Boşlukta mıyım?

Amaaan ne diye sucluluk duyuyorsun ki? Anlattiklarina gore butun hata ondaymis. Ardindan yasını mi tutacaksin bir de. Bosversene. Ben biten hicbir iliskimden sonra sucluluk duygusuna kapilmadim. Hata yapan taraf ben olmadigim icin icim cok rahat olur. Biraz da kinciyim. Gozumun onunde ölseler su vermem o derece :KK76:
Esimle tanismadan once eski sevgilimden ayrilali 2 ay anca olmustu. Hep civi civiyi soker mantigiyla hareket ettim. Tabi kotu sonuclar aldigim zamanlar da oldu bu kararim yuzunden. Ama ayrilik sonrasi haketmeyen birinin arkasindan uzulme fikri, kinci karakter yapima o kadar ters ki, yeni iliskilere yelken acma fikri tercih ettigim sey oldu. Benim icin onemli olan kendimi iyi hissetmekti. Bilemiyorum bi sekilde aciklarimi, zaaflarimi kapatmaya calistim. Geriye donup baktigimda da pisman degilim. Iyisiyle kotusuyle tecrube oldu hersey.
Yeni tanistigin kisiyi daha iyi tanimaya calis. Evet bundan olabilir, duzgun cocuk diyebilirsen, hic kasma. Akişina birak gitsin.

arkadasa katılıyorum. bende cok kıncıyım.

Amaaan ne diye sucluluk duyuyorsun ki? Anlattiklarina gore butun hata ondaymis. Ardindan yasını mi tutacaksin bir de. Bosversene. Ben biten hicbir iliskimden sonra sucluluk duygusuna kapilmadim. Hata yapan taraf ben olmadigim icin icim cok rahat olur. Biraz da kinciyim. Gozumun onunde ölseler su vermem o derece :KK76:
Esimle tanismadan once eski sevgilimden ayrilali 2 ay anca olmustu. Hep civi civiyi soker mantigiyla hareket ettim. Tabi kotu sonuclar aldigim zamanlar da oldu bu kararim yuzunden. Ama ayrilik sonrasi haketmeyen birinin arkasindan uzulme fikri, kinci karakter yapima o kadar ters ki, yeni iliskilere yelken acma fikri tercih ettigim sey oldu. Benim icin onemli olan kendimi iyi hissetmekti. Bilemiyorum bi sekilde aciklarimi, zaaflarimi kapatmaya calistim. Geriye donup baktigimda da pisman degilim. Iyisiyle kotusuyle tecrube oldu hersey.
Yeni tanistigin kisiyi daha iyi tanimaya calis. Evet bundan olabilir, duzgun cocuk diyebilirsen, hic kasma. Akişina birak gitsin.

Allah şu kininizden bana da versin
Benim kadar yediği kazığı anında hazmeden yoktur herhalde
en büyük kinim 3 saat sürüyor :kızgın:

Kısmetin nereden ve nasıl geleceği belli olmaz.
6 yıllık sevgilimle nişanlandım, nişan attım 4 ay sonra biriyle tanıştım.
3 yıllık kocam oluyor şu an kendisi. İyi ki evlenmişim. Hayatımın en doğru kararıydı.
Denemekten ne çıkar ?

Çoğunluğun söylediklerine katılmakla birlikte, gaza gelme :)
Daha arkadaşça konuşuyormuşsunuz,
Mesajları okuyunca atan kalpler, ısınan içler, duygular, akışına bırakmalar, doğru kişiyi bulmalar :)
Birazdan kk olarak kerevetine çıkacağız :))

Arkadaşlık güzeldir. Zamana bırakmak da öyle. Düşündüğün her şey içinse erken.
Belki bir yemeğe, kahveye çıkacaksınız, belki bir konuşma esnasında yaptığı bir şeyden hoşlanmayacaksın bitecek.
Belki de her şey kendiliğinden rayına oturacak eski sevgilini düşünmeyeceksin bile yaşarken.

İnce düşüncelisin, anlıyorum. Ama en değerli de sensin.
Eski sevgilinden ayrılmana da sevindim desem ayıp olmaz inşallah :) evet uzun yıllar birliktelik önemli, insan kendini güvende hissediyor, alışkanlıklar var vs ama mutluluktan önemli değil :)

Bence biraz beklemelisiniz. Daha yeni ve uzun-sıkıntılı bir ilişkiden çıktınız. Kendinize zaman verin. Yoksa yeni başlayacağınız ilişkinize de yazık olur. Bir boşluk, ilgi kayması olabilir. Ama bence arkadaşlığınızı devam ettirin. Belki bitirdiğiniz bu ilişkiden ve kaygılarınızdan yeni konuşmaya başladığınız beyfendiye bahsedin. Sevilmeyi hakediyorsunuz ve siz değerlisiniz bunu unutmayın :) Önceki konunuzu da okudum. Bana kalırsa o defteri kapatın. O beyfendiye bir daha dönmeyin. Nacizane fikrim budur.

