Bu yeni tanıştığın kişiyle de yürümez . Demişti dersin . Tepki iliskisi gibi olmuş çünkü biraz kendi içinde.
Astoria bir de psikolog olacaksın sence bşyi tam bitirmeden baska bşye başlamak doğru mu ?
Çivi çiviyi söker mantığı doğru mu ?
Defne,genelde yorumlarini yerinde ve dogru bulurum(bana göre) ama bu konuda bu sekilde düsünmen sasirtti beni dogrusu.Tabiki kendine göre dogru olani yazmissin ama soyle dusunmelisin bir de..
Kendisinde bir belirsizlik,hicbir sey uyandirmayan biriyle belki diyerek yola baslamasi ve sadece Astoria'nin kizlar acaba tanimaya calissam mi? diyip kisiden hoslanma belirtileri göstermeyip cümlelerinden bu hissedilmeseydi "civi civiyi söker iliskisi diyebilirdik" Suan gorustugu kisiyle ilgili yorumlar yapti kendisinin esprilerinin onu mutlu ettigini söyledi v.s
Bu surecte eski birlikteligi aklina geldikce sancili bir durum olacakti kendisi icin ki buna degecek kisi veya bir durum yok..
Kaldi ki suan gorustugu insana tamamen kayitsiz kalsaydi/hoslanmasaydi telefonlasmazlardi ve buraya konu acmazdi.Yorumlari cok inceleyemedin sanirim..
Bir kac arkadas seneler sürdügü ve ayrildigi iliskisinden,cok gecmeden baska bir birliktelik yasayarak daha mutlu olduklarini yazmislar.Aksi durumlar da olabilirdi ama sans vermeye deger..
Insan,kendi meselesine objektif kalamayabiliyor cogu zaman..Kalsa dahi farkli bakis acilari,degerlendirmeler bekleyebiliyor.Kendi duygu durumu karisik olan bir insan bazen saglikli kararlar alamiyor..
Eger kriz yönetimini dogru yaparsa ki. -yapacagina inaniyorum.Eski iliskisine göre daha tatmin edici,daha yormayan,daha saglikli bir beraberlik olacagini hissedenlerdenim.Aksi de olabilir.Ama iyi gelir ama gelmez..Ama iyi gelmeyecek diye kendini insanlara da kapatamaz.Baslangic icin neyi bekleyecek ki?
Ben de yorucu bir iliskiden ciktim bilen bilir.. :) Yogun duygular da besledim yalan degil.Uzerinden uzun zaman gecmesini beklemek gibi bir niyette degilim.Karsima ciksin yine hoslanabilecegim,sevebilecegim biri tabi ki tanimaya calisarak baslayacagim.Güvenmek,inanmak,
sevmek yeniden zordur ama..
Hayat bu kisinin karsisina kendisi icin dogru insani ne zaman,nasil cikaracagi bilinmez..
Yine uzuuun yazdim :) Farkli bakis acilari,elestiriler güzeldir.Keske bu site disinda da insanlarin bunu yapabilecegi alanlar olabilse..En güzel,en objektif elestiri/yorum seni tanimayan/az taniyan insanlarin yaptigi elestiridir bana göre..