Boşlukta mıyım?

Evet hiçbir zaman yolları medenice ayıramadığımız için bu hale geldik zaten. İlişkide kendine de odaklanmak yerine hep haklı olmayı önemsedi, kendince bahaneler buldu. Astoria'yı çok sevmişti, her şeyi (!) yapmıştı onun için ama Astoria hep ondan daha fazlasını bekledi. Çevreye hep bunu kabullendirmek istedi, ablası da muhtemelen gaza gelmesinde etkili olmuştur. Bir ara çevreye karşı taktik geliştirmeyi denedim ama çocuk eğleyemem bu saatten sonra. Ne halleri varsa görsünler ailecek.

1 ay olmadı daha. O yüzden zaten bu kararsızlığım. Hiç ilişki de aranmadım, birdenbire gelişti her şey. Tabi çocukcağız belki arkadaşça yaklaşıyordur ama öyle de değil gibime geliyor. Sabahları "Günaydın güzel kız, sesini duymak istedim" diye arıyor, halimi hatrımı soruyor, insan mutlu oluyor yani ne bileyim.

Üzerine yazacak pek bir şey kalmamış. Teşekkür ederim.

İlişki sürecimi tekrar yaşıyor gibi oldum okurken, gerçekten birebir bunları yaşadık. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Tabi ki, zaten buna bile "Ayy yeni ilişkim olsun" diyerek bakmamıştım ama muhabbeti mutlu ediyor. Arkadaşça yaklaşsa bile olur, sanırım aradığım şey karşı cinsten birilerinin bana değer vermesi sadece. Belki biraz bencilce ama sadece birilerinin başımı okşayıp her şeyin geçeceğini söylemesine ihtiyacım var.

Elbette ki kişilerden fikir almak istersin mesleği şu anlamda söyledim psikoloji okuduysan insan davranışlarını , durumları diğer kişilere göre daha kolay analiz edebilirsin . Herhangi biri gibi bakmazsın olaya en azından bunu kastettim .

Her ilişkinin dinamiği farklıdır canım ya Astoria seviyorsa vardır onda bir bulduğu , umarım mutsuz olmaz.

Tek sıkıntı bence Astoria hala seviyor sanırım nişanlısını

Benim de kafam karışık aslında yani duygular zaten katmanlıdır, iç içe geçerler. Pure bir duygu hissedemezsiniz her zaman hayatta, benim de aynen öyle. Bir yandan asla yeniden başlamak istemiyorum çünkü ilişkiyi sürdürünce mutsuz olduğumu defalarca gördüm. Bir yandan da yanında başka bir kız olduğunu hayal ediyorum, onunla mutlu olduğunu düşünüp üzülüyorum. Yani bu illa sevgiden değil, onun başka bir kızla mutlu olmasının getirdiği kıskançlık duygusu da olabilir pekala. O yüzden duygularımı hala birbirinden ayıramadım, katman katman olmuş halde duruyorlar.

Ama şunu da ekleyeyim eski sevgiline şu an ne hissediyorsun bilmiyorum da Kafaca bitirdiysen artık zerre umrunda değil zaten bir Geleceğimiz olmayacak , dönse üzülmem de sevinmem de bir duygu kalmadı içimde diyorsan yeni kişiler tanıyabilirsin .
Ben eski sevgilinden yeni ayrıldın üzüntülüsün ve ne olacağı belirsiz diye düşünerek Yaptım .

Zaten erkek arkadaşınız önce evlilikle ilgili yan çizmeye başlamış,daha sonra ilgisizlikler,bahaneler derken aslında ilişkinizi tüketerek devam etmiş,ilişkiniz bu seyirde azalarak bittiği için bence bu yeni adaydan bu kadar kolay etkilendiniz,aslında asıl ayrılık sebebi bence sorumlulukların ona ağır gelmesi,görümce vs herşey bi tarafa 'evlilik' ağır geliyor bence,böyle bi sevgiliyle evlenilse de çok hayır gelmezdi sanki kendi evlilik sürecimizi hatırlıyorum ikimizde 25 yaşındaydık ama herşey akıp gitmişti ve biz 5 yıllık sevgililikten sonra iki ay içinde evlenmiştik,bu kadar uzun süreli ilişkilerden sonra ya bi çırpıda evlenmek gerekir eger aşk devam ediyorsa ya da aynı hızla ayrılınması gerekiyor bence,ki siz uzaklaşmışsınız bu yenisi doğru insan mıdır bilmiyorum ama eskisi kesinlikle yanlış insan.

