Boşlukta mıyım?

Astoria Astoria biliyorum diğer konunu ve sanırım üzülmedim bitmesine... Sen ve eski sevgilin nasildiniz tamamlıyor muydunuz birbirinizi? hani derler ya ruh eşim vs oyle miydiniz? Tabi burada yazdıklarıma göre artık isteksizdin sanırım sadece alışkanlık olarak devam ediyordu. ..
Biraz zaman ver kendine, artıları eksileriyle düşün bu adam(eski sevgili) hayatının geri kalanını yasamak istedigin adam mı? Sanırım değil.. ne kadar yeni tanissanda boslukta olsan da yeni şeyler olusmaya baslamiş görüşmeye başladığin kişiyle güldürmus seni ...
Ben hiç bir şeyin tesadüf olduğuna inanmıyorum bir nedeni vardir karsina çıkmasının. Belki de sen ruh halinden dolayi fazla anlam yukledin budur belki diye bilemeyiz ....
Ne olursa olsum acele etme eger o ise ne mutlu sana:) değilse senin Üzgün zamanında daha çabuk bu anlamsız ilişkiden kurtulmanda sana destek olmuş olacak farkında olmadan...belki bazi seyleri daha iyi görmeni sağlayacak ...umarım kolay atlatırsin güneşli güzel günler görmen dileğiyle sevgiler.

Astoria seninle yıldızımız pek barışmadı ama o çocukla yolunu ayırmana mutlu oldum, açıkçası. Umarım tekrar dönmek gibi bir hata yapmazsın. Evden haklı oluşunun gururuyla ayrıldı diyorsun ama erkek milleti belli olmaz. Senin algılarınla oynamasına izin verme.

Şu an hayatında olan (böyle mi denir?) çocuk için de sen bir girişimde bulunma. Tanı bakalım biraz. İlla bir şeyler olacak diye bir şey yok. Baktın uymuyor, onu da çıkarıverirsin hayatından. Ayrıca bu yarabandı olayı falan değil. Öyle olsa direkt bir ilişkiye girmek için çırpınırdın. Sen temkinlisin. Her neyse uzatmayayım sağlıcakla.

Estağfurullah, yıldız barışmaması gibi bir şey yok, arada olur öyle yazışıyoruz sonuçta iki taraf birbirini yanlış anlayabilir doğal. Valla tekrar dönmek gibi bir hatayı yapmayı ben de istemiyorum, beni kolay manipüle edebiliyor bazen buna izin vermemeliyim. Teşekkür ederim, sevgiler. :)

İyi ama daha önceki ayrıl barış ile şimdiki farklı bence. Birincisi aileler işin için dahil olmuş sayılıyor, çünkü artık resmiyete dökecektiniz. Bu aşamadaki ayrılık daha farklıdır. İkincisi daha öncekiler kendi aranızdaki problemlerdi ama bu tartışmada ablasıyla ilgili durumlar da olmuş. Yani barışsanız da artık ömrü billah aranızda bir husumet oluşacak resmen. Üçüncüsü bu durumda ablam demişti diyen adam ileride bütün tartışmalarda benzeri şeyler dile getirecek, mide bulandıracak.

Bence sen aslında duygusal olarak soğumuşsun ama 1,5 yılım, bu ilişki için onca emeğim boşa gitti gerçeğini görmemek için rest çekemiyorsun net bir şekilde.

Yanlış düşünüyorsun bu konuda da 50li yaşlardaki insanlar bile torun torbaya karıştıktan sonra boşanıyor, hayatını yaşıyor. 1,5 yıl mı önemli yani bunun yanında.

Hayat 1 gündür, o da bugündür demişler. Kaybettiklerini düşünme. Gerçekten bitmemiş olsa zaten başkasına karşı bir çekim hissetmezdin. Şöyle düşün, belki tanıştığın kişi hayatının aşkı ama sen eski sevgilinle ilgili kararsızlık yaşarken bunu farkedemeyip o treni kaçırmış olacaksın.

Eski sevgilin buna değer mi?

