Seni kim mutlu ediyorsa tabiki onun yanında olmasına izin ver. Acele filan diye de düşünme. Zaten henüz tanışma kaynaşma aşaması. İnşallah bu defa çok mutlu olursun
Şiir mi yazıyoruz,şiir mi lazım
Hemen iliştireyim bak kimseye yazmam bunu
En sevdiğimlerdendir
Zamanında bekarken,ağıma düşen çok oldu bu şiirle
Senin sana rağmen bir yüzün var
Herkesin ilk aşkına benzeyen
Beklemek kadar acı
Anlamak kadar zor
Nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi
Yok karşılığı yüzünün
Cezmi Ersöz’ün kitabından
Evet çok güzeldir Cezmi ersözHemen kaydettim bu şiiri, belli olmaz lazım olur belki ehehe. Yalnız çok güzelmiş, burada şiir yazanlar olunca aşırı hoşuma gitti ya. Keşke herkes yazsa. :)
Evet çok güzeldir Cezmi ersöz
Yalnız benim eşimde pek işe yaramadı bu şiir belirteyimne saçmalıyorsun falan filan diye zırvalamıştı
Anlamadım sorun şiirin neresindeydi ,bence çeviride bir hata yaptım
Halbuki herkesi etkilerdim bu şiirle
Kaçırma
Hahsjsj çok yoğun ya doğru dürüst görüşemiyoruz ki. Düzenli arıyor ama hiç yazmasa etmese bile günde 1 kez. :)
Bende istiyorum kıskandımm
Ay şunu da koyayım şuraya da
Umarım güzel günler görürsün darısı başıma artık yetti gari
Şimdi burda eşim görmesin amaben de 2015yılında yaklasık 2yıllık ilişkimi noktaladım. Hemen olmasa da 5ay sonrasında eşimle tanıştım arkadaşımın kardeşine sınava hazırlık sorularını goturmustük okuluna eşim de orda öğretmendi sonrasında sormuş bulmuş türlü oyunlarla karsıma cıkıyordu hep aklımın hala geçmişte oldupunu boşlukta olduğumu düşünüyordum içim bomboştu biryandan adım atmak diğer yandan da durmak istiyordum cesaret edemiyordum kendimi akışa bıraktım ne olacaksa olsun dedim derken bir bakmışım aşık oldumm mantıken de çevremde herkes asla kaçırmamam gerektiğini söylüyordu. Ama tabı duygularıma bıraktım kendimi sonuç 1.5yıl sonra düğünümüz oldu Ve geçmişe dönseydim asla böyle mutlu olamıcaktım cok sonradan gördüm. Of çok uzun oldu kusura bakma duygulandım:) Akışına bırak hislerini engelleme sakın. Gecenin bir yarısı hastaneye gidebiliyorsan o kalpte biryerlerde odacıklar pıtpıt atıyordur:) Maşallah işi gücü de yerınde okadar yogunluga ragmen ilgli. Bence oluyor bu iş mutluluklar diliyorum Astoria
Çok çok AminnYaa çok tatlısınız.Hikayenize de bayıldım, umarım ileride ben de aşık olduğumu yazarım böyle. Şu an sizin başlardaki haliniz gibiyim. Teşekkür ederim, ben de size minnak ahududunuzla birlikte mutluluklar diliyorum. Darısı başıma :)
Ohooo buralar hep aşk kokmuşhadi bakalım mutluluklar doktor civanımla :) Bu kez mutluluğu bulman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?