Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

Suçlamak değil ama şunu da beklerdim hani ben yapamıyorum ya çünkü istyrm biseyler olsun baslayalim en azından o en başından görüşmeden daha keskin net konusabilirdi.Kendini o kadr kasıyor ki yazmamak için fakat yine yazıp kaçıyor .Farklı sehirlerdeyiz gorustukten sonra yine ilk kendisi yazdı, sonra kaçtı böyle hep başa dönüyorz benim bunlara bir tepkim yok sanirim bu gizemli geliyor ve arada yine yazıyor .Yani ne diyebilirim ki ,bu ne dengesizlik ne yapmaya çalışıyorsun dememi falan bekliyor da onu da hiç demem

Sizin fikriniz saygı duyarım hayatınızda eksiklik hissetmiyorsunuz öyle de mutluysaniz kim ne diyebilir ki

2 yaşında bir çocuğun sorumluluğunu almak istememeleri ve bunu açıkca ifade etmeleri hiç yanlış değil.Saklanmıyorlar. Neden bunu bu kadar garipsediniz. Evlilik zaten zor bir karar, bir de çocuk sorumluluğu almak.Çok kolay olmasa gerek.Tüm bu yaşadıklarınızdan sonra yarın ben yaparım diyene de hemen inanmazsınız inşallah.Burada çocuklu insanların yaptıkları 2.evliliklerde yaşadıkları sorunları bence iyice okuyun derim. .Bunlar hiç kolay olmayan işler.
Ayrıca daha bir yıl olmuş ayrılalı , bunları düşünmek için çok erken.Öncelikle oğlunuzla yeni hayatınıza alışın onu yola koyun.
İleride evlenme durumu olduğunda mutlaka evleneceğiniz kişi dahil olmak üzere uzmandan yardım alın.Çünkü erkek veya kadın bizim ülkede eşin ilk çocuğunu kabullenmeleri kolay olmuyor. İlk anda kolay gibi gözükenlerde bile ileride mutlaka problem çıkıyor. Ve sonuçta olan çocuklara oluyor travmalı çocukluk gençlik yaşıyorlar.
Yeni yaşantınızda kolaylıklar size oğlunuzla beraber...

Annemin bi arkadaşı var kadının 2 çocuğu vardı boşandı. Kendinden genç daha önce hiç evlenmemiş bir adamla evlendi sonradan. Evlilikleri de çok güzeldi kadın çok mutluydu, mutluluğu sonradan buldu resmen. Allah işte. Alnına yazınca oluyor
Elbet kabul eden biri çıkar oğlunuzu.

istiyor ama durumu kabullenemiyor olabilir, kabullenemedigi halde hala yazması çok delikanlıca değil fırsat vermeyin en iyisi.

Hayr tabiki fakat biseylere doymuş demek istedim aslında

Sizin fikriniz saygı duyarım hayatınızda eksiklik hissetmiyorsunuz öyle de mutluysaniz kim ne diyebilir ki

İnsanlar ne kadar garip ya. Kendisi bi daha evlenmeyi düşünmiyor diye mutlak doğru o sanıyor. Tövbe yarabim.
Konu sahibi sen dinleme böyle saçma sapan yorumları bence. Hayatında birinin olması seni mutlu edecekse neden almayasın ki?

Neden olmasın ?tabiki tek noktam o değil fakat diğer noktalara bakabilmem için önce onun olması gerekiyor .Neden bu kadr tuhaf geldi ki
Evlenmeden önceki süpürdüklerinizle uğraşmasanız mı? Bu kadar kısa sürede direk evlenme odaklı birileriyle görüşmeniz üstelik eski eşinizden önceki görüştüklerinizi hazırda tutmanız olağan üstü bir davranış. Gerçekten

Ayrıca konunuzu da bilmiyoruz.

1 yıl olmuş bence az bir süre değil kaldı ki herkesin ayrılığı atlatma süresi farklıdır.
Ayrıca konu sahibi de evlilik hemen istemiyorum ama düzgün bir ilişkim olsun isterim demiş. Bence yanlış yerden saldırıyorsunuz.

Çok teşekkür edyrm anlayışınıza

Terbiyesiz çık konumdan eşinden önceki görüştüklerini hazır tutmak ne demek eski sosyal medysm kapalıydı evlenince boşandıktan sonra açtım öyle eklemişler.Hadsiz ettiği laflara bak

Buradaki mesele birileri ile görüşmesi değil. Evlenmeden önce tüm olumsuz flörtlerini tekrar denemesi bir kere çok yanlış. İlla biri olsun diye hazırdan birşeyler arar gibi bir hali var. Hayatında birisini istiyor olabilir ancak; sadece bir yıldır kaç kişi ile görüşmüş sayısı belli değil. Bir kaç tanesi evlenmemiş, birkaç tanesi çocuğu istememiş. Birkaç tanesi de olgunlaştık demiş. Yani bu kadar erkeği ne ara biriktirdinde evlendiğinde hazırda tuttun ve boşanıp hepsine tek tek mi yazarak ulaştın anlamsız gerçekten. Oğlunu el alem ne der diye istemiyorlarmış. Yahu ne alakası var bu çok büyük bir sorumluluk. Henüz çocuk sahibi olmayan biri için de korkutucu. Tabi ki akıl var mantık var zaten kendisi bunu istememesi gerekir. Sırf evlencem diye çocuğumu onun bunun elinde rezil mi etmeliyim?

Hala körü körüne gidip ikinci boşanmasını yapmasın diye uyarıyoruz saldırmıyoruz.

Dianysos denen terbiyesiz insan hatta iftiracı benim eski eşinden nasıl sancılı süreçlerden geçip bosanirken neler yaşadığımı bilenler biliyor . Hazırda tutmak al iftiraların çık konumdan

Terbiyesiz çık konumdan eşinden önceki görüştüklerini hazır tutmak ne demek eski sosyal medysm kapalıydı evlenince boşandıktan sonra açtım öyle eklemişler.Hadsiz ettiği laflara bak
Yahu senin neden boşandığın belli zaten. Şu üsluba bak. Eski sevgililerini yedekte tuttun adam anladı değil mi?

Dianysos denen terbiyesiz insan hatta iftiracı benim eski eşinden nasıl sancılı süreçlerden geçip bosanirken neler yaşadığımı bilenler biliyor . Hazırda tutmak al iftiraların çık konumdan
Meraklı değilim zaten. Senin anlattıkların bunlar. görüşmediğin kalmamış tüm eskilerinle sana mutluluklar.

Bak bide ceteresini tutmuş rahatsız misin sen ben bekar kadınım istediğimle konuşurum sanane edepsiz Yarabbi ya çıldırttı gece gece

Bu insanlar halen arkadaş listenizde miydi ? Evlenince insanlar sosyal medya hesaplarına "evlendi" ibaresini ekliyor ve arkadaş listesine bildirim gidiyor ancak hiç "boşandı" bildirimi almadım ve görmedim.

Evlilik öncesi dönemde tanıdığınız, en az 5 yıl önceki flörtlerinizin yeniden dönüş yapması çok tuhaf geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…