• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkının fazla olması problem mi sizcee??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnm boyum 1.63 sevglm 1.81 ama hiç problem olmuo hatta bence daha güsel duruo geniş omuzlu falan bnm aşkım zaten sevmem öle silik görünüşlü erkekleri yapılı gösterişli olcak:)aşkımda da herşey fazlasyla var çok şükr:)omzuna göğsüne yatınca tam komforlu oluo:kedi:zaten diorum ona da aşkım anan seni bnm için dgurmuş bak her seklde rahat rahat sığışabiliorum sana die o da bana cok ekonomiksin aşkım yer problemin yok derlülülülülülü

offf işte aynen bende öyle yaa benim için sorun değildi ama maalesef çok yorum yapıldı bi ara psikolojim bozuldu bu yüzden sanki boyla adam olunuyorr ama millet işte konuşuyor birde nişanlım kısa gösteriyor benden kısa zannediyorlar görenler bazen hala sorun ettiğim oluyor yanii nasıl aşıcam bilemiyorum bu sorunu

Bu boy konusunu görünce aklıma ablam geliyo hemen sırnaşık şey Nişanlısıyla mutfakta boyunu ölçüyolardı ablamda uzun ya artislik yapıyo tabi keşke biraz uzun olsaydın diye :1closedeyes: Damat ne yapıyım bu kadar olmuş bende isterdim 1.80 1.90 olmayı ama napıyım diyodu aklımdan çıkmıyo hiç :D Boy farkı erkek kısaysa biraz sorun olabilir bence kızlar topukla kapatır arayı boşverin haddinden fazla uzun olmasaydı onlarda :D yerimseniben

bence kadının erkekten bi 10 cm kısa olması görünüş bakımından hoş duruyor.ha benim annemle babam arasında 2-3 cm var babam daha uzun.ama hiçte sorun değil 20 senelikte evliler.benim aşkıma gelince ben 1.63 o 1.76 hiiiiiçte problem olmuyo hoşumada gidiyor yani :D

Arkadaşımın nişanlısı 1.80 boyunda kendisi 1.55. Bizimkisi çok dert ediyor ama çok yakıştırıyorum onları ben, hem arkadaşım topuklu giydiğinde hiç abes durmuyorlar. Herşey boyla mı bitiyor kızlar, dert etmeyin bence, siz erkek arkadaşınızı/nişanlınızı/eşinizi seviyor musunuz, önemli olan o. kaydirigubbakcemile5

Kendi fikrime gelince, benim boyum 1.73 ve erkek arkadaşımın benden şöyle on santim uzun olmasını isterdim açıkçası :kedi: Ha olmasa da dünyanın sonu değil. Boy pos, fiziksel özellikler önemli ama bir yere kadar. Karakterin, insanlığın öneminin önüne geçemez!

Son düzenleme:
Ben kadınla erkek arasında çok boy farkı olmasını kesinlikle sevmiyorum..Atalarımız boşuna dememiş davul bile dengi dengine diye...

Sokakta görüyorum sanki çocuklarını yürüyüşe çıkarmışlar gibi geliyor bana

Valla bizimde aramızda boy farkı var ama ben hiç dert etmiyorum..gamyoncuiremsu
Ben 1.57yim o da1. 74 civarı..kaydirigubbakcemile3
Öyle alttan alttan bakmak hoşuma gidiyor sevgilime:roflol:

anaaammmm tam benlik bi konu valla boy farkı çok olan bitek nişanlımla biziz sanıyordum gerçi şimdi pek takmıyorum ilk zamanlar çok takıyodum olmaz diyodum ama kısmet işte biz mutluyuz millette alıştı zaten sorun olmuyor bundan sonrada olmaz herhalde ama ne yalan söyliyim düğünde nasıl dans ederiz diye düşünmektende alamıyorum kendimi :asigim::kedi:

........................................