Çok haklısınız. Zaten ablam lafı tepemi attırmaya yetiyor, hepsini geçtim. Eski sevgilimin bana yaşattığı hayal kırıklığı büyük, yani bambaşka bir insandı ilişkinin başlarında sonra bambaşka oldu. Ya da hep öyleydi, ben göremedim. Erkek arkadaşım çevreyi çok güzel manipüle eder, kendini arkadaş çevremize karşı "mükemmel aşık" göstermekte ustadır. Ama ikili konuşmalarımızda o kadar farklı ki... Sanırım çevremin etkisinde de kalarak şans vermemin payı oldu bunda. Umarım tükürdüğümü yalamam.

Estağfurullah, yıldız barışmaması gibi bir şey yok, arada olur öyle yazışıyoruz sonuçta iki taraf birbirini yanlış anlayabilir doğal. Valla tekrar dönmek gibi bir hatayı yapmayı ben de istemiyorum, beni kolay manipüle edebiliyor bazen buna izin vermemeliyim. Teşekkür ederim, sevgiler. :)

Çok haklısınız. Zaten ablam lafı tepemi attırmaya yetiyor, hepsini geçtim. Eski sevgilimin bana yaşattığı hayal kırıklığı büyük, yani bambaşka bir insandı ilişkinin başlarında sonra bambaşka oldu. Ya da hep öyleydi, ben göremedim. Erkek arkadaşım çevreyi çok güzel manipüle eder, kendini arkadaş çevremize karşı "mükemmel aşık" göstermekte ustadır. Ama ikili konuşmalarımızda o kadar farklı ki... Sanırım çevremin etkisinde de kalarak şans vermemin payı oldu bunda. Umarım tükürdüğümü yalamam.

Tükürdüğünü yalamak olarak düşünme, insanız herkes hata yapabilir. Ayrılma kararının hata olma ihtimali de çok düşük zaten. He o çok düşük ihtimal gerçekleşirse de yapacak birşey yok. Hayat bu, herşey düz bir çizgide ilerlemiyor.

Kendisi 4 senelik iliskisi icin neler yapmis? Yapmak istediginiz sey asilce ama karsinizdaki kisi bunu hakedecek bir adam degil..Kaldi ki suan gorustugunuz kisiyle arkadasliktan sevgili moduna gecmeniz icin belli bir surec olacaktir.Eski iliskiden sonra yeni bir iliski icin gerekli süre;Kimine gore bir aydir kimine göre 1 senedir..1 sene sonra da baskasiyla beraberlik yasamis olsaniz eski erkek arkadasiniz bunu zaten hos karsilamayacaktir.Neden bekleyesiniz ki? Bu sebeple karsilikli güzel bir elektrik yakalamisken biseyler icin hevesiniz kirilmadan start verin bir baslasin bakalim neler oluyor? :) Dilerim güzel olsun..

Bazi konularda insan kendi hissi ve mantigi ile dogruyu buluyor.

Hislerin ve mantigina baktiginda erkek arkadasin daha agir basiyorsa o tarafi eger basmiyorsa oteki tarafi yeni tanistigini dusunebilirsin.

Tabi ki uzgunsun ve seninle ilgilenen kisi iyi gelir ki normal bosluktan da olabilir fakat buna cevabi bence kendinde bulabilirsin hayirlisi olsun.

Ama şu anda zaten ortada bir ilişki yok Astoria, bir arkadaşlık var, flört etmiyorsunuz bunda vicdan yapacak birşey yok bence ve yine bence çok detaycısınız ve fazlaca ince düşünüyorsunuz, bazen bazı durumlar vardır ki anlık gelişir, birini çok sever yıllarca emek verirsiniz, onunla ilgili hayallerinizde vardır ama birden biter, bakınız 4 yıl birden bitti, sebep ne abla ne 3. kişiler, ben size diğer konunuzda da yazmıştım, erkek arkadaşınız size vicdan yaptıracak diye, bence erkek arkadaşınız zaten ilişkinizi kafasında çoktan bitirmişti ama özür dilerim bunu uygulayacak cesareti yoktu, bu yükü size yıkmayı tercih etti, ablasıyla ilgili söyledikleriyle de tüy dikmiş çünkü sizin vicdan yapacağınızı çok iyi biliyordu, belki sizi savunmadı bile, belki böyle bir konuşma olmadı, yanlarında değildiniz, kayıtsız şartsız inanmayın o yüzden, bu benim fesatlığım olsun hadi ama bazen fesatlık iyidir, olayları farklı pencereden değerlendirmeye yardımı olur, bitmiş bir ilişki arkasından mutlu ve değerli hissettirilmeyi neden çok görüyorsunuz ki kendinize.

