- 20 Temmuz 2019
- 1.517
- 2.772
- 133
- 37
- Konu Sahibi Sonbahar yolcusuyum
Genelleme hatalı olur. Ama gerçeklere de gözümüzü kapatamayız. Erkek şiddeti yüzünden boşanan kaç kişi var. Araştırmak lazım boşanma nedenini. Devir kötü. Klasik söz ama öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi pat diye girdim konuya ama evet var bende bu fobi.bir de ben de boşandıktan.cevremde boşanmış kadın gördüğümde o kadına haksiz gözüyle bakamıyorum ama boşanmış erkek dendi mi cin çarpmış dönüyorum. Hele bir de çocuğu varsa
O kadin neler yaşadı da çocuğunu babasız büyütmeyi göze alabildi diye düşünüyorum.
Oğlum 2 buçuk yaşında ben de bosandim.tekrar evlilik için bekar hic evlenmemiş çocuksuz erkek istemem. Ağır bir sorumluluk olur onun için çünkü
Gel gelelim boşanmış çocuklu hiiiiiiccccc istemem çocuktan dolayi değil boşanmış çocuklu adamlar ben arızanın diye bağırıyor gibi hissediyorum.terapi mi alayım napayim ben bacılarım?çevrenizde cocukla boşanmış ama iyilik gurusu olan erkekler var mi ön yargım kırılsın,????
Durum terapi alacak kadar vahimse kapıda talipler kuyruk oldu sanırım.Şimdi pat diye girdim konuya ama evet var bende bu fobi.bir de ben de boşandıktan.cevremde boşanmış kadın gördüğümde o kadına haksiz gözüyle bakamıyorum ama boşanmış erkek dendi mi cin çarpmış dönüyorum. Hele bir de çocuğu varsa
O kadin neler yaşadı da çocuğunu babasız büyütmeyi göze alabildi diye düşünüyorum.
Oğlum 2 buçuk yaşında ben de bosandim.tekrar evlilik için bekar hic evlenmemiş çocuksuz erkek istemem. Ağır bir sorumluluk olur onun için çünkü
Gel gelelim boşanmış çocuklu hiiiiiiccccc istemem çocuktan dolayi değil boşanmış çocuklu adamlar ben arızanın diye bağırıyor gibi hissediyorum.terapi mi alayım napayim ben bacılarım?çevrenizde cocukla boşanmış ama iyilik gurusu olan erkekler var mi ön yargım kırılsın,????
Genellemeler yanlış bence.Şimdi pat diye girdim konuya ama evet var bende bu fobi.bir de ben de boşandıktan.cevremde boşanmış kadın gördüğümde o kadına haksiz gözüyle bakamıyorum ama boşanmış erkek dendi mi cin çarpmış dönüyorum. Hele bir de çocuğu varsa