- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.206
- 158
harika bu kanaat. bende sizin gibi düşünüyorum hatta utanmamıştı evden kovulduğunda zaten beklemişti herşeyi..Önceki konunu biliyorum. Hatta merak da ediyordum ne oldu acaba diye. İşin aslı bendeki izlenim şöyle: Eski sevgilin ayrılmak istemiş bence, bunu sana söyleyememiş, uzaklaşmış senden. Sen de ciddi bir konuşma yapınca ayrılmak istediğini mert bir biçimde söyleyememiş de bahanelerin arkasına sığınmış, seni rest çekmek durumunda bırakmış. Ayrılmanın sorumluluğunu bile sana yıkmış maalesef! Ne zaman oldu bu konuşma aranızda? Ayrılalı ne kadar oldu yani?
Yeni görüştüğün kişinin sana iyi geleceğini düşünüyorum. En azından yeni bir heyecan... Belki de böyle birinin bu kadar çabuk karşına çıkması da bir şans senin için. Değerlendirmelisin.
Defne,genelde yorumlarini yerinde ve dogru bulurum(bana göre) ama bu konuda bu sekilde düsünmen sasirtti beni dogrusu.Tabiki kendine göre dogru olani yazmissin ama soyle dusunmelisin bir de..Bu yeni tanıştığın kişiyle de yürümez . Demişti dersin . Tepki iliskisi gibi olmuş çünkü biraz kendi içinde.
Astoria bir de psikolog olacaksın sence bşyi tam bitirmeden baska bşye başlamak doğru mu ?
Çivi çiviyi söker mantığı doğru mu ?
Konu sahibinin yorumlarını çok Detaylı okumadım ama gecen konusundan hareketle yorum Yaptım . Anladığım kadarıyla eski erkek arkadası ile biryerden sonra uyumsuzluklar Başlamış ya da var olan uyumsuzluklar biryerden sonra gözüne çarpmaya Başlamış . Yeniden birisiyle mutlu da olabilir elbette ki olacaktır ama bir ilişki bitip başka bir ilişkiye başlarsa hemen duygusal Açıdan yorulur ben onu kastettim . Hayatında uzun Süre biri olunca ki 4 yıl yeterince uzun bir zaman zaten belli alışkanlıklar oluyor ondan ayrılınca da hemen yerine birini koymak istiyorsun . Çünkü orda bir Boşluk oluşuyor .Defne,genelde yorumlarini yerinde ve dogru bulurum(bana göre) ama bu konuda bu sekilde düsünmen sasirtti beni dogrusu.Tabiki kendine göre dogru olani yazmissin ama soyle dusunmelisin bir de..
Kendisinde bir belirsizlik,hicbir sey uyandirmayan biriyle belki diyerek yola baslamasi ve sadece Astoria'nin kizlar acaba tanimaya calissam mi? diyip kisiden hoslanma belirtileri göstermeyip cümlelerinden bu hissedilmeseydi "civi civiyi söker iliskisi diyebilirdik" Suan gorustugu kisiyle ilgili yorumlar yapti kendisinin esprilerinin onu mutlu ettigini söyledi v.s
Bu surecte eski birlikteligi aklina geldikce sancili bir durum olacakti kendisi icin ki buna degecek kisi veya bir durum yok..
Kaldi ki suan gorustugu insana tamamen kayitsiz kalsaydi/hoslanmasaydi telefonlasmazlardi ve buraya konu acmazdi.Yorumlari cok inceleyemedin sanirim..
Bir kac arkadas seneler sürdügü ve ayrildigi iliskisinden,cok gecmeden baska bir birliktelik yasayarak daha mutlu olduklarini yazmislar.Aksi durumlar da olabilirdi ama sans vermeye deger..
Insan,kendi meselesine objektif kalamayabiliyor cogu zaman..Kalsa dahi farkli bakis acilari,degerlendirmeler bekleyebiliyor.Kendi duygu durumu karisik olan bir insan bazen saglikli kararlar alamiyor..