Kısmetin nereden ve nasıl geleceği belli olmaz.
6 yıllık sevgilimle nişanlandım, nişan attım 4 ay sonra biriyle tanıştım.
3 yıllık kocam oluyor şu an kendisi. İyi ki evlenmişim. Hayatımın en doğru kararıydı.
Denemekten ne çıkar ?

İnşallah ben de böyle anlatırım ileride ya, birkaç kişi daha yazdı sizin gibi hikayesi olanlar. Çok özendim, Allah mutluluğunuzu daim etsin. :)

Çoğunluğun söylediklerine katılmakla birlikte, gaza gelme :)
Daha arkadaşça konuşuyormuşsunuz,
Mesajları okuyunca atan kalpler, ısınan içler, duygular, akışına bırakmalar, doğru kişiyi bulmalar :)
Birazdan kk olarak kerevetine çıkacağız :))

Arkadaşlık güzeldir. Zamana bırakmak da öyle. Düşündüğün her şey içinse erken.
Belki bir yemeğe, kahveye çıkacaksınız, belki bir konuşma esnasında yaptığı bir şeyden hoşlanmayacaksın bitecek.
Belki de her şey kendiliğinden rayına oturacak eski sevgilini düşünmeyeceksin bile yaşarken.

İnce düşüncelisin, anlıyorum. Ama en değerli de sensin.
Eski sevgilinden ayrılmana da sevindim desem ayıp olmaz inşallah :) evet uzun yıllar birliktelik önemli, insan kendini güvende hissediyor, alışkanlıklar var vs ama mutluluktan önemli değil :)

Vallahi çoğunluk sevindi, ben de rahatladım açıkçası konuştukça. :)

Moral bozuklugu olabilir ama boslukta oldugunu dusunmuyorum ben. Bir sure daha normal arkadaslik seklinde gorusup yazisabilirsin tanistigin adamla. Sevgilinle oturup iki kelime konusamamissin ki bence zaten bitmis o is. İlle bangir bangir bittiiii diye bagirman gerekmez, aldatmis sayilmiyorsun merak etme

Sonuc keyfine bak canin ne istiyorsa onu yap diyorum :KK66:

Edit;benzer bir hikaye bende de var :KK66: esimle o sekilde tanistim

Bu arada madem tavsiyeler veriliyor bana da bir el atin be ya
Ben flort etmeyi bilmiyorum
Eleman bana bir seyler yazdi ama nasil cevap vericem ne yazicam
Bu kardesinize de bir el atin:olamaz:

Eleman kim? Necidir? Ne iş yapar? Türk mü? Yakışıklı mı? Yaş kaç? Evlilik yaşamış mı?
Konu aç sen konu :))

Kadinlar sevmek sevilmek ister ... ilgi gösterilip mutlu okunca niye suclu olasiniz ... en fazla flörtten uzak durup ilgiye bogulursunuz bir süre:halay: ayrilmissaniz düşunecek birşey yok...ama yeni taniştigimiz kisiler ilk başta ilgi gösterip tamam beni seviyor artik deyip ilgisiz birakabiliyor zaman gösterecek:halay:

Kısacası yürü gitsin diyorum panpaaaaaaaaaaa
Çok uzun boylu düşünmeye gerek yok hayat kısa madem adam da gönlün var gibi gibi yürü gitsin :)

Ay yine aradı bu arada ehehe, içim içime sığmıyor böyle aradığında mutlu oluyorum. Çalıştığı hastaneye gidicem yarın :rolleyes:

Bu arada madem tavsiyeler veriliyor bana da bir el atin be ya
Ben flort etmeyi bilmiyorum
Eleman bana bir seyler yazdi ama nasil cevap vericem ne yazicam
Bu kardesinize de bir el atin:olamaz:

Ben flört etmeyi çok severim aslında da... şu sıra ağız tadıyla olmuyor yani bende. Ama sana tavsiye veririm. :KK8:

Eleman kim? Necidir? Ne iş yapar? Türk mü? Yakışıklı mı? Yaş kaç? Evlilik yaşamış mı?
Konu aç sen konu :))

Bir is arkadasim var, gecen yil ona demistim ki ogle yemegi icin bir arkadasimla yemege cikicam.
Kizdan sorular:
- Kadin mi erkek mi
- Erkekse yakisikli mi:olamaz::olamaz:
Aklima o geldi :KK74:

Elemanla sporda tanistim
- Profesyonel atlet, pentatlon yapiyormus
- Acaip yakisikli yani oyle boyle degil. O yuzden ne is yapar falan gerisini dert edinmedim:KK71:
- 27 yasinda benden 4 yas kucuk:KK51:
- Degil, bariz Hans
- Yok, evlenmemis burda evlilik yanlisi insan pek yok zaten evlenmek diyince kizli erkekli kacisiyorlar:KK57:
- Oyle eglenceli, konuskan vb bir tip degil sessiz, sakin tipik Hans. hatta bana biraz andaval gibi geldi:olamaz:
- Her sabah gunaydin nasilsin bir seyler yaziyor ne yazsam bilemedim ben de. 2 haftadir her gun ya sabah ya ogleden sonra nasilsin, is nasil gidiyor ivir zivir bir seyler yaziyor. Ne yazicam ne dicem simdi ben :KK19:

Ay yine aradı bu arada ehehe, içim içime sığmıyor böyle aradığında mutlu oluyorum. Çalıştığı hastaneye gidicem yarın :rolleyes:
Ben flört etmeyi çok severim aslında da... şu sıra ağız tadıyla olmuyor yani bende. Ama sana tavsiye veririm. :KK8:

Eeee ver tabi panpa bak bunca psikoloji egitimin var eee bana faydasi olmadiktan sonra onca egitimin ne yarari var:KK30:

Durma git tabi ne giyceksin:KK36:

Eeee ver tabi panpa bak bunca psikoloji egitimin var eee bana faydasi olmadiktan sonra onca egitimin ne yarari var:KK30:

Durma git tabi ne giyceksin:KK36:

Hahsjsjs kendime faydası yok sana olsun :) Şimdi Hans'larda Türk erkeklerinde kullanılan flört taktikleri işe yaramayabilir ama erkek her yerde erkektir. Çok hevesli gözükmeyecek ama ilgin olduğunu da belli edeceksin, işin temeli bu. Elemanda muhabbet ilerletme problemi var sanırım, başlatıyor ama gerisini getiremiyor herhalde. Biraz çocuğu sen aç, sporla ilgileniyormuş yaptığı sporla ilgili soru sor ben de spora başlamak istiyorum de misal ya da pentatlon hep ilgimi çekmiştir nasıl başladın ben de izleyebilir miyim o engellerden nasıl atlıyorsun vaov falan de (pentatlona da googledan baktım bu arada cahil olduğum için :olamaz: ) Yani ilgilendiğini belli et ama çok da üzerine düşme, mesajlara yanıt verirken hemen yazma bunu söylediğimde Kezban diyorlar ama hemen yazdığında bu da dünden razı imajı oluyor. Erkekler -bazıları her ne kadar kabul etmese de- kadının peşinde koşmayı seviyorlar.

Ne giyeceğime karar vermedim bu arada, hastanelerden huylanıyorum zaten niyeyse hahsjsjs tiril tiril giyinmem sanırım.

Bir is arkadasim var, gecen yil ona demistim ki ogle yemegi icin bir arkadasimla yemege cikicam.
Kizdan sorular:
- Kadin mi erkek mi
- Erkekse yakisikli mi:olamaz::olamaz:
Aklima o geldi :KK74:

Elemanla sporda tanistim
- Profesyonel atlet, pentatlon yapiyormus
- Acaip yakisikli yani oyle boyle degil. O yuzden ne is yapar falan gerisini dert edinmedim:KK71:
- 27 yasinda benden 4 yas kucuk:KK51:
- Degil, bariz Hans
- Yok, evlenmemis burda evlilik yanlisi insan pek yok zaten evlenmek diyince kizli erkekli kacisiyorlar:KK57:
- Oyle eglenceli, konuskan vb bir tip degil sessiz, sakin tipik Hans. hatta bana biraz andaval gibi geldi:olamaz:
- Her sabah gunaydin nasilsin bir seyler yaziyor ne yazsam bilemedim ben de. 2 haftadir her gun ya sabah ya ogleden sonra nasilsin, is nasil gidiyor ivir zivir bir seyler yaziyor. Ne yazicam ne dicem simdi ben :KK19:

Mesaj işi zor banada. Yazı dili ile cilve yapamıyorum sanırım :KK70:
Bir sabah günaydın muhabbetinden sorma kahve olmadan kendime gelemiyorum, tek başıma da sıkılıyorum falan yaz da davet etmeyi akıl etsin :))

Yada spordan sonra vitamin bar falan vardır, bir meyve suyu al ver eline :)

Astoria nişanlıdan ayrılmana ben de sevindim sanırım, eski konunu biliyorum zira :KK66: Neyse bu yeni florte gelince bence çok tatlı gözüküyo..kendini sakın suçlu hissetme geçen zaman çok da mühim değil ayrılık üstünden.. bence olayları akışına bırak kendine veya ona hiçbi türlü engel ya da mesafe koymaya çalışma.. Bi de sakın ha sakın "bin izin sirili bi ilişkidin yini çiktim, hiniz bi ilişkiyi hizir diilim" muhabbetleri yapma yeni florte, bu cümle beni direk uzaklaştırır mesela karşımdaki insandan :KK66:

X