Bence eğer icinizde net bir ayrılık yok gibi hissediyorsanız hemen bu ayriligi kesinlestirin ve yolunuza devam edin. Cok yeni olmasi sizin suçunuz degil. Belki de bu sizin şansınızdır neden elinizden kaçırasınız ki ablasını size tercih etmiş birine karşı magcubiyet duyarak. Daha önceki konunuza da bakmıştım eski sevgiliniz bir ara kendini triplere koyarak siz evlilik peşindeymişsiniz gibi davranmıştı şimdi anlıyorum demekki ablasının etkisinde kalıyor mus. Denekku ablasu sizi kıskanmış olacak ki kardeşini size karsi doldurmus ve o kisi de sözde sizi savunmus hep. Bu forumlardan yazılanları görüyoruz hep ailesinin sözlerine körkütük inanan erkeklerden bir cacık olmuyor ve o ailede böyle gereksiz görümce her daim sorun yaratacaktır. Bence aklı basinda bir kişisiniz siz yolunuza bakın eski kişisi oturup üzülsünMerhaba kızlar, bu saatler benim derdimi dökme saatlerim. Arkadaş çevreme güçlü ve umursamaz gözükmeye çalışıp burada sizlerle paylaşıyorum, doldum taşmak üzereyim. Uzun olabilir, şimdiden kusura bakmayın.
Erkek arkadaşımla 4 senelik bir ilişkimiz vardı, sözlenme aşamasındaydık. Buraya başlamadan bitirsem mi diye bir konu açıp endişelerimden bahsetmiştim size, belki hatırlayanlar olur. Hatırlamayanlar ya da bilmeyenler buraya tıklayabilir, şimdi tekrar baştan anlatmak yorucu geldi. Çoğunuz ilişkiyi bitirmem gerektiğini söylemiştiniz, ben de son kez konuşma kararı aldım. Sonuç: medenice konuşamadık bile. Başlarda sevdiğim adamla hiç alakası dahi olmayan, iletişim kurmayı beceremeyen, sadece "haklı çıkmayı" önemseyen bir tip olduğunu görmek canımı acıttı. O kadar abuk subuk meseleler açtı ki, konu bambaşka yerlere saptı. En son "Ablama karşı hep seni savundum, keşke yapmasaymışım" gibi bir laf etti, orada her şey koptu zaten. Ne münasebet beni savunuyorsun ablana, benim ne kötülüğümü görmüş ablan? Bu arada bilmeyenler için beyefendinin ablası "ilk buluşmamızda" bana hal hatır sormayı dahi çok görmüş, yalnız kaldığımızda hep telefonuyla ilgilenip, kardeşi geldiğinde çok ilgiliymiş gibi davranarak ikili oynamıştı. Yani yüzünü dahi doğru dürüst görmediğim, kısıtlı muhabbetimizde bile böyle şeyler yapan bir insana karşı beni savunmuş, neyimi savunduysa artık. Bu hakareti kaldıramadım, ablasıyla beraber kendisine mutluluklar dileyerek evimden kovdum. Zaten kendisi de hiç mahcup bir şekilde ayrılmadı evimden, haklı olduğuna o kadar emindi ki... Ayrıldık kısacası. O korkunç kavgamızdan sonra iletişime de geçmedik birbirimizle, hiç yaşanmamış gibi.
Takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince, aileme hala söyleyemedim durumu. Arkadaş çevrem beni zorla bazı etkinliklere davet edip kafamı dağıtmaya çalışıyor. Geçenlerde zorla sürükleye sürükleye bir davete götürdüler beni, ortam şöyle iyi olacak böyle iyi insanlar olacak falan. Götüren 2 arkadaşım dışında kimseyi tanımıyorum, kimseyle de hoşbeş edecek halim yoktu zaten. Arkadaşlarım böyle durumlarda benimle dertleşmek yerine sosyal ortamların içine atmaya çalışıyorlar, arkadaş grubumda dert dinleyen taraf hep benim. Neyse, gudubet bir suratla ufak ufak ortamdan kendimi izole etmeye çalışırken bir çocuk geldi, tipi falan gayet iyi. Muhabbeti de o kadar sevimliydi ki bir süre sonra kendimi gülerken buldum. Baya uzun muhabbet ettik, neredeyse her şeyden konuştuk. En son numaralarımızı aldık. Birkaç gündür konuşuyoruz, çocuk cidden o kadar kibar ve ilgili ki bana karşı çok mahcup oluyorum. Muhabbetimiz öyle flörtöz değil ama her an kayabilir. Ben biraz başta kendimi erkek arkadaşımı aldatıyor gibi hissettim, sonuçta ayrılık yeni. Medenice bir konuşmamız da olmadığı için yani böyle kesin bir ayrılık da yok gibi bir yandan. Acaba boşluktan hemen ilk gördüğüm kişiden etkilendim mi? Kendimi biraz uzak tutsam daha mı iyi olur bilemiyorum. Cidden yeni birileriyle bu kadar çabuk tanışmayı beklemiyordum. Çivi çiviyi söker mantığıyla hareket etmek de istemiyorum, artık sağlam bir ilişki istiyorum.
Henüz erken bence. Arkadaşlığın ötesindeki çizgiye kaydırma. Henüz boşluktasın.
