- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
Diyorum ya canım başka bi ilişkim olsa belki ben yanaşırdım ama ilişkimin üzerine titriyorum.. Bi sıkıntı çıksın istemiyorum. Rüyada gibiyim ve bozulmasın istiyorum. Çok takıntılı olmaya başladım malesef. Evlendiğimizde ben ondan daha çok konuşurum bence :$ O yapınca ya da açtığım konuyu uzatınca sinirleniyorum.. :) Sevgisinden hiç şüphem yok. Allahın en sevgili kuluymuşum... Annemle babam ayrıldı, nişan attım, peşime sapıklar takıldı.. Defalarca kendimi değersiz, yarım hissettim.. Çaresiz oldum..O benim diğer yarım ve bana varlığını en güzel şekilde hissettiriyor. Allahım herkese böylesini nasip etsin. Şimdi her şey hızla ilerliyor ve herkes çok önyargılı.. Sürekli olumsuz yorumlar alıyorum neredeyse.. Ve adamın her hareketinde bir şey arar oldum.. Biraz da utangacım. Ama sevgime gölge düşürmeyeceğim.. Her yoruma çok değer veriyorum ama sana ayrıca çok teşekkür ederim.. :)
Umarım çok mutlu olursun canım benim, sağ ol :)
öncelikle günaydınnlar diliyorum
ve sonrasında hemen laf yetiştimey devam ediyorum
ilişkinin üzerine titremen çok güzel bişey canım, bunu kendine kötüymüş gibi düşündürtme. tabi ki her ilişki önemlidir ve ona göre davranacaksın. kaybetmekten korkup daha dikkatli olacaksın bunda anormal bişey yok ama herşey kusursuz olsun diye fazla didiklersen sorun yokken sen sorun yaratıyor gibi olursun, daha doğrusu erkekler bunu böyle anlar zaten bize göre sorun olan çoğu şey onlara göre sorun olmuyor, ee bi de sen sorun yokken " dur biz kusursuz olmalıyız " düşüncesine girersen bu sefer hepten olaylar büyür. konuşmak tabi ki güzel bişey, ki genelde kadınlar daha çok konuşur ama bu genelde tatlı sözler olsun. 1 yılımız doluyor nerdeyse erkek arkadaşımla, ki daha önce bende nişandan döndüm, yeni yeni anlıyorum ki, bir erkege tatlı sözle herşeyi yaptırabilirsin, ama iş bagırmaya huysuzluk çıkarmaya geldi mi adamlar gelemiyor böyle birşeye sen de çok konuşma kısmını güzel sözlerle halledersin olur biter ama kusursuz olma olayını takıntı haline getirme. iki farklı insansınız siz sonuçta, farklı düşünceleriniz var, tabi ki tartışacaksınız, kavga edip belki de küseceksiniz, bunlar normal şeyler. onun sevgisinden şüphen yoksa, sen de onu seviyorsan aşılır bunlar. ama kendini yıpratırsan sen de soğursun, o da senden soğur, güzel bişeyi ellerinle mahvetmiş olursun buna lütfen izin verme
ki bak ne güzel şeyler düşünüyorsun, daha doğrusu o düşündürtüyor sana, yazık etme, birazcık oluruna bırak gerçi sevgilin de biraz aceleci önceki konundan hatırlıyorum da herşeyin hızlı ilerlemesi de kötü bişey değil ki. çok hızlı oldugunu düşündüğün yerde yavaşlatmak senin elinde sonuçta ki yanlış hatırlamıyorsan sevgilin askere gidecek yakın bi zamanda, o da çok şeyi değiştirecek ilişkinizde bizim için çok iyi yönde olmuştu bu değişiklik, umarım sizin için de öyle olur
sen ilişkine sahip çık ama lütfen hastalık derecesinde olmasın bu hiç bir ilişki kusursuz değildir, önemli olan sana ne hissettirdigi. vee ayrıca yorumlarıma değer verdigin için teşekkür ediyorum, ve umarım hepimiz çok mutlu oluruz diyorum