yeter...

anam burasıda tam benlikmiş meraba kızlar bende sizin gibi ufak tefek bişeyim sevgilime göre ben 165 falanım o 188 çok tatlı oluyo böle kucağına alıyo bide kendisi iri yarı bişey olduğu için tel koluyla bi sarılıyo bi kaldırıyo kesinlikle boy farkının önemi yok bende hep uzun boylu olsun istedim ve oldu inanınanlaşmak daha önemli yirim onu ben yirim herşeyim o benim yafffffff

Back