Boşanmış erkek fobisi

Genelleme konusunu yanlış biliyorsunuz
Peki onu yanlış bilmiş olayım. Sorun değil.
Fakat yaptığınız şey "yansıtma" bence. Belki de evliliğiniz sizin hatalarınızdan dolayı erkek tarafından bitirildi. Siz de kendinizi rahatlatmak adına boşanmış tüm erkekleri suçlamayı tercih ediyorsunuz. Bir çeşit kendini rahatlatma yöntemi olabilir.
Bu da bir ihtimal.

BEnim cevremde erkeğe çektiren kadin yok ama kadına fiziksel duygusal şiddet uygulayan erkek tonla.ona rağmen kadınlarımız boşanıyor.
Ya hayat sadece sizin veya bizim çevremizden ibaret değil. Ben gerek burada gerek kendi çevremde adam bu kadını nasıl çekiyor diye düşündüğüm birçok olaya rastladım. Çocuğu için boşanmayan erkek de gördüm. Boşanmış erkek kusurlu demek değildir. Eğer öyle olsaydı kimse ikinci evlilikte mutlu olamazdı. Hatta kadınların çoğunun mutsuz olması gerekirdi. Sonuçta erkeğin zihniyeti boşanmış olup olmamasıyla değişen bir şey değil. Psikolojik şiddetin sadece kadınlara mı uygulandığını düşünüyorsunuz siz? Erkeğe uygulanan psikolojik şiddeti hiç mi görmediniz? Şu sitede bile yeri geliyor kadın erkek eşittir deniliyor ama para mevzusu açılınca parası olmayana da erkek mi denir be, arabası olmayana erkek mi denir minvalinde yorumlar oluyor. Bunlar da birer psikolojik şiddet değil mi? Arızalı erkek olduğu gibi kadın da vardır. Kıskançlıkta nirvana yapan erkekler olduğu gibi, kadına hayatı zehir eden erkekler olduğu gibi kadınlar da var. Yahu adamı kendi öz annesinden kıskanan kadınlar gördüm ben. Sırf bu yüzden gelip evinde kocasıyla tartışan var. Ee bu gelin de kadın, kayınvalide de kadın.
Ben erkekler sütten çıkma ak kaşık demiyorum. Erkekler hatasızdır demiyorum. Olaya cinsiyetçi şekilde bakmıyorum sadece. Hasta ruhlu, insana hayatı zehir eden erkekler olduğu kadar kadınlarda var diyorum. Sizin bunlara denk gelmemiş olmanız gerçeği değiştirmez. Hoş zaten denk gelseniz de istisna deyip geçeceksiniz.

Boşanmak için çok can yakıcı sebepleriniz var ki böyle düşünüyorsunuz. Terapi alın isterseniz ama hayat tecrübeniz mutlaka mimiklerinden kelimelerinden bu adamın ne olduğunu anlamanızı sağlayacaktır. Önyargıyla yaklaşmayıp iyice tanımak önemli.

Ya bu kv görümce meseleleri icin evli olmanız ve insanları bir de o sıfatların içindeyken görmeniz lazım.

Aman annesinin paşası, aman pipisini yediğim oğlusun. Amann ablasının gülü, ablasının bebeği...
Tarzında topluma salınmış erkekler coğrafyası burası
Valla genellemeye kalkarsanız şöylede genelleyelim çoğu kadın okumayıp erken evlilik meraklısı, sadece erkek çalışsın ben yiyeyim kafasıda baya yaygın hee birde evlilik cüzdanını tapu olarak görüp ota boka karışma haddinde bulunmada bizim toplumun kadınlarına has ben ne dersem o olsun tasma takıp eşini gezdirme zihniyetinde

Hayır bu erkek milleti bu kadar moktansa bu kadınlar niye evlenebilmek için ölüyor bitiyor kendinden geçiyor acaba?

Hayır bu erkek milleti bu kadar moktansa bu kadınlar niye evlenebilmek için ölüyor bitiyor kendinden geçiyor acaba?
Ya birde moktan erkekleri bulmak için çevreninde aile yapınında gerici olması gerekir. Ben çevremde bu tarz erkek niye görmüyorum. Bu mantığa göre sonuçta istisnalar kaideyi bozmuyorsa çevren bu

Ya bu kv görümce meseleleri icin evli olmanız ve insanları bir de o sıfatların içindeyken görmeniz lazım.
Ben kayınvalideli, görümceli konuları açanlar haksızlar demiyorum. Şunu soruyorum sadece madem kadınlar dediğiniz gibi büyük çoğunluğu melek gibi varlıklar, ee o zaman bu kayınvalidelerin de görümcelerin de cinsiyeti kadın değil mi onlar neden melek gibi değiller? Yani bu kadınların iyliği, saflığı bir tek kocalarına mı karşı?

Bakın deseniz ki ben hiç şerefli bir erkeğe denk gelmedim tamam der geçerim ama ısrarla hayır geneli de böyle diyorsunuz. Geneli öyle değil ama. Çocuğu olduğu halde boşanmış ama ikinci evliliğinde mutluluğu yakalamış bir çok erkek var. Olaya erkek-kadın değil de insan olarak bakılsa daha doğru olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…