- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi littlewise
esim benden uzunsa bu sorun olmaz bence ama ben esimden uzun olursam hosuma gitmez..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgilinizle ya da eşinizle mesela 20 cmlik bi boy farkı olsa bunu sorun yapar msınız? komik mi durur sizce kız çıtı pıtı erkek uzun olunca? merak ettim :)
wallaa yıne söluorum benim fkrımdır tabiii kımse katılmak zorunda deill kısa boylu bayanların cogunun gözü uzun boylu erkeklerdee bencee hiç yakışmıolarrr kısa boylu bir bayanın yanında aşırı uzun bır erkek bardak ve sürahı gibi oluoo ve biz hep dalga gecıoruz yolda görünce cocuk aptalmı acabaa yakında kızı öpmek için kamburu cıkar dıee gercekten uzaktan bakınca hiçte hoş görünmüo ,en ideali 10cm fazlası çok komık duruo deve cüce gibii yaniii nyse herkesın zevki ve düşüncesii erkek yanına yakıştırıosaaa dicek bişide yokk tabiii ama buda bi gerçek bu şeklde evleenen erkeklerın çoğu snradan pişman oluoo benden sölemesi bayanlar.........
aynen öle kimse katılmak zorunda değil size,ben kısaca sizin dediklerinize yorum yapim bu ne yaaa çok komikkkkk çokk ,İNSAN KONUŞURKEN YAZARKEN DURUP BİR DÜŞÜNÜR NE DİYORUM DİYEE PESSS:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato: