• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkının fazla olması problem mi sizcee??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boy çok uzun olunca ne bileyim daha ayrı bir şefkat duyuyorlar gibi hem kendimden hemde başka diğer çiftlerden gördüğüm kadarıyla. Ne bileyim ben seni korurum gibi davranıyorlar. Şahsen benim erkekte aradığım özellik sahiplenici olması şefkat göstermesi bu özelliklerde var. Sanırım boy unsuruda bunda etkili oluyor gibi. Yani boy farkı olduğunu gördüğüm çiftlerde böyle tabi aksi şeklide olabilir.

maviask cnm tüm sölediklerine katılıorum uzun olan erkeklerde sahiplenicilik daha fazla mesela sölemiştim bizim aramızda 20cnm var bana sarılınca ben kısa olduğum için şevkatle sarılmasıyla sıkı sıkı sarılıo sarılışları bile farklı oluo

kızlar benim sevgilm yok ama bir çoçuk beğeniyorum ve benden kısa o yüzden ayarlamıyorum çoçuğu çünkü bir keresinde bir çoçuk vardı arabayla geçerken bakıyordu birgün çiçekle yanıma geldi ve ben yanında çok iri kaldım onun yanında da öyle kalmaktan korkuyorum kadının uzun olması erkeğin yanında çok kötü uzun olması hermzan tercihimdir ama malesef bu zmanda da hep minikerkekler var yada bana öyleleri denk geliyor

cnm aslında fizik değilde hissettiğin şeyler önemli eğer gerçekten bişeyler hissediosan boy önmeli
değil benimki benden uzun ve çok zayıf bende inadına şişkoyum yani seviosan sorun yapma cxnm

cnm aslında fizik değilde hissettiğin şeyler önemli eğer gerçekten bişeyler hissediosan boy önmeli
değil benimki benden uzun ve çok zayıf bende inadına şişkoyum yani seviosan sorun yapma cxnm

yok sevmiyorum sadece beğeniyorum hoş çocukta yanımda gerçekten çocuk gibidurur kısmet bakalım kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Bir arkadasım var eşiyle arasında boy farkı var cok uzulurdu kız minyon cıtı pıtı eşi ise tam bi dev ona göre bukar sorun yapıyodu son zamanlarda dısardanda tepki göruyordu kendi annesinden bile cok uzuluyordu bunun içinm bir gun oturuyoruz anneannem var ona soruyo dediki anneannem uzulme kızım ( kurkuk civcisini ezmez ) cok hosumuz gitmişti o söz evlendiler şimdi okadar mutlu okadar sevgi dolularki birbirlerine herkes imrenir onlara kimseyede tuhaf gelmiyo artıka.s.

maşallah cnm...
kurkuk civcisini yemez ne demek? merak ettim, ilk defa duyuyorum ama anlayamadım:)

kızlar benim sevgilm yok ama bir çoçuk beğeniyorum ve benden kısa o yüzden ayarlamıyorum çoçuğu çünkü bir keresinde bir çoçuk vardı arabayla geçerken bakıyordu birgün çiçekle yanıma geldi ve ben yanında çok iri kaldım onun yanında da öyle kalmaktan korkuyorum kadının uzun olması erkeğin yanında çok kötü uzun olması hermzan tercihimdir ama malesef bu zmanda da hep minikerkekler var yada bana öyleleri denk geliyor

ya evt bi de bu var, sen cok mu uzunsun cnm cok mu fark oluyo aranızda, bence kadın erkekten bikaç cm uzun olunca kötü görünmüyo
benim eski erkek arkadasım cok kısaydı, ben de kısa oldugum icin ikimiz de minik minik dolaşıyoduk ve benim cok komiğime gidiyordu, hoşuma gitmiyodu pek, komik oldugumuzu dusunuyodum ayrıldık zaten sonra, iki tarafın da minicik olmasındansa kızın biraz uzun olması guzel olabilir bence. o eski sevgilim de bana "benim ilk defa kısa boylu bi sevgilim oluyo biliyomusun" filan demişti, sevgilileri hep onu ayıcığım diye severlermiş kucaklarlarmış hehe laelaelaelaelae

Boy çok uzun olunca ne bileyim daha ayrı bir şefkat duyuyorlar gibi hem kendimden hemde başka diğer çiftlerden gördüğüm kadarıyla. Ne bileyim ben seni korurum gibi davranıyorlar. Şahsen benim erkekte aradığım özellik sahiplenici olması şefkat göstermesi bu özelliklerde var. Sanırım boy unsuruda bunda etkili oluyor gibi. Yani boy farkı olduğunu gördüğüm çiftlerde böyle tabi aksi şeklide olabilir.

doğru olabilir cnm gerçekten, zaten erkeklerde sahiplenicilik duygusu kadınlarda da korunma duygusu fazla olurmuş, bi de kadın minik erkek iri olunca bu daha baskın olabilir:)

kusura bakma ama bu yorum bana biraz saçma geldi şimdi kısa erkekler sahiplenmez mi yada sevgilisini veya ailesini koruyamaz mı bence cesaret delikanlılık boyda diğildir her erkek eğer gerçekten seviyosa sevgilisini sahiplenir ve korur

cnm biz kısa erkekler sahiplenmez die bişey demedik benim düşüncem benden uzun olan erkek arkadaşımın bana sarılması şefkati daha başka daha önce benimle aaynı boyda erkekler arkadaşlarım oldu ama hiçbiri böle değildi bu kişisel düşünceler

ben 167 o 174 gibi ..
onun kaşına geliyorum ama benim boy takıntım var keşkee tam eşit olsak :P

Bizimde 20 cm var hiçte sorun olmuyor 25de olsa sorun olmazdı 30da :)

zaten geçrekten sorun olcak konu değil dışardan bakınca BANA GÖRE çiftler çoktas takışıyorr
sadece benim kendi içimde kendi ilişkim için bi tkaıntım var bor farkı oda :S

benim boyum 1.60 eşimin 1.90 bugüne kadar ne kimsededen tepki gördük nede biz sorun yaptık. bu soruyu okuyana kadar da hiç aklıma gelmemişti doğrusu.önemli olan aranızdaki aşk,muhabbettir.olması gereken yada şöyle olsaydı diye birşey olamaz.eğer gerçek manada birbirini istiyorsa iki kişi boy farkı engel değildir.

ya mesela benim nişanlımla boyum aynı ama ben az topukda giysem uzun dururum ama sorun değil arada ki aşk sewgi saygı önemlii

bencede sorun edilcek bişi değil boy farkı

Son düzenleme:
benim eşim 1.85 boyunda ve geniş omuzlu(ben alıştım ama çevremdekiler diyor)ben de 1.70 falanım ama hiç sorun diil o benim minik kuşum...

evet gerçekten boy farkı hiç önemli değil çiftlerin anlaşabilmesi önemli dışardan kim ne derse desin bende memnunum aramızdaki 20cnm lik boy farkından muhteşem bi his uyandırıo bende

benim de eşimle aramızda 20 cm boy farkı var.ama hiçte sorun olmuyor hele yanyana giderkan benı omzunun altına alıyor ya bayılıyorum :)))

valla hiçte sorun değil bence bizdede 20 cm fark var :)

Back