• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinin önceki ilişkisinin evli bir kadınla olması

Güven bir ilişkide en önemli şey, evli olmasını, korumasını sindirebilmişte kadının kocasından hamile kalmasını mı sindirememiş? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Mantıklı insanın yapacağı bellidir zaten..:ssz:

Evli bir insanla ilişki yaşamış olması ayrılık için yeterli sebeptir
Arkadaşlığınıza gelince ; fikrinizi belirtin ama ayrıl ya da ayrılma demeyin, bu kararı kendi başına vermeli arkadaşınız
Sizin demenize kalmışsa ilişkisi arkadaşınızın da kişiliğinde bir sorun var demektir.Siz görüşünüzü belirtirsiniz o kararını kendi vermeli

Arkadasınız ne karar verdi ya da verecek bilemem. Bu durumda ben arkadasıma sadece ''ben olsam ayrılırdım ama karar senin'' der cekilirdim. Herkesin kendi hayatı ve de kararı... Herkes hataya düşer, bazı yanlışları olur. İnsan beşer, kuldur şaşar demişler. İnsanları hatalarına göre yargılamak bana göre degil, benim haddime de degil. Sadece şunu diyebilirim, ben boyle bir durumda olsam ayrılırdım.. Bence sende arkadasına fikrini söyle ve cekil...

Son düzenleme:
Bizden önce yaşadıkları bizi ilgilendirmez ama yaşantısı onun kişiliğini ve hayat görüşünü ortaya koyar. Benden önce eroinman bir kızla olmuş…EeE benden önceydi deyip mi geçeceğiz. Her şey bu kıstasa girmiyor işte. Bu da aynen böyle bir şey. Şahsen ben olsam geri dönüşü olmayacak şekilde bu defteri kapatırdım.

ilk gün cevap vermemiş falan ama sonra konuşup halledelim diyerek tekrar konuşmaya başlamışlar.

ayrıl gitsin desem, bu defa da ayrılmasa ben kötü olur muyum o da var...

Sen ayril dedigin icin ayrilmicak.sen devam et desen devam etmicek arkadasin.oyuzden karisma.he cok fikrini sorarsa soylersin.bence cok kotu bir durum bu ya o adam nekadar midesizmis.boyle biadamla omur gecirmeyicdusunuyosa cok akilsiz derim arkadasina.o adamdan hersey beklenir.

ben biraz farklı düşünüyorum.sadakat sözü vermiş olan kişi kadın,çocuk bekar sonuçta.evet evli biriyle ilişki yaşaması çok yanlış.ama aldatma yok en azından.
bende soğurdum sanırım ilk duyduğumda.sonrasında iyice düşünüp tarttıktan sonra devam edebilirdim.geçmişte kalmış,hata görüyosa, iyi tanıyosan bi sorun yok.ama bu çocuk kıvırmasından dolayı bana hiç güven vermedi.
sonuç olarak sadece bu durum benim ayrılmama sebep olmayabilir.

birisine ayrıl demekte büyük sorumluluk.yönlendirmemek daha doğru.arkadaşın kararını kendisi versin bence.

Evli bir insanla ilişki yaşamış olması ayrılık için yeterli sebeptir
Arkadaşlığınıza gelince ; fikrinizi belirtin ama ayrıl ya da ayrılma demeyin, bu kararı kendi başına vermeli arkadaşınız
Sizin demenize kalmışsa ilişkisi arkadaşınızın da kişiliğinde bir sorun var demektir.Siz görüşünüzü belirtirsiniz o kararını kendi vermeli

benim dememle elbette ayrılmaz, şu durumda üzgünken belki bazı şeyleri düşünemeyebilir. bu açıdan sağlıklı düşünmesine yardımcı olabilmeyi çok istiyorum. yoksa elbette kendi hayatı ben ne yapabilirim.

