Boşlukta mıyım?

Uzun ilisiki demek guvenli liman demek degildir bence. Sirf "yenisi daha mi iyi olacak sanki en azindan bunu taniyorum" diye mutsuz bir iliskiye devam etmek kadar sacma bisey yok, anlami yok.

Bende 3 yillik iliskimi bitirmistim geri donulmez nedenler vardi. Esim, O kisiye gore cok daha iyi birisi.

Tabi ki ayrilir ayrimaz karsima esim cikmadi ama cikti sonucta. Geri donme fikrin yoksa suan gorustugun kisiyle konus madem kendini iyi hissediyorsun.

Ama hayatimin aski mi acaba vs diyerek ustune duserek degil zamana birakin iyi vakit gecirmeye bakin uzatin. :)

Ben zamana inanmiyorum. Bilmem kac yillik iliskimden nisan atarak ayrildim ve esimle 2 ay sonrasinda basladim. Cok hizli gelmisti bana da ama baktim ki aslinda o iliski biteli 2 ay degil cok daha fazla zaman olmus da biz resmi ayriligi uzatiyormusuz.

4 senen gitmiş 1 gün bile bekleme, eski erkek arkadaşın için hiç zaman kaybetme derim. Madem verdiğn değere değmiyor anınd sil gitsin. Hayat bu kimin ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz. Fırsatları değerlendir bence.

2 günde tanınan bir insanın o kadar yoğun ve güçlü duygular besleyeceğini sanmıyorum. Öyle olsa zaten bu hoşlanma değil, aşk olurdu. Hadi diyelim çocuk çok etkilendi hemen aşık oldu yine bunu duyunca beklemeyebilir. Seven bekler diye bir kural yok ki, kimse bilinmezlikte yaşamak istemez. O çocuk beklese hep aklını şunlar kemirecek "acaba eski sevgilisiyle barışır mı", "sadece yakın arkadaş mı oluruz" vs belli etmese de her gün bunları düşünecektir ve bu durumda kalkıp giderse "emaan zaten sevmiyormuş sevse kalırdı" diyemeyiz. Konu sahibi bence eski sevgilinle net bir ayrılık konuşması yap bu konuşmayı da yeni tanıştığın çocuk bilmesin. Bazen bilmediğimiz şeyler en hayırlısıdır

Bence boşlukta olduğun için bir başka birinin en ufak ilgisi bile seni etkilemiş. Şu an bu kafayla flörtöz muhabbetlere hiç girme derim sonra bir bakmışsın pekte istemediğin halde sevgili olmuşsunuz (tecrübeyle sabit)

Önceki konuna baktım bu adamdan kurtulduğun için git kurban kes Boş kaprislerini ablası çeksin bu saatten sonra

ilişkinin 4 sene sürmesi önemli değil. sonuç önemli. bu sonuca da zaten adım adım geldiniz. bana sorsan sonu da belliydi zaten:)
ayrıldığın sevgilini hala seviyor musun?
atacağın adımın cevabı burada.
o kadar şeyden sonra soğuduğunu düşünüyorum ben. ki temeli yılbaşı gecesi atıldı belki daha önce konu açmadın bilmiyorum.
barışmak gibi bir isteğin yoksa ne saygısı allah aşkına?
ille yeni çocuğa atla demiyorum ama şans ver belki sohbetleriniz esnasında yüreğine dokunur

Önceki konularınızı biliyorum, ayrılığımız kesin gibi değil demişsiniz ama kesinleştirmek sizin hayrınıza olur. Ömür boyu çekilir mi bu adam ya?
Ayrıca, flörtleşmek insana iyi gelebilir. Öyle hemen ciddi bir ilişki gözüyle bakmayın ama kendinizi de kasmayın, zamana bırakın. Yavaştan alın, bir ilişki içine girmeyin ama onunla zaman geçirmek, muhabbet etmek iyi geliyorsa, bunlar yanlış şeyler değil.

