• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkının fazla olması problem mi sizcee??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pehhh bendeee uzun ıstıodumm benden 7 8cm uzun keskee cok cok uzun olsa =)
Varsın abısı babası gıbı desınler..Yeterkı ben onun kollarında huzurlu olayımmm.... =)

eneeeeeeeeee tam benlik bu topicik kaydirigubbakcemile3

Ben 160 eşim 190 ama ben de hiç takılmıyorum çünkü önemli olan sevgide uyumlu boyda olabilmek.

:asigim:

eneeeeeeeeee tam benlik bu topicik kaydirigubbakcemile3

Ben 160 eşim 190 ama ben de hiç takılmıyorum çünkü önemli olan sevgide uyumlu boyda olabilmek.

:asigim:
ben 1.75 sevdiceğim 1.95
bende senin gibi hiç takmıyorum önemli olan sevgide uyum doğru
opuyorumnanaktan

ben üstüme alınmalımıyımm :uhm:
valla 2 cmlık bişeyi problem edicek kadar cahil değilim. allah herkese mutluluk versin omzuna değil dizine yaslarsın:)

canım bizdede aynı durum mevcut
topuklu giyince aynıyız.
sanırım bizler problem etmiyoruz,ama çevremizdeki insanlar;arkadaşlar,ailedeki insanlar söyleyecek bir laf buluyorlar.bencede
yanına nasıl yakıştığı değil,merhametli,iyi huylu olması önemli

Son düzenleme:
benm ve nişanlım arasında da 20 cm var.
ben 1.65 nişanlım 1.85...ben çok memnunum halimden,topuklu aykkabı giyinmesini çok seviyorum bi kere,yanında da rahat rahat giyiyorum,bide çok rahat sarılıyorum:))

canım bizdede aynı durum mevcut
topuklu giyince aynıyız.
sanırım bizler problem etmiyoruz,ama çevremizdeki insanlar;arkadaşlar,ailedeki insanlar söyleyecek bir laf buluyorlar.bencede
yanına nasıl yakıştığı değil,merhametli,iyi huylu olması önemli

tatlım boyumuz aynı ama bizi herkes çok yakıştırıyor. sende kim ne derse desin önemseme gören herkes çok beğeniyor bizi o yüzden yakışıp yakışmama problemim yok zaten olsa da etmem aşk çok önemli.
birde şunu unutmamak gerekir ki ilerki yaşlarda erkeklerin boyları hep aynı kalır ama kadınlar küçülür. en az 7 8 cm küçülüceğimizi varsayarsak çok fark olduğunda durum daha kötü olur....

tatlım boyumuz aynı ama bizi herkes çok yakıştırıyor. sende kim ne derse desin önemseme gören herkes çok beğeniyor bizi o yüzden yakışıp yakışmama problemim yok zaten olsa da etmem aşk çok önemli.
birde şunu unutmamak gerekir ki ilerki yaşlarda erkeklerin boyları hep aynı kalır ama kadınlar küçülür. en az 7 8 cm küçülüceğimizi varsayarsak çok fark olduğunda durum daha kötü olur....

canım düğüne kadar dert ediyordum,laf edenler oluyordu
ama şimdi hiç umrumda değil,eşimin maşallahı var,çokta iyi anlaşıyoruz :nazar:
evlilikte önemli böyle şeyler,opuyorumnanaktan

tatlım önemli olan anlaşmak bizde öyleyiz. herkes hayran :nazar:
allah mutluluğunuzu bozmasın canım.

bu sorun edilcek bişey değil ama benim hoşuma gitmez çok uzun olması 10 15 cm fark en normali benim boy 163 sevgilimin 173 bende topuklu giyince aynı gibi oluyoruz sürekli topuklu giymediğine göre yukarkarda sevgilimi arıycam hep ben sevmiyorum yakışmıyo bi laf vardır boyu boyuna olucak biri anyada biri konyada AMA tabi kişinin kendi zevkine kalmış

Son düzenleme:
ben ve esim arasinda tam 20 sm-lik fark var...hic de problem degil..topuklar sagolsun...

benim boyum 1.62 esiminde 185...hicte sorun olmuyor 5 cm topukluyla gez fark edilmez bile..bizede diyen cok oldu takma kiskaniolar onlar kendilerine bakan yoksa milletin sevgilisini cekistirirler...o bitek bizim milletimizde var canim kendini bisiy sanip baskasini cekistirmek...takmaa

benim boyum 1.62 esiminde 185...hicte sorun olmuyor 5 cm topukluyla gez fark edilmez bile..bizede diyen cok oldu takma kiskaniolar onlar kendilerine bakan yoksa milletin sevgilisini cekistirirler...o bitek bizim milletimizde var canim kendini bisiy sanip baskasini cekistirmek...takmaa

çok doğru söylemişsin canım çekemeyenler birşey bulamayınca boy die tutturuyor maleseff

Eşimin benden çok uzun olmasını istemezdim.Pek yakıştıramıyorum ben. buyrunnnnnnnnn

Ben kısa yerden bitme bir şeyimdir. Ama içimden hep uzun boylu olsun diye geçmiştir aslında bir 165 bile benim için baya uzun ben olmuşken 190 filan olsun derdim. 180 boyu uzunda bir de omuzlar geniş filan baya küçük kalıyorum yanında tam istediğim gibi opuyorumnanaktan ılk önce karekterden etkileniyorsun zaten kişiliğinden sırf boyu var diye olmazki. Ama ne yalan diyeyim sonra fiziği de beni etkiledi aşığım ben ona bazen çok kızsam da :asigim:

........................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadasım var eşiyle arasında boy farkı var cok uzulurdu kız minyon cıtı pıtı eşi ise tam bi dev ona göre bukar sorun yapıyodu son zamanlarda dısardanda tepki göruyordu kendi annesinden bile cok uzuluyordu bunun içinm bir gun oturuyoruz anneannem var ona soruyo dediki anneannem uzulme kızım ( kurkuk civcisini ezmez ) cok hosumuz gitmişti o söz evlendiler şimdi okadar mutlu okadar sevgi dolularki birbirlerine herkes imrenir onlara kimseyede tuhaf gelmiyo artıka.s.

Back