Arkadasınız ne karar verdi ya da verecek bilemem. Bu durumda ben arkadasıma sadece ''ben olsam ayrılırdım ama karar senin'' der cekilirdim. Herkesin kendi hayatı ve de kararı... Herkes hataya düşer, bazı yanlışları olur. İnsan beşer, kuldur şaşar demişler. İnsanları hatalarına göre yargılamak bana göre degil, benim haddime de degil. Sadece şunu diyebilirim, ben boyle bir durumda olsam ayrılırdım.. Bence sende arkadasına fikrini söyle ve cekil...

ben de öyle dedim zaten, evet.

Bizden önce yaşadıkları bizi ilgilendirmez ama yaşantısı onun kişiliğini ve hayat görüşünü ortaya koyar. Benden önce eroinman bir kızla olmuş…EeE benden önceydi deyip mi geçeceğiz. Her şey bu kıstasa girmiyor işte. Bu da aynen böyle bir şey. Şahsen ben olsam geri dönüşü olmayacak şekilde bu defteri kapatırdım.

evet yaşantı kişilikle ilgili ip uçları verir, ben de bu yönden bakıyorum.

ben biraz farklı düşünüyorum.sadakat sözü vermiş olan kişi kadın,çocuk bekar sonuçta.evet evli biriyle ilişki yaşaması çok yanlış.ama aldatma yok en azından.
bende soğurdum sanırım ilk duyduğumda.sonrasında iyice düşünüp tarttıktan sonra devam edebilirdim.geçmişte kalmış,hata görüyosa, iyi tanıyosan bi sorun yok.ama bu çocuk kıvırmasından dolayı bana hiç güven vermedi.
sonuç olarak sadece bu durum benim ayrılmama sebep olmayabilir.

birisine ayrıl demekte büyük sorumluluk.yönlendirmemek daha doğru.arkadaşın kararını kendisi versin bence.

bunların uzak mesafe ilişkisi, arkadaşıma karşı da çok ilgili. ama bir de bahsedilen eski sevgiliyle de aynı şehirde adam düşünebiliyor musunuz ? yani evliyken herhangi bir engel görmemiş, riski dibine kadar almış birisi olduğu ortaya çıktı. ne derecede güven verebilir, kafada soru işaretleriyle nereye kadar gider. dediğiniz gibi kıvırıyor da üstelik.

Kadının hamile kalmasını kendine yediremiyor ama "evli" olmasını yediriyor,hey babam heyyy.

yattıgını ,korunup korunmadıgını sorup ögreniyor ,kendine yediriyor ama cocuk olmasınımı yediremiyor. bosanıp onla evlenmesini bekleyen erkek kendine yediremez bence.yeterince herseyi zaten gururuna yedirmiş.:ssz::19:

açık ara midesizlik bu erkek cinsinde yaratılan varlığın yaptığı.
ne yapmaya çalışmış reklam mı acaba
hani evli hatunlar bile kesik bana diye enteresan

her günahın veya hatanın ilki zordur.
ilk hırsızlık
ilk yalan
ilk zina vs
sonrakinler daha da kolaylaşır.

risk taşıyan ve güven vermeyen biri bence.

açık ara midesizlik bu erkek cinsinde yaratılan varlığın yaptığı.
ne yapmaya çalışmış reklam mı acaba
hani evli hatunlar bile kesik bana diye enteresan

her günahın veya hatanın ilki zordur.
ilk hırsızlık
ilk yalan
ilk zina vs
sonrakinler daha da kolaylaşır.

risk taşıyan ve güven vermeyen biri bence.

bakir olduğuna inandırmaya çalışırken ağzından kaçmış sanırım, çünkü ilk kez bu olay o anda açığa çıkmış :1: yani kadın evliydi, istesem yapardım ama yapmadım demiş.

bakir olduğuna inandırmaya çalışırken ağzından kaçmış sanırım, çünkü ilk kez bu olay o anda açığa çıkmış :1: yani kadın evliydi, istesem yapardım ama yapmadım demiş.

