- 4 Temmuz 2021
- 32
- 14
- 3
- 38
- Konu Sahibi Sonbahar yolcusuyum
E söylesinler bakalımKim acaba? Bilmiyorum ki. Moderatörler gelince söylerler bakalım kimmiş onlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E söylesinler bakalımKim acaba? Bilmiyorum ki. Moderatörler gelince söylerler bakalım kimmiş onlar.
Nasıl olsa alıştım artık diyorsunuzE söylesinler bakalım
Peki onu yanlış bilmiş olayım. Sorun değil.Genelleme konusunu yanlış biliyorsunuz
Yine mi oEski kocası bir daha evlenebilir mi diye korkan bir arkadaş.
????Yine mi o
şu altı yıl olmus ama orda kalmış üyemi
Bende sordum soruya soruyla cevap şimdi ben ne diyyeim
Ya hayat sadece sizin veya bizim çevremizden ibaret değil. Ben gerek burada gerek kendi çevremde adam bu kadını nasıl çekiyor diye düşündüğüm birçok olaya rastladım. Çocuğu için boşanmayan erkek de gördüm. Boşanmış erkek kusurlu demek değildir. Eğer öyle olsaydı kimse ikinci evlilikte mutlu olamazdı. Hatta kadınların çoğunun mutsuz olması gerekirdi. Sonuçta erkeğin zihniyeti boşanmış olup olmamasıyla değişen bir şey değil. Psikolojik şiddetin sadece kadınlara mı uygulandığını düşünüyorsunuz siz? Erkeğe uygulanan psikolojik şiddeti hiç mi görmediniz? Şu sitede bile yeri geliyor kadın erkek eşittir deniliyor ama para mevzusu açılınca parası olmayana da erkek mi denir be, arabası olmayana erkek mi denir minvalinde yorumlar oluyor. Bunlar da birer psikolojik şiddet değil mi? Arızalı erkek olduğu gibi kadın da vardır. Kıskançlıkta nirvana yapan erkekler olduğu gibi, kadına hayatı zehir eden erkekler olduğu gibi kadınlar da var. Yahu adamı kendi öz annesinden kıskanan kadınlar gördüm ben. Sırf bu yüzden gelip evinde kocasıyla tartışan var. Ee bu gelin de kadın, kayınvalide de kadın.BEnim cevremde erkeğe çektiren kadin yok ama kadına fiziksel duygusal şiddet uygulayan erkek tonla.ona rağmen kadınlarımız boşanıyor.
Boşanmak için çok can yakıcı sebepleriniz var ki böyle düşünüyorsunuz. Terapi alın isterseniz ama hayat tecrübeniz mutlaka mimiklerinden kelimelerinden bu adamın ne olduğunu anlamanızı sağlayacaktır. Önyargıyla yaklaşmayıp iyice tanımak önemli.Şimdi pat diye girdim konuya ama evet var bende bu fobi.bir de ben de boşandıktan.cevremde boşanmış kadın gördüğümde o kadına haksiz gözüyle bakamıyorum ama boşanmış erkek dendi mi cin çarpmış dönüyorum. Hele bir de çocuğu varsa
O kadin neler yaşadı da çocuğunu babasız büyütmeyi göze alabildi diye düşünüyorum.
Oğlum 2 buçuk yaşında ben de bosandim.tekrar evlilik için bekar hic evlenmemiş çocuksuz erkek istemem. Ağır bir sorumluluk olur onun için çünkü
Gel gelelim boşanmış çocuklu hiiiiiiccccc istemem çocuktan dolayi değil boşanmış çocuklu adamlar ben arızanın diye bağırıyor gibi hissediyorum.terapi mi alayım napayim ben bacılarım?çevrenizde cocukla boşanmış ama iyilik gurusu olan erkekler var mi ön yargım kırılsın,????