Olayı şöyle değerlendirelim, bu sorun benim olsun, ben de sizin hastanız, danışanınız olayım, erkek arkadaşından ayrılmış Astoria olarak değil de konusunun uzmanı doktor hanım olarak cevap verin bana, beni değersizleştirip giden erkek arkadaşımdan sonra karşıma çıkan erkekten etkilenmem suç mu? Beni iyi hissettirmesinden, mutlu etmesinden, güldürmesinden suçluluk duyup vicdan yapmalı mıyım?

Suçluluk duymuyorum aslında, orada biraz kendimi yanlış aktarmış olabilirim. Nasıl desem, evet benim artık mutlu olmayı istemek hakkım çünkü mutsuzdum; istemediğim durumlara sırf ona olan sevgim ve saygımdan katlandım. Şu an aşkım bitti diyebiliriz eski heyecanım da kalmadı. Ama içimde nefret yok ona karşı, birkaç gün sonra başkasıyla ilişkisi olduğunu duyarsam "Aaa ne güzel demek mutlu artık, Allah yolunu açık etsin" demem, diyemem. O da aynı duygular içerisinde olabilir, bir tür geçmişe saygı gibi ya da tercih edilenin ben değil başkası olduğunu görmenin yarattığı kıskançlık hissi de olabilir.

Astoria Astoria biliyorum diğer konunu ve sanırım üzülmedim bitmesine... Sen ve eski sevgilin nasildiniz tamamlıyor muydunuz birbirinizi? hani derler ya ruh eşim vs oyle miydiniz? Tabi burada yazdıklarıma göre artık isteksizdin sanırım sadece alışkanlık olarak devam ediyordu. ..
Biraz zaman ver kendine, artıları eksileriyle düşün bu adam(eski sevgili) hayatının geri kalanını yasamak istedigin adam mı? Sanırım değil.. ne kadar yeni tanissanda boslukta olsan da yeni şeyler olusmaya baslamiş görüşmeye başladığin kişiyle güldürmus seni ...
Ben hiç bir şeyin tesadüf olduğuna inanmıyorum bir nedeni vardir karsina çıkmasının. Belki de sen ruh halinden dolayi fazla anlam yukledin budur belki diye bilemeyiz ....
Ne olursa olsum acele etme eger o ise ne mutlu sana:) değilse senin Üzgün zamanında daha çabuk bu anlamsız ilişkiden kurtulmanda sana destek olmuş olacak farkında olmadan...belki bazi seyleri daha iyi görmeni sağlayacak ...umarım kolay atlatırsin güneşli güzel günler görmen dileğiyle sevgiler.

Yok ya, benim hiçbir ilişkim "ruh eşim" diyebileceğim insanlarla olmadı :) Hep zıt kutuplar birbirini çekti. Ha memnundum, zıtlık benim için iyidir yeni şeyler öğrenmemi, keşfetmemi sağladı. Ama artık eski aşkım, heyecanım kalmadı ona karşı; saygım devam ediyor, bana çok iyiliği de dokundu, zamanında çok destek de oldu bunu inkar edemem. Ama son zamanlarda ne oldu bilmiyorum, artık 3. kişilerin etkisiyle mi ama değişti. Sanırım bu çocuğu da kestirip atmayacağım, anın tadını çıkarmaya devam edeceğim. :) Teşekkür ederim, çok güzel bir kalbiniz var.

Ha birde, sen eski sevgilin tarafından değersiz oldugunu hissediyorsun yani o sana öyle hissettiriyor dahası var mı bence yok ... Bir arkadaş yazmış ya eğer gerçekten bazi şeyler sona yaklaşmasaydı sen bir şeyler hissedebilir miydin Hayır. ..

Kendisi 4 senelik iliskisi icin neler yapmis? Yapmak istediginiz sey asilce ama karsinizdaki kisi bunu hakedecek bir adam degil..Kaldi ki suan gorustugunuz kisiyle arkadasliktan sevgili moduna gecmeniz icin belli bir surec olacaktir.Eski iliskiden sonra yeni bir iliski icin gerekli süre;Kimine gore bir aydir kimine göre 1 senedir..1 sene sonra da baskasiyla beraberlik yasamis olsaniz eski erkek arkadasiniz bunu zaten hos karsilamayacaktir.Neden bekleyesiniz ki? Bu sebeple karsilikli güzel bir elektrik yakalamisken biseyler icin hevesiniz kirilmadan start verin bir baslasin bakalim neler oluyor? :) Dilerim güzel olsun..

Benim de kestirip atma niyetim pek yok zaten :) Mutluyum çünkü, telefondaki sesi o kadar güzel bir enerjiyle dolu ki hemen kafamı dağıtıyor, ufak bir espri patlatıyor. Belki bana arkadaşça yaklaşıyordur bilmiyorum ama mutlu ediyor beni. Dediğiniz doğru, 1 sene beklesem de yeni birini buldu diyecektir. Çok teşekkür ederim. :)

Bazi konularda insan kendi hissi ve mantigi ile dogruyu buluyor.

Hislerin ve mantigina baktiginda erkek arkadasin daha agir basiyorsa o tarafi eger basmiyorsa oteki tarafi yeni tanistigini dusunebilirsin.

Tabi ki uzgunsun ve seninle ilgilenen kisi iyi gelir ki normal bosluktan da olabilir fakat buna cevabi bence kendinde bulabilirsin hayirlisi olsun.

Valla tek taraf ağır basmıyor açıkçası, kafam çok karışık. Teşekkür ederim. :)

Hayatına giren her insana teşekkür et derler ya hani olumlu izler bıraksa da bırakmasa da sen eski sevgiliyi teşekkür sözcüklerleriyle uğurla kalpten ....sen de diyorsun sana emin ol çok şey katmistir. Teşekkür ederim güzel sözün için :KK200: dilerim temiz kalbi olan bir adamin göğsünde huzurla yeni günlere uyan sonsuza dek.

Son düzenleme:
Rica ederim :) Gecmisteki sinir bozucu mevzulari dusunup kendinizi yipratacaginiza güzel enerjiler yüklüyorsunuz bu daha iyi.. :)
Bana pek arkadasça gelmedi.. :)
Baya baya yürüyor mu ne ? (Bu tabiri pek sevmesem de yerine bisey koyamadim :)) Zamanla güzel seyler olacagina dair biseyler hissediyordur belki de ne dersin :KK66: Darisiii enerji kaybina ugrayan arkadaslarin basina ve de benim :)
Aminnnnnn :))

Son düzenleme:
Astoria Astoria , saygı duymanızı takdir ediyorum ama dediğim gibi ortada bir ilişki yok zaten, he en fazla ne var siz gördüğünüz ilgi nedeniyle flörte dönme ihtimalini göz ardı edemiyorsunuz demek ki yeni arkadaşınıza karşı bir çekim var ki bu ihtimal aklınızda dolaşıyor ve kafanız karışıyor, en fazla ne olabilir? Arkadaşınız sizden hoşlandığını söyler, siz henüz bir ilişkiye hazır değilseniz ve eski erkek arkadaşınıza saygınızdan dolayı bir ilişkiye girmek için erken olduğunu düşünüyorsanız bunu karşınızdaki erkeğe açık bir dille söylersiniz, eğer o gönül eğlendirmek düşüncesinde değilse ve size karşı güçlü duygular hissediyorsa kararınıza saygı duyar ve bekler, bu arada arkadaşlığınızda sizin çizdiğiniz sınırlar içersinde devam eder, yine en fazla ne olabilir şimdilik arkadaşça devam edelim kararınız adamın işine gelmezse çeker gider, siz 4 yıllık ilişkiyi bitirdiniz 2 günlük biri can acıtmaz, güle güle dersiniz olur biter, anın tadını çıkarın :)

Hayatına giren her insana teşekkür et derler ya hani olumlu izler bıraksa da bırakmasa da sen eski sevgiliyi teşekkür sözcüklerle uğurla kalpten ....sen de diyorsun sana emin ol çok şey katmistir. Teşekkür ederim güzel sözün için :KK200: dilerim temiz kalbi olan bir adamin göğsünde huzurla yeni günlere uyan sonsuza dek.