bakir erkek ya da bakire kız bu tarz konularda çok daha utangaç olur benim bildiğim.
elin nikahlı karısı niye bu bakir arkadaşımıza korunacağına dair söz veriyor ki bu kadar aleni bir konuşma şekli olabilir mi?
çevir kazı yanmasın hesabı ama Mevlam şaşırtmış bir kere

bakir ya da değil bu kişinin bakış açısı bir enteresan kadını ne olarak görüyor anlamadım
çok özür dilerim amiyane tabirle "kapısı açık girer çıkarım" şeklinde düşünen bir odundan ne farkı var
kadın evli sorumluluk almayacaktım ama yine de yapmadım
ne bekliyor acaba alkış mı?

dediğim gibi çok rahatsız edici. ayrıca söyledikleri hiç tutarlı elmedi bana.
bir fıkra vardı buna yakın bir mevzuya dokunduran

adamın birisi alkollü şekilde araç kullanırken birine çarpıyor haliyle hakkında dava açılıyor
dava günü adamın arkadaşlarından biri şahitlik etmeye geliyor
planda adamın alkollü olmadığına inandıracak hakimi
şahit çıkıyor kürsüye
-hakim bey bu adam benim 20 yıllık arkadaşım. şyle temiz adamdır böyle pak adamdır. içkisi yoktur, kumarı yoktur diye arkadaşını aklamaya çalışıyor
lafı bitince hakim adama
-sen sanığı nereden tanıyorsun diye soruyor
adam
-meyhanedennnnnnnnn diye cevap veriyor

arkadaşınızın sevgilisi temizleyeyim derken tüy dikmiş.

bakir erkek ya da bakire kız bu tarz konularda çok daha utangaç olur benim bildiğim.
elin nikahlı karısı niye bu bakir arkadaşımıza korunacağına dair söz veriyor ki bu kadar aleni bir konuşma şekli olabilir mi?
çevir kazı yanmasın hesabı ama Mevlam şaşırtmış bir kere

bakir ya da değil bu kişinin bakış açısı bir enteresan kadını ne olarak görüyor anlamadım
çok özür dilerim amiyane tabirle "kapısı açık girer çıkarım" şeklinde düşünen bir odundan ne farkı var
kadın evli sorumluluk almayacaktım ama yine de yapmadım
ne bekliyor acaba alkış mı?

dediğim gibi çok rahatsız edici. ayrıca söyledikleri hiç tutarlı elmedi bana.
bir fıkra vardı buna yakın bir mevzuya dokunduran

adamın birisi alkollü şekilde araç kullanırken birine çarpıyor haliyle hakkında dava açılıyor
dava günü adamın arkadaşlarından biri şahitlik etmeye geliyor
planda adamın alkollü olmadığına inandıracak hakimi
şahit çıkıyor kürsüye
-hakim bey bu adam benim 20 yıllık arkadaşım. şyle temiz adamdır böyle pak adamdır. içkisi yoktur, kumarı yoktur diye arkadaşını aklamaya çalışıyor
lafı bitince hakim adama
-sen sanığı nereden tanıyorsun diye soruyor
adam
-meyhanedennnnnnnnn diye cevap veriyor

arkadaşınızın sevgilisi temizleyeyim derken tüy dikmiş.

hani olayın ne olduğunu bir an için unutup sırf söylediklerini göz önüne alsak yine de ayrılık sebebi. anlatmadığım bazı noktalar daha var ki rahatsız edici ve tutarsızlık da diz boyu.

Ayh allahım ne insanlar var adamın kendine yediremedigi şeye bak ya Aşık yahu aşk bu kadar basitmi ya.Aşık bir adam nasıl o kadının başkasının koynuna girmesine müsade ederki sonrada hiç birşey olmamış gibi kendi koynuna alır.Aman bugün evli adamın karısıyla olan yarında kendi karısını aldatır .