Cok sevindim astoriacim , hayirli olsun
Bende ayril diyenlerdendim :)

Civi civiyi soker mantigiyla hareket etmiyorsun , cocuk ilgini cekmese uzun uzun sohbet edemezdin , bence gorusmeye devam et
Ben ilk esimle erkek arkadasimdan ayrildigim gun tanismistim :) aklimda hic yeni bir iliski yoktu , 5 senelik yipratici bir iliskiyi bitirmistim ve tesadufen tanismistik , yani demem o ki hayat suprizlerle doludur

Şimdi evlenmeyi düşündüğünüz erkek arkadaşınızdan yeni ayrılmışsınız, çok zaman olmadan başkasından etkilenmişsiniz.
Ben bu etkilenmenin geçici olduğunu düşünüyorum, evet boşluktasınız.

Ayrılışınız daha çok yeni. Karşınızdakiyle konuşmayı çok ilerletmeyin. İnsan boşluktayken hata yapmaya çok müsait oluyor, yol yakınken toparlanın flört falan düşünmeyin. Ayrıca eski sevgilinizin ablasına kızdım, ilk tanıştığın insanla otururken telefonla oynamak kadar saygısızca bir şey yok.

Öncelikle üzüldüm koca 4yıl böyle hiçbirşey olmamış gibi çöpe atılıyor. Tek taraflı çaba gerçekten daha da sinir bozucu hale geliyor. Üstelik içine 3. şahıslar da girince. Görümce kişisi alttan alttan doldurmuş da olabılır sevgilini. Çok var biliyoruz böylelerini. Şuankı arkadaşa gelirsek bence boşlukta olduğun için ilgi alaka hoşuna gidiyor çünkü hepimiz seviyoruz bunları sevgilinin sana belki de farkında olmadan göstermediği şeyleri görüyorsun. Ama erken bence de Senden gelip özür dilediğinde sevgilin yeniden süngün düşerse. Ki hepimiz yaşamışızdır bunları :/ Sonra gerçekten pişman olabilirsin ufak bir flörte kaysa. Evet kötü birşey yapmıyorsun şuan belki flört vs yok ama karşı tarafın niyetıni de bilemezsin yarın öbürgün barışırsan erkekleri de biliyoruz yaniiçten içe üzüle de bilirsin şuan sevgilin de aynı şeyi yapmış olsa burda taşlardık belki sen de sindirmezdin. Bir an önce güzelce konuşması lazım sevgılının kendıne gelıp böyle bitti ya da toparlayalım demesi gerek arafta olmak çok sinir bozucu durum yani sen de ona göre yoluna bakarsın. Tamamen ayrıldık mı bılmıyorum da demesen konuş ya neolcak derdim ben de ama bence kesinleştirin ilişkiyi. Bana kalırsa gelıcek af dileyecek diye düşünüyorum

Eski sevgilini evden kovmussun.
Herseyi de soylemissin
Bence bitmis
Yoksa bittigini kabul etmemek mi istiyorsun?

Ye geri donerse ya tekrar denemek isterse bir sans veririrm mi diyorsun?

Sen bence kendi karari bor gozden gecir.

Geri donusu olmaz bu isin diyorsan yoluna bak bence

Bu yeni tanıştığın kişiyle de yürümez . Demişti dersin . Tepki iliskisi gibi olmuş çünkü biraz kendi içinde.
Astoria bir de psikolog olacaksın sence bşyi tam bitirmeden baska bşye başlamak doğru mu ?
Çivi çiviyi söker mantığı doğru mu ?