:KK200::KK200:

Rica ederim :) Gecmisteki sinir bozucu mevzulari dusunup kendinizi yipratacaginiza güzel enerjiler yüklüyorsunuz bu daha iyi.. :)
Bana pek arkadasca gelmedi.. :)
Baya baya yürüyor mu ne ? (Bu tabiri pek sevmesem de yerine bisey koyamadim :)) Zamanla güzel seyler olacagina dair biseyler hissediyordur belki de ne dersin :KK66: Darisiii enerji kaybina ugrayan arkadaslarin basina ve de benim :)
Aminnnnnn :))

Mune Mune hanım arkadaşça olabilir dediğinde bile bir içim buruldu, ne yalan söyleyeyim ehehe. Böyle yaralıyken ilgi görmek insanı mutlu ediyor. Yeni bir ilişkiden çıktığımı söylemedim ona, bu gidişle söyleyecek gibiyim bakalım. Valla ben de enerjisizim aslında, hayatım tepetaklak ama çok tatlısınız enerjiniz olmasa bile bu tatlı diliniz, hoş sohbetinizle eminim sizi hak eden bir erkek çıkacaktır karşınıza. :)

Astoria Astoria , saygı duymanızı takdir ediyorum ama dediğim gibi ortada bir ilişki yok zaten, he en fazla ne var siz gördüğünüz ilgi nedeniyle flörte dönme ihtimalini göz ardı edemiyorsunuz demek ki yeni arkadaşınıza karşı bir çekim var ki bu ihtimal aklınızda dolaşıyor ve kafanız karışıyor, en fazla ne olabilir? Arkadaşınız sizden hoşlandığını söyler, siz henüz bir ilişkiye hazır değilseniz ve eski erkek arkadaşınıza saygınızdan dolayı bir ilişkiye girmek için erken olduğunu düşünüyorsanız bunu karşınızdaki erkeğe açık bir dille söylersiniz, eğer o gönül eğlendirmek düşüncesinde değilse ve size karşı güçlü duygular hissediyorsa kararınıza saygı duyar ve bekler, bu arada arkadaşlığınızda sizin çizdiğiniz sınırlar içersinde devam eder, yine en fazla ne olabilir şimdilik arkadaşça devam edelim kararınız adamın işine gelmezse çeker gider, siz 4 yıllık ilişkiyi bitirdiniz 2 günlük biri can acıtmaz, güle güle dersiniz olur biter, anın tadını çıkarın :)

Ay bence de, ohh okurken rahatladım vallahi. :) Teşekkür ederim. :KK200:

Çok teşekkür ederim, bunları okumak rahatlatıyor beni. Yani bilmiyorum, belki hatalı düşünüyorumdur ama hemen de "Astoria yeni ilişkiye başlamış" ı duysun istemem, 4 senelik bir yaşanmışlık var sonuçta. Üzülür belki, ben olsaydım üzülürdüm. O bana saygısızlık etti ama ben ona saygımı koruyorum hala.

Evet bayadır uzatmaları oynuyorduk, yolun sonunda olduğumuzun ben de farkındaydım ama insan yine de objektif gözlerden teyit etme ihtiyacı duyuyor. Burada kızların önerisiyle konuşmaya karar verdim ama fecaat oldu. Bizim kavgalarımız genel olarak uzun süreli oluyor, yani ayrıl barış araları çok uzun süreli. O yüzden acaba bir şey olur da yeniden eski sevgilime aklım kayar mı diyorum, bir yandan istemiyorum aynı şeyleri tekrar yaşamak.
Eski erkek arkadaşına olan saygın kendine ve ilişkine olan saygıdandır ama dürüst olalım şimdi.. “ben şimdi hemen ilişkiye başlarsam,başta arkadaş çevresi ve elalemin bakış açısı ne olur” tedirginliği de mi var sanki:/ burda erkek arkadaşının onların yanında çizdiği mükemmel aşık profili de işini zorlaştırıyor galiba.
Mune de yazmış ama sen sana danışan birine bu konuda ne derdin mesela? Biraz daha bekle vakit geçsin, hemen sevgili yapmış demesinler der miydin?
Bu konu seni sıkıntıya sokuyorsa yeni ilişki olayını biraz ağırdan almayı düşün madem:) ama bence çok da kasma:KK66:
Bu arada eski sevgiline aklın kaymasın artık lütfen.

Eski erkek arkadaşına olan saygın daha çok kendine ve ilişkine olan saygıdandır muhtemelen ama dürüst olalım şimdi. Sanki daha çok “ben şimdi hemen ilişkiye başlarsam,başta arkadaş çevresi ve elalemin bakış açısı ne olur” tedirginliği var sanki:/ burda erkek arkadaşının onların yanında çizdiği mükemmel aşık profili de işini zorlaştırıyor galiba.
Mune de yazmış ama sen sana danışan birine bu konuda ne derdin mesela? Biraz daha bekle vakit geçsin, hemen sevgili yapmış demesinler der miydin?
Bu konu seni sıkıntıya sokuyorsa yeni ilişki olayını biraz ağırdan almayı düşün madem:) ama bence çok da kasma:KK66:
Bu arada eski sevgiline aklın kaymasın artık lütfen.

Şu an bu kadar gelgitleri olan birine bir şey diyemezdim çift terapisi eğitimim hala devam ediyor ehehe :) Şaka bir yana, evet o dediğiniz durum var. Ayrıca empatik hatta sempatik yaklaşarak bakınca hafif bir kıskançlık da oluyor, "O gidip başkasını bulsa ben ne yaparım" gibi. Valla kaymaması o kadar zor ki, kız kardeşim bile "Sen ablasını ekarte ederdin yaa seni sinirlendirmek için öyle söylemiştir" falan diyor. :/ Kimseye o kadar mükemmel aşık olmadığını anlatamıyorum, çünkü ikili konuşmalarımızda beni ne kadar değersiz hissettiriyorsa başkalarının yanında Astoria'dan başka laf çıkmıyor ağzından.

Ay bence de, ohh okurken rahatladım vallahi. :) Teşekkür ederim. :KK200:
Aman bu kadar işte, bazı şeyleri fazla ince düşünmeye gelmiyor, hele erkeklerle ilgili meselelere düz bakın bence :) gidene güle güle, gelene hoşgeldin, emin olun eski erkek arkadaşınızda gece gündüz yastığa kapanıp ağlamıyordur, evet üzülmüştür belki hakkını yemeyeyim şimdi ama emin olun Müslüm baba dinleyip kafasını duvarlara vurmuyordur, hayat devam ediyor, insanlar 30 senelik eşlerini bırakıp gidiyor, hele o erkek milleti var yaaa, yenisini bulunca zil takarak gidiyor, bakınız aldatma konularına, adamlar herkese yeşil ışık yakıyor mübarek :))

Biz kadınlar fazla duygusalız, adamlar bizden ayrılınca evde içli içli üzülüyordur diye düşünüyoruz, ay hem üzülürse üzülsün boşverin, bu zamana kadar aklı neredeymiş, size gelirken babasından arabayı almaya erinen bir adamdan bahsediyoruz, önce evlenelim deyip sonra ay biz bunu biraz düşünsek mi kendimi hiç hazır hissetmiyorum diyen bir erkekten bahsediyoruz, hiiiç üzülmem bakarım keyfime :KK66:

Şu an bu kadar gelgitleri olan birine bir şey diyemezdim çift terapisi eğitimim hala devam ediyor ehehe :) Şaka bir yana, evet o dediğiniz durum var. Ayrıca empatik hatta sempatik yaklaşarak bakınca hafif bir kıskançlık da oluyor, "O gidip başkasını bulsa ben ne yaparım" gibi. Valla kaymaması o kadar zor ki, kız kardeşim bile "Sen ablasını ekarte ederdin yaa seni sinirlendirmek için öyle söylemiştir" falan diyor. :/ Kimseye o kadar mükemmel aşık olmadığını anlatamıyorum, çünkü ikili konuşmalarımızda beni ne kadar değersiz hissettiriyorsa başkalarının yanında Astoria'dan başka laf çıkmıyor ağzından.
Hehehehe:)
Senin bu eski erkek arkadaş “ el iyisi ev ayısı” gibi birşeymiş astoria :KK45:
Uğruna hırs yapılacak bir adam yok ortada bence.
Tamam sen karakter olarak birçok şeyi evirip çevirirsin, ekarte de edersin,durum kurtarırsın ama ne için?? Niye yorulasın?? Satranç mı bu mübarek ilişki?? Görümce vezir mi? Koca şah mı? Ne gereği var yani o_O

Hehehehe:)
Senin bu eski erkek arkadaş “ el iyisi ev ayısı” gibi birşeymiş astoria :KK45:
Uğruna hırs yapılacak bir adam yok ortada bence.
Tamam sen karakter olarak birçok şeyi evirip çevirirsin, ekarte de edersin,durum kurtarırsın ama ne için?? Niye yorulasın?? Satranç mı bu mübarek ilişki?? Görümce vezir mi? Koca şah mı? Ne gereği var yani o_O

Ya buraya gelse konu açsa erkek arkadaşım "Yaa Astoria'yı ne kadar seviyormuşsun sen, kıyamam sana, Astoria da ne pismiş" dersiniz yemin ederim. O derece bir manipüle etmeden bahsediyoruz, ama benleyken hiç hissettirmiyor bu kadar sevgisini. Çevreye karşı mükemmel aşık rolüyle mağduru oynamayı seviyor. Kim demişti şu an hatırlayamadım, karşı tarafa vicdan yaptırtmaktan zevk alıyor diye aynen öyle. Yani dedikleriniz doğru, evet gerek yok ama üzerimde biraz psikolojik baskı da oluyor. Yoksa ben dediğiniz gibi aman taktik uygulayayım, ablasını ekarte edeyim, Merve Aksak olayım falan derdinde değilim; yorar bunlar beni.

Ya buraya gelse konu açsa erkek arkadaşım "Yaa Astoria'yı ne kadar seviyormuşsun sen, kıyamam sana, Astoria da ne pismiş" dersiniz yemin ederim. O derece bir manipüle etmeden bahsediyoruz, ama benleyken hiç hissettirmiyor bu kadar sevgisini. Çevreye karşı mükemmel aşık rolüyle mağduru oynamayı seviyor. Kim demişti şu an hatırlayamadım, karşı tarafa vicdan yaptırtmaktan zevk alıyor diye aynen öyle. Yani dedikleriniz doğru, evet gerek yok ama üzerimde biraz psikolojik baskı da oluyor. Yoksa ben dediğiniz gibi aman taktik uygulayayım, ablasını ekarte edeyim, Merve Aksak olayım falan derdinde değilim; yorar bunlar beni.
Etraftakiler sadece gördükleriyle değerlendirirler maalesef:/ etkilenmemek elde değil ama bir şekilde baş edilmesi gerekiyor. Burda etrafta bıraktığı izlenime değil de sana hissettirdiklerine odaklan. Evlenince o hissettiğin değersizlik duygusunu çarpı bin şiddetiyle yaşayacağını düşün ve şükrederek uzaklaş.
İnsanın yakın çevresindeki arkadaşlarının dizinin dibine oturup içi çıkıncaya kadar derdini dinlememesi kötü evet ama insanlar bu şekilde pek vakit ayırmıyorlar artık sanki(bu kısmı niye yazdım bilemedim:/
Mune yazmış yine, çok da duygusal bakmamak lazım gerçekten bu erkekler olayına. Dür defterini gitsin..

Ilk tanisildiginda butun erkekler cok ilgili ve kibardir. Bu adamin 4 yil sonraki halini bilemezsin. Ama eski sevgilinin 4 yil onceki halini biliyorsun.
Oteyandan eskisiyle yeniden deneme ihtimaliniz oldugunu dusunuyorum. Bence cok hizli adim atmamalisin yeni iliski icin.

X