Eger kriz yönetimini dogru yaparsa ki. -yapacagina inaniyorum.Eski iliskisine göre daha tatmin edici,daha yormayan,daha saglikli bir beraberlik olacagini hissedenlerdenim.Aksi de olabilir.Ama iyi gelir ama gelmez..Ama iyi gelmeyecek diye kendini insanlara da kapatamaz.Baslangic icin neyi bekleyecek ki?
Ben de yorucu bir iliskiden ciktim bilen bilir.. :) Yogun duygular da besledim yalan degil.Uzerinden uzun zaman gecmesini beklemek gibi bir niyette degilim.Karsima ciksin yine hoslanabilecegim,sevebilecegim biri tabi ki tanimaya calisarak baslayacagim.Güvenmek,inanmak,
sevmek yeniden zordur ama..
Hayat bu kisinin karsisina kendisi icin dogru insani ne zaman,nasil cikaracagi bilinmez..
Yine uzuuun yazdim :) Farkli bakis acilari,elestiriler güzeldir.Keske bu site disinda da insanlarin bunu yapabilecegi alanlar olabilse..En güzel,en objektif elestiri/yorum seni tanimayan/az taniyan insanlarin yaptigi elestiridir bana göre..
Meslekten vurmak doğru olmamış bence.Bu yeni tanıştığın kişiyle de yürümez . Demişti dersin . Tepki iliskisi gibi olmuş çünkü biraz kendi içinde.
Astoria bir de psikolog olacaksın sence bşyi tam bitirmeden baska bşye başlamak doğru mu ?
Ilk tanisildiginda butun erkekler cok ilgili ve kibardir. Bu adamin 4 yil sonraki halini bilemezsin. Ama eski sevgilinin 4 yil onceki halini biliyorsun.
Oteyandan eskisiyle yeniden deneme ihtimaliniz oldugunu dusunuyorum. Bence cok hizli adim atmamalisin yeni iliski icin.
2 günde tanınan bir insanın o kadar yoğun ve güçlü duygular besleyeceğini sanmıyorum. Öyle olsa zaten bu hoşlanma değil, aşk olurdu. Hadi diyelim çocuk çok etkilendi hemen aşık oldu yine bunu duyunca beklemeyebilir. Seven bekler diye bir kural yok ki, kimse bilinmezlikte yaşamak istemez. O çocuk beklese hep aklını şunlar kemirecek "acaba eski sevgilisiyle barışır mı", "sadece yakın arkadaş mı oluruz" vs belli etmese de her gün bunları düşünecektir ve bu durumda kalkıp giderse "emaan zaten sevmiyormuş sevse kalırdı" diyemeyiz. Konu sahibi bence eski sevgilinle net bir ayrılık konuşması yap bu konuşmayı da yeni tanıştığın çocuk bilmesin. Bazen bilmediğimiz şeyler en hayırlısıdır
ilişkinin 4 sene sürmesi önemli değil. sonuç önemli. bu sonuca da zaten adım adım geldiniz. bana sorsan sonu da belliydi zaten:)
ayrıldığın sevgilini hala seviyor musun?
atacağın adımın cevabı burada.
o kadar şeyden sonra soğuduğunu düşünüyorum ben. ki temeli yılbaşı gecesi atıldı belki daha önce konu açmadın bilmiyorum.
barışmak gibi bir isteğin yoksa ne saygısı allah aşkına?