Gülün Gülün Allah gülümsemesini eksik etmesinboşanmış çocuklu adamla evli biri olarak konu sahibinin ve diğer bir çok kişinin yorumlarına katılarak güldüm
O arkadaş istemiyor işte.Evlenebilir yasak mi var arkadaşim
AminnnGülün Gülün Allah gülümsemesini eksik etmesin
Ya bu kv görümce meseleleri icin evli olmanız ve insanları bir de o sıfatların içindeyken görmeniz lazım.Çevrenizde düzgün, karakterli erkeklerin olmayışı genelde de bu tarz erkeklerin olmadığı anlamına gelmez. Benim çevremde de var sorumsuz erkek, kadına çektiren erkek, evlenilmemesi gereken erkek. Ama bir o kadar da sorumsuz kadın, erkeğe çektiren kadın da var. Hayat sadece çevremizden ibaret değil. Kadınlar para avcısıdır, Türk kadını ''kezbandır'' denilen zihniyet ile şu yazdıklarınız arasında ufacık bir fark yok. Ayrıca madem kadınların çok büyük çoğunluğu dediğiniz gibi melekler o halde niye sürekli bu kayınvalide, görümce, elti konuları açılıyor? Bunlar da kadın değil mi? Yoksa kadınların melekliği sadece kocalarına karşı mı? Hani bir şeyi körü körüne savunacağım deyip de savunduğunuz şeyin ne anlama geldiğini de bir düşünseniz keşke, belki olaya farklı açıdan da bakabilirsiniz bu şekilde.
Valla genellemeye kalkarsanız şöylede genelleyelim çoğu kadın okumayıp erken evlilik meraklısı, sadece erkek çalışsın ben yiyeyim kafasıda baya yaygın hee birde evlilik cüzdanını tapu olarak görüp ota boka karışma haddinde bulunmada bizim toplumun kadınlarına has ben ne dersem o olsun tasma takıp eşini gezdirme zihniyetindeAman annesinin paşası, aman pipisini yediğim oğlusun. Amann ablasının gülü, ablasının bebeği...
Tarzında topluma salınmış erkekler coğrafyası burası
Hayır bu erkek milleti bu kadar moktansa bu kadınlar niye evlenebilmek için ölüyor bitiyor kendinden geçiyor acaba?Valla genellemeye kalkarsanız şöylede genelleyelim çoğu kadın okumayıp erken evlilik meraklısı, sadece erkek çalışsın ben yiyeyim kafasıda baya yaygın hee birde evlilik cüzdanını tapu olarak görüp ota boka karışma haddinde bulunmada bizim toplumun kadınlarına has ben ne dersem o olsun tasma takıp eşini gezdirme zihniyetinde
Ya birde moktan erkekleri bulmak için çevreninde aile yapınında gerici olması gerekir. Ben çevremde bu tarz erkek niye görmüyorum. Bu mantığa göre sonuçta istisnalar kaideyi bozmuyorsa çevren buHayır bu erkek milleti bu kadar moktansa bu kadınlar niye evlenebilmek için ölüyor bitiyor kendinden geçiyor acaba?
Erkekler moktan diye kim dedi ki? Bosanmis erkek ekseriyetle sıkıntılı diyoruzHayır bu erkek milleti bu kadar moktansa bu kadınlar niye evlenebilmek için ölüyor bitiyor kendinden geçiyor acaba?
Ben kayınvalideli, görümceli konuları açanlar haksızlar demiyorum. Şunu soruyorum sadece madem kadınlar dediğiniz gibi büyük çoğunluğu melek gibi varlıklar, ee o zaman bu kayınvalidelerin de görümcelerin de cinsiyeti kadın değil mi onlar neden melek gibi değiller? Yani bu kadınların iyliği, saflığı bir tek kocalarına mı karşı?Ya bu kv görümce meseleleri icin evli olmanız ve insanları bir de o sıfatların içindeyken görmeniz lazım.
Hee yani çevremiz mi Montana oldu simdi?Ya birde moktan erkekleri bulmak için çevreninde aile yapınında gerici olması gerekir. Ben çevremde bu tarz erkek niye görmüyorum. Bu mantığa göre sonuçta istisnalar kaideyi bozmuyorsa çevren bu
İstisnalar kaideyi bozmuyormuş ya demek ki öyleHee yani çevremiz mi Montana oldu simdi?