Benim de zerrece duygum yok ama sokakta gorsem mutsuz olmasini dilerim acikcasi
Loch Ness Canavari baska bir konuda eski kocam b..kumu yesin amin yazmisti gulmekten olmustumBenimki de ayni hesap.

Anladım. Şöyle ki, ben bu ilişkiye objektif bakamıyorum. Yani kafamı dolduran çok fazla insan var, erkek arkadaşım çevreyi çok kolay manipüle edebilen bir tip. Daha önce de yazmıştım, burada gelse konu açsa onun gözünden okusanız "Astoria ne doyumsuz, gıcık bir tipmiş" dersiniz. Kendi kız kardeşimi bile doldurabiliyor, çünkü hemen gözleri doluyor ben Astoria'yı çok seviyorum falan filan kızlar sever duygusal romantik erkekleri ben kötü oluyorum çevrede hemen ehehe. O yüzden buraya elimden geldiğince her şeyi detaylı yazıyorum ki hem objektif yorumlar gelsin hem de haklı/haksız olduğum noktaları bilebileyim. Duygularımdan hala emin değilim, iç içe geçmiş durumdalar birbirinden ayıramıyorum.

8 yıllık bir ilişkiyi bitirip ,2 yıllık bir ilşki sonrası evlenip çok mutlu olan biri olarak söylüyorum.
Kalbinin değerini kim biliyorsa onunla yaşa

hissettiğiniz hiçbir şey kötü değildir bence. sonuçta hislerimiz bunlar ve hislerimizi kolayca değiştiremiyoruz.
suçluluk duygusunun olması normal. sonuçta bir başkası 4 yıllık ilişkiden çıkıp 1 ay sonra başka biriyle birlikte olmaya başlarsa bi çoğumuz maaşallah çok hızlıymış deriz. ama aslında olanı hiçbirimiz bilemeyiz. Ama ayıp mı? asla değil çünkü aldatma vs yok. Bi ilişki biter bir diğeri başlar.

yeni çocuktan gelen ilgi tabiki hoş. sonuçta bir sizden hoşlanıyo ve ilgi gösteriyo. bunun neresi kötü olabilir ki :)

hıı bide şeyi düşünmeyin ‘tam olarak ayrılmadık, ama ararsam açmaz totosu kalkar. acaba o arar mı yine aramız düzelir mi’. Çünkü her seferinde aynı şey olmuş ve bu sefer olmayacak. Pardonda hep o istedi diye iletişim olmuş. Onun keyfine göre. e peki Astorianın istekleri yok mu?

4 yıl nedir ki ömrümüzde :) heba etmeye değmez. hiç kimseye.

zamana bırakın. içinizden geleni yapın ama bazen mantığınızı kullanmayı da unutmayın

Aynen dediğiniz doğru, şimdi es kaza bir ilişki olsa bak Astoria'yı görüyor musun hemen birini bulmuş diyecekler. Çevreyi manipüle etmeye bayılan erkek arkadaşım da bu fırsatı asla kaçırmayacaktır hemen ağlayacaktır çevreye. İlişki bitmeden önce bulduğumu da iddia edebilir, haklı çıkmak için o sinirle her şeyi diyebilir. Bu yüzden kendisine asla asla asla geri dönmek istemiyorum; şu anda bunları yapan evlendiğimizde ailesine karşı da beni ezdirebilir. Dediğiniz gibi yapacağım ama her zaman mantık çerçevesinde hareket etmek kolay olmuyor.

Reactions: KV_
Ama gecen konudan Hatırladığım kadarıyla eski erkek arkadasın daha büyümemiş bir çocuktu .
Yani böyle anlatmıştın . Onunla mutlu olamayacağını düşünüyordun .
Yeni kişilere şans verebilirsin ama öbürüne karsı da net olmalısın Öncesinde
bence bir karar vermelisin yoksa daha çok üzülürsün .