ille yeni çocuğa atla demiyorum ama şans ver belki sohbetleriniz esnasında yüreğine dokunur
Öncelikle üzüldüm koca 4yıl böyle hiçbirşey olmamış gibi çöpe atılıyor. Tek taraflı çaba gerçekten daha da sinir bozucu hale geliyor. Üstelik içine 3. şahıslar da girince. Görümce kişisi alttan alttan doldurmuş da olabılır sevgilini. Çok var biliyoruz böylelerini. Şuankı arkadaşa gelirsek bence boşlukta olduğun için ilgi alaka hoşuna gidiyor çünkü hepimiz seviyoruz bunları sevgilinin sana belki de farkında olmadan göstermediği şeyleri görüyorsun. Ama erken bence de Senden gelip özür dilediğinde sevgilin yeniden süngün düşerse. Ki hepimiz yaşamışızdır bunları :/ Sonra gerçekten pişman olabilirsin ufak bir flörte kaysa. Evet kötü birşey yapmıyorsun şuan belki flört vs yok ama karşı tarafın niyetıni de bilemezsin yarın öbürgün barışırsan erkekleri de biliyoruz yaniiçten içe üzüle de bilirsin şuan sevgilin de aynı şeyi yapmış olsa burda taşlardık belki sen de sindirmezdin. Bir an önce güzelce konuşması lazım sevgılının kendıne gelıp böyle bitti ya da toparlayalım demesi gerek arafta olmak çok sinir bozucu durum yani sen de ona göre yoluna bakarsın. Tamamen ayrıldık mı bılmıyorum da demesen konuş ya neolcak derdim ben de ama bence kesinleştirin ilişkiyi. Bana kalırsa gelıcek af dileyecek diye düşünüyorum
Bu yeni tanıştığın kişiyle de yürümez . Demişti dersin . Tepki iliskisi gibi olmuş çünkü biraz kendi içinde.
Ben eşimle ilişkiye "gönül eğlendirmek" için başladim.Onun yanında yüzumun şebek şebek güldüğünu farkettim sonra da ten uyumumuzu...tamamen "anı yasamak" için başladığım bir iliskiydi ,hiçbir yere evrilmesi-cevrilmesini beklemedim. Kısa süre sonra birbirimize aşık olduk ve can yoldaşı olduk.Yani demem o ki boşlukta da olabilirsin,tükenmiş de olabilirsin...karşında ki insanin yanında kendini iyi hissediyorsan ,yüzün guluyorsa ona bir şans vermelisin.Eski erkek arkadasin konusuna dönecek olursak ....karsilikli oturup "sen iyi bir insansın ama biz birbirimize göre değiliz,herşey çok güzeldi ama artık bitmesi gerekiyor ,her zaman seni iyi düşüncelerle anacagim,vb." konuşmasını yaparak ayrılmak isterdin anladığım kadarıyla.Ama bu çocuk boyle ayrilamazdi. İlişkide,hayatta kendi sorumluluğunu üstlenmeyen birisi iliski biterken mi sorumluluk alip ben de bunu yanlış yaptım diyecekti?
Tek sıkıntı bence Astoria hala seviyor sanırım nişanlısınıBen katiliyorum
Sen cok mutsuzken gelip yuzunu gulduren biri vardir ya, iste o kisi dogru kisi bence
Konu sahibesinin nisanlidan adam olmaz bence
Ben olsam yoluma bakardim
Tek sıkıntı bence Astoria hala seviyor sanırım nişanlısını
Sen psikologsun insanı Duyguların olamaz demedim o manaya gelecek bir imada da bulunmadım .Meslekten vurmak doğru olmamış bence.
Sen psikologsun insani duyguların olamaz mantıklı ol der gibi :) yani profesyonel biri olunca doğrudur belki de böyle düşünülüyor ama sonuçta o da bir insan, bir kadın.
Çivi çiviyi söker muhabbetini de en çok erkekler yapıyor onlara ses çıkmıyor ya da görmezden geliniyor ya da o durumun içindeyseniz hiçbir şey yokmuş gibi davranılıyor da bir kadın böyle hemen bir tanışıklık yaşayınca mı vah vah çivi çiviyi söktü oluyor o erkekler neler yapıyor neler dönüyor ama laf etmeye gelince gücümüz ancak hemcinsimize yetiyor.
Bu yeni flört durumu da Astoriayı bağlar ister yarabandı yapar yeni tanıştığını isterse konuşmaz bir daha onunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?