- 4 Temmuz 2021
- 32
- 14
- 3
- 38
- Konu Sahibi Sonbahar yolcusuyum
-
Olmaz.olamaz.kadinlarin yuzde doksanı çocukluysa bosanmak istemez direnir.ha ar damarı çatlamış kadın yok mu var ama İSTİSNA.ISTISNALAR DA KAIDEYI BOZMAZ.Ben kayınvalideli, görümceli konuları açanlar haksızlar demiyorum. Şunu soruyorum sadece madem kadınlar dediğiniz gibi büyük çoğunluğu melek gibi varlıklar, ee o zaman bu kayınvalidelerin de görümcelerin de cinsiyeti kadın değil mi onlar neden melek gibi değiller? Yani bu kadınların iyliği, saflığı bir tek kocalarına mı karşı?
Bakın deseniz ki ben hiç şerefli bir erkeğe denk gelmedim tamam der geçerim ama ısrarla hayır geneli de böyle diyorsunuz. Geneli öyle değil ama. Çocuğu olduğu halde boşanmış ama ikinci evliliğinde mutluluğu yakalamış bir çok erkek var. Olaya erkek-kadın değil de insan olarak bakılsa daha doğru olmaz mı?
Ben de boşandım ve aynı siizin gibi düşünüyorum ön yargı vs demeyin kimse iyi kocasını bosamaz.Kadin kusurlu boşanmalar yüzde ondur.Cunku en güçlü en zengin kadın bile bosanana kadar senelerce çekiyorŞimdi pat diye girdim konuya ama evet var bende bu fobi.bir de ben de boşandıktan.cevremde boşanmış kadın gördüğümde o kadına haksiz gözüyle bakamıyorum ama boşanmış erkek dendi mi cin çarpmış dönüyorum. Hele bir de çocuğu varsa
O kadin neler yaşadı da çocuğunu babasız büyütmeyi göze alabildi diye düşünüyorum.
Oğlum 2 buçuk yaşında ben de bosandim.tekrar evlilik için bekar hic evlenmemiş çocuksuz erkek istemem. Ağır bir sorumluluk olur onun için çünkü
Gel gelelim boşanmış çocuklu hiiiiiiccccc istemem çocuktan dolayi değil boşanmış çocuklu adamlar ben arızanın diye bağırıyor gibi hissediyorum.terapi mi alayım napayim ben bacılarım?çevrenizde cocukla boşanmış ama iyilik gurusu olan erkekler var mi ön yargım kırılsın,????
Bir sürü insan erkekleri kötülemiş. Evet yanlış diyorsunuz. Öyle olsa hiç bir erkek ikinci evliliğinde mutlu olmazdı.Erkekler moktan diye kim dedi ki? Bosanmis erkek ekseriyetle sıkıntılı diyoruz
Yanlis mi diyoruz
Şöyle düzeltmek isterim; sizin çevreniz için istisnadır belki ama toplum için istisna değil.Olmaz.olamaz.kadinlarin yuzde doksanı çocukluysa bosanmak istemez direnir.ha ar damarı çatlamış kadın yok mu var ama İSTİSNA.ISTISNALAR DA KAIDEYI BOZMAZ.
Ay ne saçmalıyorsunuz yaBir sürü insan erkekleri kötülemiş. Evet yanlış diyorsunuz. Öyle olsa hiç bir erkek ikinci evliliğinde mutlu olmazdı.
Sizin eşiniz de üçüncüde mutlu olur belki
Ayy saçmalığa bak hiçbir kadın kocasını boşamazmış boşanmak bile zihniyetinde kadına has kadın boşarmışŞöyle düzeltmek isterim; sizin çevreniz için istisnadır belki ama toplum için istisna değil.
Al iki kez mi boşanmış adam ay ne kadar mağdur olmuştur zavallım.iki kadın ne hirpalamistir o masum adami.ben adayım benimle evlensin mutlu olsun yazık acıdım.Bir sürü insan erkekleri kötülemiş. Evet yanlış diyorsunuz. Öyle olsa hiç bir erkek ikinci evliliğinde mutlu olmazdı.
Valla benim bi abim dördüncüde yakaladığı mutluluğu. KısmetAl iki kez mi boşanmış adam ay ne kadar mağdur olmuştur zavallım.iki kadın ne hirpalamistir o masum adami.ben adayım benimle evlensin mutlu olsun yazık acıdım.