Bence eğer icinizde net bir ayrılık yok gibi hissediyorsanız hemen bu ayriligi kesinlestirin ve yolunuza devam edin. Cok yeni olmasi sizin suçunuz degil. Belki de bu sizin şansınızdır neden elinizden kaçırasınız ki ablasını size tercih etmiş birine karşı magcubiyet duyarak. Daha önceki konunuza da bakmıştım eski sevgiliniz bir ara kendini triplere koyarak siz evlilik peşindeymişsiniz gibi davranmıştı şimdi anlıyorum demekki ablasının etkisinde kalıyor mus. Denekku ablasu sizi kıskanmış olacak ki kardeşini size karsi doldurmus ve o kisi de sözde sizi savunmus hep. Bu forumlardan yazılanları görüyoruz hep ailesinin sözlerine körkütük inanan erkeklerden bir cacık olmuyor ve o ailede böyle gereksiz görümce her daim sorun yaratacaktır. Bence aklı basinda bir kişisiniz siz yolunuza bakın eski kişisi oturup üzülsün
Siz psikoloji eğitimi aldınız benden iyi bilirsiniz.Öyle mi dersiniz? Ben de bir yandan acaba doğru kişi bu kişi olabilir mi diyorum, o kadar tesadüfen gelişti ki her şey.
Bence ayrılmanız çok isabet olmuş. Bence gayet de ayrılmışsınız. Ablasıyla mutluluklar dilemişsiniz, o da gitmiş ve bir daha da konuşmamışsınız.
Yeni çocukla da birden yeni bir ilişkiye başlamazsanız sorun olmaz. Ciddiye binecek gibi olursa ondan hoşlandığımızı ama uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktığınız için atıyorum en az 1 ay yeni bir ilişki düşünmediğinizi söylersiniz, olur biter. Hem önce iyice tanımış olursunuz.
Gönül işi bu belki olmaz. Ama yine de sen biraz temkinli davran. Bence uzun bir süredir erkek arkadaşın sana istediğin ilgiyi göstermiyordu. Bir de uzun ilişkinin getirdiği bir monotonluk var. Başka bir erkeğin ilgisi hoşuna gitmiş ki çok normal. İnsan büyük bir üzüntüden kurtulmak için arayışlara girer. Ya çok neşeli okur bastirirsin ya depresif bir hale bürünür içini kapatırsın ya da başka birinin ilgisini ararsın. Hepsi de normal. Biraz kendine zaman tanımalısın. Duygu detoksu gibi düşün. Gönlün aklın temizlensin ondan sonra karar verirsin. Duygusal konuşmalar yapma. Havadan sudan basit şeylerden konuş konuşacaksan sonrasına bakarsın.
Birikmişliklerin gelecek kaygılarının ağırlaştırmadığı bir flört size iyi gelmiştir eğlendirmiştir bunda kötü birşey yok. Çivi çiviyi söker telaşına girmeyin elbette ama hafif bir flörtten de zarar gelmez. Aşırı ağırdan alıp derinleştirmemeye çalışırsınız bir ilişkiye dönmesine izin vermezsiniz ama tüm bunlara rağmen belki de bu yolun sonu daha büyük bir aşka çıkar öyle olursa da ne güzel zaten. Formel ayrılık konuşmasını yapmadığınız için içiniz rahat etmiyor belli ki. Erkek arkadaşınızla daha önce böyle ayrılıklar yaşayıp kaldığınız yerden devam ettiyseniz kendinizi muallakta hissetmeniz normal. Ne olursa olsun son bir konuşma yapmak istediğinizi söyleyin bence. Bundan kaçınırsa kendinizi net olarak single hissedebilirsiniz
Aa istemeye geleceklerdi seni ne ara bu hale geldiniz?
Gerçi anlattıklarına bakılırsa isabet olmuş.
Sen akıllı kadınsın bilirsin işini. Şimdilik arkadaşlık çizgisinde kalmaya gayret et. Sonrası Allah büyük
Siz psikoloji eğitimi aldınız benden iyi bilirsiniz.
4 senelik bir ilişkiden bahsediyoruz. Bu kadar kolay başkasının olması çok zor. Doğru kişidir değildir bilemem ama zaman gerekli.
Erkek arkadaşınız dönse bile hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Zaten aşk acısından kivranmiyorsunuz demekki sizde de birşeyler bitmiş. Gelen fırsatları değerlendirin derim.Sevgiyle kalin
Erkek arkadasinizla bitmesi iyi olmuş. Ama yalnız kalıp duygularınızı düşünün bence. Eğer duygularınız bitmediyse eskisine karsi, yeni biriyle konusmayin derim. ( Onunla da barışmayin da ) Ama bittiğini hissediyorsaniz, o kişiyle konuşabilirsiniz. Ama bence yavaş olsun, flört aşamasına geçmek için bekleyin biraz
Ben de en son orada kalmışım. Hatta ankaradan geleceklerdi, bizde mi kalsalar mevzusu vardı.Aa istemeye geleceklerdi seni ne ara bu hale geldiniz?
Gerçi anlattıklarına bakılırsa isabet olmuş.
Sen akıllı kadınsın bilirsin işini. Şimdilik arkadaşlık çizgisinde kalmaya gayret et. Sonrası Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?