Ayh allahım ne insanlar var adamın kendine yediremedigi şeye bak ya Aşık yahu aşk bu kadar basitmi ya.Aşık bir adam nasıl o kadının başkasının koynuna girmesine müsade ederki sonrada hiç birşey olmamış gibi kendi koynuna alır.Aman bugün evli adamın karısıyla olan yarında kendi karısını aldatır .

aşk söz konusu değil elbette ne diyeceğini şaşırmış, şaşmış bir an kendini -sözüm ona- övmeye çalışırken...

merhabalar,

arkadaşımın 1,5 yıllık bir ilişkisi var. bu yakınlarda sevgilisiyle bakire/bakir olmakla ilgili konuşurken "benim eski sevgilim evli olmasına rağmen ilişki teklifini reddetmiştim" türünden bir cümle çıkmış ağzından erkek arkadaşının. daha doğrusu arkadaşın demesine göre ağzından kaçmış. arkadaş da şok olmuş tabi, çünkü önceki sevgililerini bekar olarak biliyordu. sonra konuşmuşlar o konuyu, adamın demesine göre kadın evliymiş ve okuldayken arkadaşlarmış, bu da onu o zamanlar seviyormuş platonik olarak. okullar bittikten yıllar sonra karşılaşıyorlar ve arkadaş olarak konuşmaya başlıyorlar. sonra sevgili olmuşlar, iki yıl çıkmışlar. kadın hamile kalınca kocasından, bu da ayrılmış.

arkadaşım baya üzgün, emin olmamakla birlikte gözlemlediğim kadarıyla sevgilisinden soğudu gibi. evliliğe can atarken ben güvenemem ona diyor. evlilik olayına ciddi bakan bir erkek nasıl olur da evli biriyle sevgili olur diye sorguluyor olayı. şimdi olayın tuhaf kısmı ise farklı zamanlarda bu konuyu konuşmuşlar halletmeye çalışmak için, sevgilisi ilk anlattığı olayın detay kısımlarını farklı söylemeye başlamış. mesela okuldayken ona aşıktım yıllar sonra görünce kapıldım derken; ilkokul arkadaşımdı aynı sınıfta bile değildik sima olarak tanıyorduk birbirimizi, ilk başta evli olduğunu söylemedi sevgili olduktan sonra söyledi falan demeye başlamış. neden çocuk olunca terkettin, yeni mi evliydi sorusuna da; 6-7 yıllık evliydi yine de kendime yediremedim hamile olmasını bana korunduğunu söylemişti demiş. başka çocuğu var mı diye sormuş, bilmiyorum bana yok dedi yok biliyorum falan demiş.... yani anlayacağınız hikaye ya tümden yalan, ya da kızı kaybetme korkusuyla saçmalıyor iyice.

bana fikrimi sordu sen olsan ne yapardın diye, üzgün olduğu için fazla bir şey diyemedim ama ben olsam ayrılırdım belki dedim. cidden ben olsam ayrılırım, bu konuda tavrım net. her şeyden önce bir karakter meselesi bu. tatmin edici bir cevap da değil verdikleri. bir hataydı ben de pişman oldum sonradan demesi yetmezdi bana, ben yanlış buluyorum böyle bir ilişkiyi 2 yıl hem de. büyük konuşmamak lazım fakat olay yanlış ve inandırıcı değil. benden önce olmuş bitmiş gözüyle de bakamam her olayına. bana göre olayın bir de cinsellik sebebiyle olup olmadığı da net değil, sevdim demiş ama bilemiyoruz. ki öyleyse o daha da çirkin bir şey.

size sorum, arkadaşıma nasıl destek olacağımı bilmiyorum. yani net tavrımı ona belirgin bir şekilde yansıtayım mı ? ayrılacak gibi duruyor zaten, ama sevgilisi binbir tür dil döküyor kıza. o da ayrılalım diyemiyor şu an.

sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz ?

ben olsam ayrılırdım adamın ahlakında bi sorun var bence :18:

buna ek başka durumlar varsa kızcağız çok üzülür sonunda
öyle gibi geldi bana

yani o ilişkisiyle ilgili anlattığı bazı şeyler var, kadın hastanede kalırken her gece çekinmeden etmeden yanına gitmesi falan.. hamile olduğunu kardeşinden öğrenmesi durumu... nereden tutsan insanın içine sinecek bir taraf yok yani.

bu hastane olayını da kesinlikle yalnız kalmadık hiç gibisinden anlatmış.

Son düzenleme:
Back