Maşallah masallahValla benim bi abim dördüncüde yakaladığı mutluluğu. Kısmet
Ben de öyle diyorum her gördüğümde. Nazar değmesinMaşallah masallah
Amin aminBen de öyle diyorum valla her gördüğümde. Nazar değmesin
Kusur bazen tek tarafta da olmaz. Ayrıca kimi insanın çekebileceği şeyi kimi insan çekmez. Hepimiz farklıyız. Benim tahammül edemeyeceğim sorun olarak gördüğüm şeyi belki başka kadın sorun olarak bile görmeyecek. İlk eşin istemediği durumlar belki ikinci eşin istediği durumlardır. En basitinden bu sitede bile mesela biri konu açıyor, sevgilim kıskanmıyor beni sevmiyor mu diye soruyor, başka biri açıyor nişanlım beni kıskanıyor bunaldım diye. Yani herkesin tercihi aynı değil ki. Herkes umarım kalbi gibi kişilerle karşılaşır..Ayy saçmalığa bak hiçbir kadın kocasını boşamazmış boşamak bile zihniyetinde kadına has kadın boşarmışYahu o zaman binlerce erkek neden eşine artık tahammül edemeyip boşanıyor. Ben bile burada çoğu üyeye tahammül edemiyorum yanlarındaki eşlerine sabır diliyoruz.
Deme öyle işte. Dimee.Bir sürü insan erkekleri kötülemiş. Evet yanlış diyorsunuz. Öyle olsa hiç bir erkek ikinci evliliğinde mutlu olmazdı.
Yaralar var belli ki birilerinde boşverinErkekler moktan diye kim dedi ki? Bosanmis erkek ekseriyetle sıkıntılı diyoruz
Yanlis mi diyoruz
Oymuş öyle diyorlar ve konular hep ayni aynı konuyu evirip çevirip açıyor
Benim eşim mesela çoğu kadına göre çok kötü bir eş olurdu. Benim için evlenebileceğim dünya üzerindeki nadir insanlardan biriydi. Biri benden önce bu adamla evlenmiş ve benim sevdiğim taraflarını sevmemişse bu niye adamın suçu olsun? (İkimizin de ilk evliliği) Ya da günün birinde olur da biz boşanırsak bu niye adamı kötü yapsın? Niye mutlu olamasın benden sonra?Kusur bazen tek tarafta da olmaz. Ayrıca kimi insanın çekebileceği şeyi kimi insan çekmez. Hepimiz farklıyız. Benim tahammül edemeyeceğim sorun olarak gördüğüm şeyi belki başka kadın sorun olarak bile görmeyecek. İlk eşin istemediği durumlar belki ikinci eşin istediği durumlardır. En basitinden bu sitede bile mesela biri konu açıyor, sevgilim kıskanmıyor beni sevmiyor mu diye soruyor, başka biri açıyor nişanlım beni kıskanıyor bunaldım diye. Yani herkesin tercihi aynı değil ki. Herkes umarım kalbi gibi kişilerle karşılaşır..
Konu başlığından bile anlaşılıyorOymuş öyle diyorlar ve konular hep ayni aynı konuyu evirip çevirip açıyor
Ne kadar çirkin bir yaklaşım. Sizin düşüncenize katılmayan herkes yaralı mı? Sizin de farklı bir yerden yaranız var diye mi düşünmeliyiz o zaman?Yaralar var belli ki birilerinde boşverin
E evlenmeyin o zamanŞimdi pat diye girdim konuya ama evet var bende bu fobi.bir de ben de boşandıktan.cevremde boşanmış kadın gördüğümde o kadına haksiz gözüyle bakamıyorum ama boşanmış erkek dendi mi cin çarpmış dönüyorum. Hele bir de çocuğu varsa
O kadin neler yaşadı da çocuğunu babasız büyütmeyi göze alabildi diye düşünüyorum.
Oğlum 2 buçuk yaşında ben de bosandim.tekrar evlilik için bekar hic evlenmemiş çocuksuz erkek istemem. Ağır bir sorumluluk olur onun için çünkü
Gel gelelim boşanmış çocuklu hiiiiiiccccc istemem çocuktan dolayi değil boşanmış çocuklu adamlar ben arızanın diye bağırıyor gibi hissediyorum.terapi mi alayım napayim ben bacılarım?çevrenizde cocukla boşanmış ama iyilik gurusu olan erkekler var mi ön yargım kırılsın,????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?