Ben katiliyorum
Bazi seyleri akisina birakmak gerek, konu sahibesinin yasi genc ille de bununla 1 yil icinde evlenicem vb sekilde kasmasina gerek yok.

Ozaman senden değerli değil hiçbirşey deyip yoluna bakmalısın Mantıken bitmiş belli ki. Yanı bu ıyi aslında en azından farkında olmak ahlayıp vahlamamak. Gerçekten bişey eskisi gibi değilse bir daha dikiş tutmuyor. Evlenmeyi sadece istemiş beyfendi iş ciddiye binice zor gelmiş olmalı Ama hiç bir kadın bu davranışı haketmez önce evlenelim diye karşı tarafa da kavrat sonra ben yapamıycam henüz galiba. Çocuk oyuncağı mı. Bunu yapan ınsan bana göre henüz hayatında ne istediğine karar vermemiş biri olabilir. Ya da ciddi bir bocalama evresindedir. Zamanla herşey geçıyor belkı buevrede daha büyük bir aşk olucak suankı arkadaşla veya başkasıyla. Ama benım düşüncem sevgılılık boyutunu uzatmamak işte böyle olunca bazen ıkı taraflı da olabılıyor tabı klişe gb olup evlılıge gerek yok dıyebılıyor taraflar. Hakkında hayırlısı olsun umarım herşey bir an önce düzelir. gerçek mutluluk senı bulur. Eğer gercek mutlulıgun da (eski) sevgılın ıse bian önce kafasını toplar umarım

İt ürür Kervan yürür Senin eski erkek arkadaşın gibiler için söylenmiş sanırım,
Boşver kuzum mis gibi yaşın var şimdi yaşamayacaksın da ne zaman yaşayacaksın.
İçinden geldiği gibi yaşamalısın,
Kişi ölçüsünü bildikten sonra kimin ne dediği çokta önemli olmamalı...

Sevgili Astoria ( mektup başlığı gibi oldu :) ),
4 yıllık ilişkiymiş, çevre duyarsa ne dermiş, ayrıldığım kişi duyarsa üzülürmüş
bunları boşver.
Sen atan kalpten bahset, içinin ısınmasından bahset.
Çocuğu görünce için ısındı mı, kalp attı mı
O zaman gerisinin ne dediği, ne düşündüğü hiç umurunda olmasın.
O kalbi attırıp, içi ısıtmak herkese nasip olmuyor.
Arkadaşlıksa arkadaşlık, flörtse flört yaşa gitsin
Ucunda ölüm yok ya.
Olursa aşk olur, olmazsa tatlı bir anı olur.
Umarım mutluluk yakana yapışır ve hiç bırakmaz.

Amaaan ne diye sucluluk duyuyorsun ki? Anlattiklarina gore butun hata ondaymis. Ardindan yasını mi tutacaksin bir de. Bosversene. Ben biten hicbir iliskimden sonra sucluluk duygusuna kapilmadim. Hata yapan taraf ben olmadigim icin icim cok rahat olur. Biraz da kinciyim. Gozumun onunde ölseler su vermem o derece
Esimle tanismadan once eski sevgilimden ayrilali 2 ay anca olmustu. Hep civi civiyi soker mantigiyla hareket ettim. Tabi kotu sonuclar aldigim zamanlar da oldu bu kararim yuzunden. Ama ayrilik sonrasi haketmeyen birinin arkasindan uzulme fikri, kinci karakter yapima o kadar ters ki, yeni iliskilere yelken acma fikri tercih ettigim sey oldu. Benim icin onemli olan kendimi iyi hissetmekti. Bilemiyorum bi sekilde aciklarimi, zaaflarimi kapatmaya calistim. Geriye donup baktigimda da pisman degilim. Iyisiyle kotusuyle tecrube oldu hersey.
Yeni tanistigin kisiyi daha iyi tanimaya calis. Evet bundan olabilir, duzgun cocuk diyebilirsen, hic kasma. Akişina birak gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…