- 24 Mart 2012
- 17.191
- 3.603
- 41
benim eşimin eski eşi ve hatta ailesi de çirketf. neler yaşandı nelerAdamın iki çocuklu olmasını, çirkef bir eski eşi olmasını falan masum bir adamın başına gelen talihsizlikler sanıyor. Adam öyle bir kadınla kendi isteğiyle evlenmiş, kendi isteğiyle 2 çocuk yapmış, kendi isteğiyle de seviyesiz şekilde boşanmış. Çocuklar ve eski eş ortadan kaybolsa adamla mutlu olacak sanıyor maalesef
elbette eşim adına çok uzuldum, aılesı ıcın de uzuldum ama ınanın yeri geldı onlar kader, nasip dediler yani talihsizliktir evet, ama eğer bu kaderse, o kısıyı onlar sectı, onların talıhsızlıgı bu. ayrıca hep derim ve ben de bızzat yasadım, acırsın ve acınacak hale dusersın, esım cocugunu goremıyor dıye cok uzuldum, hep onu avuttum ama ben cocugum olmayacagından emın oldugum anda bile, esım kendınden kaynaklı saglıgımın bozulmasının sucunu bıle almadı, yanı ne kendını sucladı ne de beni avuttu, nasibimiz yokmuş evlattan yana, hayırlısı diyip kaderci oldu, tevekkül eden taraf oldu. bu ve buna benzer örnekler herkesin hayatında oluyor, kardeşine acırsın yardım edersin o ise yanında olmaz falan
bu hele ki sevgili ya da eşse, özellikle onun geçmişi ya da ailesi ile ilgili birşeyin ne kadar içine girersen, o bir hortum olur ve ilk yuttuğu da en alakasız insan olan, siz olursunuz.
kaldı ki, adamı doğru insan yapmayan şeyler evet deniz hanımın cocugu yok, sen neden cocuklu ıle evlenıyorsun dıyoruz hem de 2 tane. cocuklara annesı bakmıyor sen annecılık mı oynayacaksın dıyoruz, ayrıca yaptıklarını asla takdır etmeyecek bu adam, bundan emin ol dıyoruz, ama asıl dogru yapmayan seyler, zaten adam kendisi daha baba olmayı beceremezken, hem baba hem de deniz hanıma eş ya da onun cocuguna mı baba olacak sanki....
yani o kadar eksi var ki, kendi artılarını çöpe atmış ama adamın da bir kaç eksiğine bakıyor onları da hatta yeri geliyor kabulleniyor