• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkının fazla olması problem mi sizcee??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wllaa kmsenın morelini bozmimde erkekler kısa boylu bayanlarla evlendıkten sonra ki yıllarda cok pişman oluolar benim 2 dayımda kendılerınden baya kısa bayanlarla evlendılerr ve bı süre snra eşleirni begenmemeye başladılarr hattaa bi tanesi boşandı ve uzun boylu bırıyle evlendiii bence herkes dengi dengine olmalı bayanlarda boylarından çok uzun boylulara bakmamalı diye düşünüorum benim boyum 1.75 nişanlımda 1.90 ve harıka görünüoruz bıde ben topuklu gyınce falan süperrr :))) ama şunuda sölim bir bayan topuklu ayakkabı gydıgınde eşiylee aynı boydada olmamalı eşi yinede uzun olmalıı ben hep böle dıodumm ve dediğimide yaptımm sizde ölee yapınn ne çok uzun olsun ne de çokk kısaaaa ;)))

erkekler ilerde boydan niye sıkıntı yapsınlarki arkadaşım?başlarına silah dayamıyoruz ya zorla evleneceksin diye?artı boyu dert yapacak kişiden ne kadar eş olur orası şüpheli...

artı çok uzun çok kısa durumunu da çözemedim eğer topuklu ayakkabıyla da ben eşimin boyuna gelemiyosam eşime nazaran çok kısayımdır.çözemediğim şu ki hem dengi dengine olcaz hem topuklu varken bile erkek uzun duracak ama ne uzun ne kısa durucaz..

boyu boyuna denk olsun derler ama genel olarak iri yarı erkekler minyon kadınlardan hoşlanırlar.

ben 1.70 boyunda benimki 1.73 ama ben isterdim ki onun boyu az daha uzun olsaydi :(

topuklu ayakkabi giyinemicem yoksa, ondan uzun görünmek istemiyorum

wallaa yıne söluorum benim fkrımdır tabiii kımse katılmak zorunda deill kısa boylu bayanların cogunun gözü uzun boylu erkeklerdee bencee hiç yakışmıolarrr kısa boylu bir bayanın yanında aşırı uzun bır erkek bardak ve sürahı gibi oluoo ve biz hep dalga gecıoruz yolda görünce cocuk aptalmı acabaa yakında kızı öpmek için kamburu cıkar dıee gercekten uzaktan bakınca hiçte hoş görünmüo ,en ideali 10cm fazlası çok komık duruo deve cüce gibii yaniii nyse herkesın zevki ve düşüncesii erkek yanına yakıştırıosaaa dicek bişide yokk tabiii ama buda bi gerçek bu şeklde evleenen erkeklerın çoğu snradan pişman oluoo benden sölemesi bayanlar.........

benim boy 167 ve askimin boyu 188 topuklu giydigimde fazla boy farki olmuyor
topuklu cogu zaman giyerim severim cunki ama bazen giymem . :1hug:

Son düzenleme:
benim boyum 1.74 sözlümünde 1.80 ama ben topuklu ayakkabı sewerim özel günlerde..geçen bi giydim hemen hemen aynı boyda gb olduk bizimki başladı köpürmeye hiç oralı bilem deilim o kompleksli olsun..

wallaa yıne söluorum benim fkrımdır tabiii kımse katılmak zorunda deill kısa boylu bayanların cogunun gözü uzun boylu erkeklerdee bencee hiç yakışmıolarrr kısa boylu bir bayanın yanında aşırı uzun bır erkek bardak ve sürahı gibi oluoo ve biz hep dalga gecıoruz yolda görünce cocuk aptalmı acabaa yakında kızı öpmek için kamburu cıkar dıee gercekten uzaktan bakınca hiçte hoş görünmüo ,en ideali 10cm fazlası çok komık duruo deve cüce gibii yaniii nyse herkesın zevki ve düşüncesii erkek yanına yakıştırıosaaa dicek bişide yokk tabiii ama buda bi gerçek bu şeklde evleenen erkeklerın çoğu snradan pişman oluoo benden sölemesi bayanlar.........

kusura bakmayın ama söyledikleriniz çok saçma.dayılarınız bi şekilde pişman olduysa evlendiğine bunu genelleyemezsiniz.hem zaten boy yüzünden pişman olup ayrılmak ne saçmalık yaa evlenirken görmüyomu sonuçta.hem boydan önce aşk,sevgi, saygı,sadakat gibi değerler var iki insan birbirini sevdiyse ve anlaşıyorsa gerisi önemli değil çocuk aptalmı acaba filan demişsiniz çocuk görmüyomu kızı sanki neden aptal olsun ayrıca,birbirlerini seviyolar :umursamaz: :olmaz:

Ben nişanlımdan uzunum kızlar ama çok az bi fark var
çok uzun ve zayıf olduum için o fark anlaşılıo umrumuzdada değill opuyorumnanaktan

boy farkı yaş farkı kültür farkı maddiyat farkı boş
cinsiyet farkı olsun yeter :lepi:

valla ben kısayım şimdi nolcak. erkek arkadaşım hiç de sorun etmiyo. aksine ufak tefek olunca daha çok seviyo, çok şirin görüyo. opuyorumnanaktan dert ediyodum bi ara. (1.54 - 1.72) ama artık sorun etmiyorum. sırf boy yüzünden de ayrılanlara hayret ettim valla.

hem yatakta boy farkımı olurmuş canım. (bir konuda böyle bi cümle vardı= delikafadulden

aşk boy falan dinlemiyor. benim de sevdiceğimle 20 den fazla fark var. mis gibi geçinip gidiyoruz. başkaları için değil aşkım için yaşıyorum ben.boyum,kaşım,gözüm.. uyumlu olsa nolurr olmasa nolur.

bence hic bi onemi yok rahat ol

sorun olmaz bence...
nişanlım 1.85 civarında bende 1.70:D

sorun olmaz yaa

ben 1,64 eşimm 1,83 yerimseniben

aynı boydayız sorun etmiyoruz...mutlumuyuz fazlasıyla huzur warmı fazlasıyla var ....

en az 20 cm uzun benden (: ne önemi var (: huyumuz uysun gönlümüz bir olsun boyumuz aynı olmak zorunda değil (:

Back