• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkının fazla olması problem mi sizcee??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esim benden uzunsa bu sorun olmaz bence ama ben esimden uzun olursam hosuma gitmez..

büyük konuşmmak lazımmış bikere daha geldi başımasempatiksalakcinni kendimden kısa birini istemem demiştim... ama gönül bu önce boyunu ölçüp sonra sevmiyoraklinialirimsmile ben 174 sevdiceğim 176 olduğunu idda ediyor... ama değil yan yana geldiğimizde 2 -3 cm uzunum ondan... yha bide erkekler boyunu göstermiyor nedense... belkide çocuk gerçekten 176 ama benden kısa duruyor :hulya: olsun ama o benim küçücüğüm herşeyimgamyoncuiremsu

sevgilinizle ya da eşinizle mesela 20 cmlik bi boy farkı olsa bunu sorun yapar msınız? komik mi durur sizce kız çıtı pıtı erkek uzun olunca? merak ettim :)

canım benim boyum 164 sevgilimin boyu 188. yaklasık 3 yıldır beraberiz.hatta o benden 1 yas küçük. arada boy farkı yas farkı var ama biz hepsini astık :D ayrıca bence erkek her zamn uzun olmalı bence. öyle daha cok yakıstırıyorum ben.ayrıca cok eglenceli oluyo sempatiksalakcinni

wallaa yıne söluorum benim fkrımdır tabiii kımse katılmak zorunda deill kısa boylu bayanların cogunun gözü uzun boylu erkeklerdee bencee hiç yakışmıolarrr kısa boylu bir bayanın yanında aşırı uzun bır erkek bardak ve sürahı gibi oluoo ve biz hep dalga gecıoruz yolda görünce cocuk aptalmı acabaa yakında kızı öpmek için kamburu cıkar dıee gercekten uzaktan bakınca hiçte hoş görünmüo ,en ideali 10cm fazlası çok komık duruo deve cüce gibii yaniii nyse herkesın zevki ve düşüncesii erkek yanına yakıştırıosaaa dicek bişide yokk tabiii ama buda bi gerçek bu şeklde evleenen erkeklerın çoğu snradan pişman oluoo benden sölemesi bayanlar.........

aynen öle kimse katılmak zorunda değil size,ben kısaca sizin dediklerinize yorum yapim bu ne yaaa çok komikkkkk çokk ,İNSAN KONUŞURKEN YAZARKEN DURUP BİR DÜŞÜNÜR NE DİYORUM DİYEE PESSS:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

Benim boyum 162, sevgiliminki 189. Topuklu giyip az da olsa arayı kapatıyorum. Yapcak bişi yok sonuçta. :icecream:Birbirimizi çok seviyoruz önemli olan da bu. :asigim::asigim:

aynen öle kimse katılmak zorunda değil size,ben kısaca sizin dediklerinize yorum yapim bu ne yaaa çok komikkkkk çokk ,İNSAN KONUŞURKEN YAZARKEN DURUP BİR DÜŞÜNÜR NE DİYORUM DİYEE PESSS:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

kesinlikle katılıyrm ya cok kırıcı konusmus bence. insan bi düsünür de konusur.

benim boyum 1.65 eşimin 1.98...ben bundan çoooook memnunum. eşim boylu poslu çok hoşuma gidio opuyorumnanaktan üstelik istediğim kdr topuklu giyebiliorum zemuszemus
aksine kısa olsa sewmezdim..

Bir söz var huyu huyuma boyu boyuma.Ama Türk kadınları da genelde kısa boylular.Erkekler de uzun.Bu durumda yapılacak birşey yok...Ama öyle 20 cm falan bayağı bir fark eder...

valla bence fark olması iyidir. Aşkımla benim aramda 20cm fark var..Bundan da çok hoşnutum...Boylu poslu yağız bir delikanlı aşkkuşummmopuyorumnanaktan

Bizim de aramızda 20 cm fark var ilk zamanlarda çok tuhaf geliyodu ben problem haline getiriyordum bu durumu ama zamanla o kadar normal geliyor ki şimdi bana, genelde topuklu giyiyorum ama o uzun olduğu için değil tanışmadan önce de topuklu giyerdim , arada tatil günleri spor ayakkabısı yada topuksuz giydiğimde olur yine rahat olurum bence alışmaya bağlı abartmamak lazım

bence gayet güzel olur. bizim aramızda 10cm falan var, daha fazla da olabilirdi kabulümdü yani :kedi:

ben 1.73 74 civarı bişeyim erkek arkadaşımda bi kaç cm uzun benden :D:D hiç topuklu ayakkabı giyemiyorum içimde ukte aslında ama napiyim allah uzun yaratmış tek tesellim o :D bayanssulusmile

benimde boyum 1,58 nişanlım 1,82 ama ben onunlayken hep topuklu giyiyorum mecburen aradaki fark çok olunca... kötü bir durum bence boyum uzun olsun isterdim yada nişanlımın boyu biraz daha kısa olsun isterdim ama napalım allah böle layık görmüşşş...

valla bnm nişnlımda 1.90 bnm boyum 1.70 hıc roblm etmdk ikimzde

ben cuce o deve durumu olmadıkca problem deıl tabı ben 1.55 o 1.70 cok yakısıyoruz sarılma yanyana eller belde gezmek guzel oluyo :lepi:

Benim boyum 1.60 onun da 1.72 filan normal yani boy farkı bizim çok da uzun olmasını istemezdim açıkçasıkaydirigubbakcemile2

Erkeğin uzun olması normal ama ya bayanın akannehir ben uzun boyluyum, şansımada hep kısa erkekler geliyor, ya sanki uzun boylu erkek kalmadımı ne kaydirigubbakcemile

Benim bir erkeğin yanında çocuk gibi kalmam için 190 üstü boyu olması lazım, o boyda erkek sayısı az olduğundan hep normal-ayarında oluyor genelde.
:hooray:

ben 1.60 nişanlım 1.82 ben hiç sorun etmiyorum babette giyiyorum yanında topukluda düğünde farkı kapatıcam ki fotograflarda hoş duralım günlük hayatta hiç problem etmeye değmez bence

Back