Ben eşimle ilişkiye "gönül eğlendirmek" için başladim.Onun yanında yüzumun şebek şebek güldüğünu farkettim sonra da ten uyumumuzu...tamamen "anı yasamak" için başladığım bir iliskiydi ,hiçbir yere evrilmesi-cevrilmesini beklemedim. Kısa süre sonra birbirimize aşık olduk ve can yoldaşı olduk.Yani demem o ki boşlukta da olabilirsin,tükenmiş de olabilirsin...karşında ki insanin yanında kendini iyi hissediyorsan ,yüzün guluyorsa ona bir şans vermelisin.Eski erkek arkadasin konusuna dönecek olursak ....karsilikli oturup "sen iyi bir insansın ama biz birbirimize göre değiliz,herşey çok güzeldi ama artık bitmesi gerekiyor ,her zaman seni iyi düşüncelerle anacagim,vb." konuşmasını yaparak ayrılmak isterdin anladığım kadarıyla.Ama bu çocuk boyle ayrilamazdi. İlişkide,hayatta kendi sorumluluğunu üstlenmeyen birisi iliski biterken mi sorumluluk alip ben de bunu yanlış yaptım diyecekti?

Sevgili Astoria,
Daha önceki konularına denk gelmiştim ama kolay kolay giden bir ilişki hakkında yorumda bulunmam birşey dememiştim. Şimdi bitirmişsin kendi isteğin ile zaten rahatca konuşabilirim.
O eski söz aşamasında oldugun erkek arkadasın ile hem bir sürü sorun yaşadınız hem de adamın ufacık sorunda ettiği laflara bak.. evlilik böyle nasıl yürüyebilir ki, ne sorunlar yaşayacaksınız hayat neler getirecek ve bu sorunlar karşısında nasıl tepki verecek, nasıl birbirinizi yıpratmadan kalabileceksiniz.. Gayet mantıklı bir karar almışsın, senin için en uygun zamanda ailelere bilgi ver ve o kişiye de kesin net ayrıldığınızı söyle ki senin kafanda bir acaba hiç kalmasın bundan sonraki hayatında...
Diğer konuya gelecek olursak, ben Allahın herkesin karşısına bir sebepten çıkardığına inanıyorum.. Bilmem vardır bunun da bir nedeni.. Diyelim boşluktasın ama iyi vakit geçiriyorsun sonuçta ne güzel sana kendini iyi hissettiriyor.. Belki de bu kişi o kişi olacak.. Yaşamadan, tanışmadan, konuşmadan bilemezsin..
Elbette tanışıp, konuşacaksın.. Ben bunda bir anormal durum görmüyorum.

Benim bi arkadasim uzun surelik sevgilisinden ayrildiktan sonra birisiyle tanisti ve sevgili oldular. Evet bosluktaydi bunun biz bile farkindaydik disaridan olmadida zaten o cocukla.
Ama baska bi arkadasim yasadi benzer bi durumu sallantili bi iliskisi varsi kafasinda bitirmisti zaten bi sure sonra ayrildi cocuktan. Yeni birisiyle tanisti ( tamamen tesadüf yani arayip bulup tanismak degil). Biraz konustular ben etkilendiginin ve boslukta olmadiginin farkindaydim. Sevgili oldular ve iyi giden bi iliskileri var.

Arkadaslarim kendileride farkindaydi boslukta olup olmadiklarini. Bence arkadas olarak bi konusup hislerinizi degerlendirin. Anlarsiniz boslukta misiniz degil misiniz.
Kendinizi tartin ve ona gore karar verin. Emin olun dogru karari vericeksinizdir.

Ama once ayriligi kesinlestirin. Evden gitmeler falan ayrilik olmus aslinda ama siz tam olarak ayrildim demediginiz icin iki taraftada iliskinin bitmamis oldugunu dusunuyosunuz ki haklisinizda. Once bu iliskiyi net bi sekilde bitirin

Düşünsenize ablasına hiçbişey yapmamışsınız ama sizi savunmuş neler dönüyordu kim bilir. ben sizin konularını takip ediyorum yanlış anlamayın ama gereksiz suçluluk yüklüyorsunuz belki şu an ki kişi geleceğiniz ? 6 yıl birlikte olupta ayrılıp 5 ay sonra evlenen birini tanıyorum.ayrılık tam olmamış diye düşünüyorsunuz ama aslında çoktan olmuş noktayı koymayı beklemişsiniz. bence geçmiş orda kaldığı gibi kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…