Boşanmış erkek fobisi

Olmaz.olamaz.kadinlarin yuzde doksanı çocukluysa bosanmak istemez direnir.ha ar damarı çatlamış kadın yok mu var ama İSTİSNA.ISTISNALAR DA KAIDEYI BOZMAZ.

Ben de boşandım ve aynı siizin gibi düşünüyorum ön yargı vs demeyin kimse iyi kocasını bosamaz.Kadin kusurlu boşanmalar yüzde ondur.Cunku en güçlü en zengin kadın bile bosanana kadar senelerce çekiyor

Erkekler moktan diye kim dedi ki? Bosanmis erkek ekseriyetle sıkıntılı diyoruz
Yanlis mi diyoruz
Bir sürü insan erkekleri kötülemiş. Evet yanlış diyorsunuz. Öyle olsa hiç bir erkek ikinci evliliğinde mutlu olmazdı.

Sizin eşiniz de üçüncüde mutlu olur belki

Olmaz.olamaz.kadinlarin yuzde doksanı çocukluysa bosanmak istemez direnir.ha ar damarı çatlamış kadın yok mu var ama İSTİSNA.ISTISNALAR DA KAIDEYI BOZMAZ.
Şöyle düzeltmek isterim; sizin çevreniz için istisnadır belki ama toplum için istisna değil.

Şöyle düzeltmek isterim; sizin çevreniz için istisnadır belki ama toplum için istisna değil.
Ayy saçmalığa bak hiçbir kadın kocasını boşamazmış boşanmak bile zihniyetinde kadına has kadın boşarmış Yahu o zaman binlerce erkek neden eşine artık tahammül edemeyip boşanıyor. Ben bile burada çoğu üyeye tahammül edemiyorum yanlarındaki eşlerine sabır diliyoruz.

Bir sürü insan erkekleri kötülemiş. Evet yanlış diyorsunuz. Öyle olsa hiç bir erkek ikinci evliliğinde mutlu olmazdı.

Sizin eşiniz de üçüncüde mutlu olur belki
Al iki kez mi boşanmış adam ay ne kadar mağdur olmuştur zavallım.iki kadın ne hirpalamistir o masum adami.ben adayım benimle evlensin mutlu olsun yazık acıdım.

Kusur bazen tek tarafta da olmaz. Ayrıca kimi insanın çekebileceği şeyi kimi insan çekmez. Hepimiz farklıyız. Benim tahammül edemeyeceğim sorun olarak gördüğüm şeyi belki başka kadın sorun olarak bile görmeyecek. İlk eşin istemediği durumlar belki ikinci eşin istediği durumlardır. En basitinden bu sitede bile mesela biri konu açıyor, sevgilim kıskanmıyor beni sevmiyor mu diye soruyor, başka biri açıyor nişanlım beni kıskanıyor bunaldım diye. Yani herkesin tercihi aynı değil ki. Herkes umarım kalbi gibi kişilerle karşılaşır..

Benim eşim mesela çoğu kadına göre çok kötü bir eş olurdu. Benim için evlenebileceğim dünya üzerindeki nadir insanlardan biriydi. Biri benden önce bu adamla evlenmiş ve benim sevdiğim taraflarını sevmemişse bu niye adamın suçu olsun? (İkimizin de ilk evliliği) Ya da günün birinde olur da biz boşanırsak bu niye adamı kötü yapsın? Niye mutlu olamasın benden sonra?

E evlenmeyin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…