Boşanmış erkek fobisi

bin çeşit boşanma sebebi var. boşananlar hep buradaki gibi çorafan varoş kavgalar sebebiyle boşanmıyor. çok efendi bir arkadaşımı karısı evliliklerinin 1. yılında “sen yeterince romantik değilsin” diye terketti, ki 3 sene de sevgililik dönemleri vardı bir başka arkadaşım da fransada yaşıyordu, iki yıllık sevgilisiyle evlendiler, kız bile isteye arkadaşımın yanına fransaya gitti, sonra “ben ailemi özlüyorum buraya alışamadım” diye çocuğu bıraktı türkiyeye döndü. çocukların ne günahı var burada?

Boşanmış erkeklere arıza demek saçma olur. İki insanın kimyası tutmamıştır bu başkasıyla tutmayacak anlamına gelmez.
Benim ilk eşim isviçreli bir kadında 2. Evliliğini yaptı. Çok mutluymuş, öyle diyorlar. Adam benden ve Türkiye’de yaşamaktan bıkmıştı. Demek ki istediği gibi birini buldu.

var

Hatta ailemde en yakın kişiler

Eşlerinden ayrıldı bazılarının çocukları da vardı.

Boşanan herkes kötü değil tıpkı boşanan her kadının kötü olmadığı gibi.

Karşınıza ayrılmış biri çıkarsa neden ayrıldığını iyice öğrenin
Aldatma , şiddet vs yoksa olabilir neden olmasın.

Ayrıca kendinize sınır koymayın bakarsınız Hiç evlenmemiş biri de olabilir kısmet bu İşler.

Durum terapi alacak kadar vahimse kapıda talipler kuyruk oldu sanırım.

Genellemeler yanlış bence.
Ben esimin 2. Eşiyim. Çocugu yoktu. Anlasamayip medenice ayrilmislar. Ama bosanma nedeni aldatma- siddet olsa selam dahi vermezdim. Ayrılma nedeni onemli olan.
Ayrildiktan 6 yil sonra da biz tanisip evlendik. Sıkıntı yok :))

Benim en yakın arkadaşım kendisi eşinden boşanmak istedi
Eşini tanıyorum efendi kibar sorumluluk sahibi insan
Adam ayrılmayı hiç istemedi
Arkadaşım evlilik bana göre değil sıkıldım dedi
Ben özgürlüğüme düşkünüm dedi
Ama cidden bu tarz insan az ulkemizde
Çoğu kadın çilekeş
Çekmeyi seviyor ya da alışmış

Haksız da sayılmazsınız sizi anlıyorum. Kadın ne yaşadı ki bu adamı boşadı? diyorsunuz ama aynı şey adam için de geçerli. Buna çok takılmayın, kişiliğine bakın, iyi araştırın, ailesine arkadaşlarına bakın, anlaşıyor musunuz ona bakın. Sonuçta herkes farklıdır, her ilişki de farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…