Son düzenleme:
ya bakıomda 1.70 lik 1.60lık sınız boyu problem ediyosunuz.Ben 1,55 eşim 1,85 hiç bir zaman problem etmedim eşimde öyle zaten büyük bir aşkla evlendik.Gerçi ikimizde sıska olmadığımız için göze batmıyo ben onu topukluyla tamamlıyorum.Hiç bir zaman estetik kaygılarım olmadı.İnsan kendine güvenmeli.

benim de eşimle aramda 25 cm bi boy farkı var ve hiç sorun yapmıyorum ilk zamanlar kayınvalidem psikolojimi bozduğu için biraz taktım sonra bi silkin kendine gel sen kendinle barışık birisin dedim hem çok severek evlendik biz dışarıdan canınızı sıkanlar olabilir onlara kulağınızı tıkadığınız müddetçe sorun yok yani bence boy farkı olabilir no problem :)

benim esimde benden uzun basta ben problem yapmistin hep topuklu ayakkabi giyiyordum simdi hic farketmiyo
insanlarin ne dusundukleri pekte onemli deyil sen sev yeter

Benim boyum 1.68 civarı eşim 1.95 ama hiç bir zaman sorun yaratmadı elalem ne derse desin:)Zaten ben hep uzun boylu eşim olsun istemişimdir 1.85 in altında olsun istemezdim..

bence sorun olmuyor benim boyum 1.64 eşimin boyu 1.87 önemli olan diğer konularda anlaşmak

Aynen eşim 1.87 ben 1.70 20 cm e yakın bi fark var umrumda değil iki kişi birbirini seviyor ve mutlu ise elalemden bize ne opuyorumnanaktan Boşver ne derlerse desinler Ayrıca erkekler minyon bayanlardan hoşlanıyor genelde zevkler tartışılmaz tabi ama minyon bayanlar daha zarif oldugu için erkeklerin tercihi oluyor sositososito Çoğu ünlünün birliktelikleride böyle Beren Saat buna en iyi örnek ...Bende hep uzun bi eşim olsun istemiştim 185 altı olsun istemezdim ...

ya canım sorun ettiğin şeye bak.. ben keşke öyle olsaydı aramız diye düşünürken,sen ne düşünüyosun..erkek uzun olsun da gerisi önemli değil.. bende eşimle aramda bi 15-20 cm olmasını isterdim.. ama eş adayım benden 5 cm uzun ama aynı boyda gibi duruyoruz..yanında topuklu giyemiyorum hiç.hep düz ayakkabı..BENCE kızlar ,erkeğinin yanında uzun oldu mu çok abes bi görüntü oluyo..kardeşiymiş gibi duruyo.ama tabi gönül bu.boyu kısa diye sevmemek olmaz,gerçi ben bunu sorun yapabilirim

Son düzenleme:
bende hep sevgilim benden uzun boylu olmalı diyenlerdendim taaki kendimden kısa birisine aşık olana kadar sevince pekde bir önemi kalmıyor bence önemli olan anlaşmak...

bizim de aramızda 21 cm var. ben 1,55im sözlüm 1,76 ben de başlarda problem yapıyodum ona çaktırmasam da sıkıntı yapıyodum kendime.ama zamanla alıştım.yanımda kalıplı uzun olması çok hoşuma gidiyo hatta:) görüntümüzü seviyorum ben yaa:))))

arkadaşlar benim boyum 1.62 eşimin 1.93 yani arada tam 31cm. var, evet ilk tanıştığımız zaman biraz yadırgamıştım ama hiç sorun etmedim.kaydirigubbakcemile2 topuklu ayakkabıyla zaten rahat edemem hiç de kendimi zorlayamam zaten bir süre sonra farketmiyorsunuz bile. yakışmadığımızı da düşünmüyorum, çevreden de bi tepki görmedik (zaten eşim çevredeki herkese göre uzun olduğu için sadece onun uzunluğuna takılıyorlar, bizim boy farkımız çok farkedilmiyor kaydirigubbakcemile3) yani bence böyle şeylere takılmayın birbirinizi gerçerten seviyorsanız zaten görmüyosunuz bile.

Back