Suçlamak değil ama şunu da beklerdim hani ben yapamıyorum ya çünkü istyrm biseyler olsun baslayalim en azından o en başından görüşmeden daha keskin net konusabilirdi.Kendini o kadr kasıyor ki yazmamak için fakat yine yazıp kaçıyor .Farklı sehirlerdeyiz gorustukten sonra yine ilk kendisi yazdı, sonra kaçtı böyle hep başa dönüyorz benim bunlara bir tepkim yok sanirim bu gizemli geliyor ve arada yine yazıyor .Yani ne diyebilirim ki ,bu ne dengesizlik ne yapmaya çalışıyorsun dememi falan bekliyor da onu da hiç demembaşkalarıyla o yaşına kadar yaşadıkları, evlilikten beklentiyi azaltmali mi? eşiyle de yaşamak istemesi haklı. 2 çocuk annesiyim, "evleneceksin ve evlilik hayatın ilk günden itibaren çocuklarınla başlayacak" deseler, kabul etmem açıkçası. kabul edecekler de olabilir, boşanmış ve çocuklu erkeği/kadını kabul edecekler olabileceği gibi. elalem ne der de rol oynuyor tabi ama sadece onu suçlayamayiz
Sizin fikriniz saygı duyarım hayatınızda eksiklik hissetmiyorsunuz öyle de mutluysaniz kim ne diyebilir kiBen boşanalı bir buçuk yıl oldu. Ve erkeklerin hepsi benim için etkisiz eleman çünkü dünyanın merkezinde ben ve oğlum var. Benimle tanışmak hatta evlilik yolunda ciddi adım atmak isteyen iki kişi oldu ve bunlar bekardı. Direk cevabım olumsuz oldu çünkü eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye düşünüyorum. Şu an için asla evlenmek gibi bir planım yok ama bu bir gün olursa kesinlikle benimle aynı şartlarda birisiyle olsun isterim ki birbirimizi anlayabilelim. Erkekler malesef kadınlar gibi değil. Kendi kanından, kendi soyadını taşıyan çocuğuna babalık yapmayanlar var. Elin adamının bir başkasının çocuğuna iyi davranacağının garantisi mi var? İstisnalar vardır mutlaka ama genel bakış açım bu malesef.
2 yaşında bir çocuğun sorumluluğunu almak istememeleri ve bunu açıkca ifade etmeleri hiç yanlış değil.Saklanmıyorlar. Neden bunu bu kadar garipsediniz. Evlilik zaten zor bir karar, bir de çocuk sorumluluğu almak.Çok kolay olmasa gerek.Tüm bu yaşadıklarınızdan sonra yarın ben yaparım diyene de hemen inanmazsınız inşallah.Burada çocuklu insanların yaptıkları 2.evliliklerde yaşadıkları sorunları bence iyice okuyun derim. .Bunlar hiç kolay olmayan işler.Neden odak durumu oldu biliyr musunuz o dört sene öncesinde konuştuğum tekrar yüz yuz görüştüğüm kişi "evlilk düşünüyorum seninle çok isterdim fakat oğlun var "cümlesini duyunca böyle oldu sanırım.Tabiki evladım çok kıymetli onu kimseye değişmem o ayrı bir konu ama ondan sonra da iki üç kişiden benzer cümleler duyunca kafama takıldı tabi .
istiyor ama durumu kabullenemiyor olabilir, kabullenemedigi halde hala yazması çok delikanlıca değilSuçlamak değil ama şunu da beklerdim hani ben yapamıyorum ya çünkü istyrm biseyler olsun baslayalim en azından o en başından görüşmeden daha keskin net konusabilirdi.Kendini o kadr kasıyor ki yazmamak için fakat yine yazıp kaçıyor .Farklı sehirlerdeyiz gorustukten sonra yine ilk kendisi yazdı, sonra kaçtı böyle hep başa dönüyorz benim bunlara bir tepkim yok sanirim bu gizemli geliyor ve arada yine yazıyor .Yani ne diyebilirim ki ,bu ne dengesizlik ne yapmaya çalışıyorsun dememi falan bekliyor da onu da hiç demem
Hayr tabiki fakat biseylere doymuş demek istedim aslındaDaha önce yaşadıklarıyla yetinip sizinle direkt emeklilik hayatına geçiş mi yapsın yani?
Sizden önce herşeyi "doya doya"yaşayıp bitirdiyse niye evlensin? Evliliği bitiş çizgisi olarak görmek sağlıklı değil zaten.
Sizin fikriniz saygı duyarım hayatınızda eksiklik hissetmiyorsunuz öyle de mutluysaniz kim ne diyebilir ki
Evlenmeden önceki süpürdüklerinizle uğraşmasanız mı? Bu kadar kısa sürede direk evlenme odaklı birileriyle görüşmeniz üstelik eski eşinizden önceki görüştüklerinizi hazırda tutmanız olağan üstü bir davranış. GerçektenNeden olmasın ?tabiki tek noktam o değil fakat diğer noktalara bakabilmem için önce onun olması gerekiyor .Neden bu kadr tuhaf geldi ki
Evlenmeden önceki süpürdüklerinizle uğraşmasanız mı? Bu kadar kısa sürede direk evlenme odaklı birileriyle görüşmeniz üstelik eski eşinizden önceki görüştüklerinizi hazırda tutmanız olağan üstü bir davranış. Gerçekten
Ayrıca konunuzu da bilmiyoruz.
Çok teşekkür edyrm anlayışınızaİnsanlar ne kadar garip ya. Kendisi bi daha evlenmeyi düşünmiyor diye mutlak doğru o sanıyor. Tövbe yarabim.
Konu sahibi sen dinleme böyle saçma sapan yorumları bence. Hayatında birinin olması seni mutlu edecekse neden almayasın ki?
Terbiyesiz çık konumdan eşinden önceki görüştüklerini hazır tutmak ne demek eski sosyal medysm kapalıydı evlenince boşandıktan sonra açtım öyle eklemişler.Hadsiz ettiği laflara bakEvlenmeden önceki süpürdüklerinizle uğraşmasanız mı? Bu kadar kısa sürede direk evlenme odaklı birileriyle görüşmeniz üstelik eski eşinizden önceki görüştüklerinizi hazırda tutmanız olağan üstü bir davranış. Gerçekten
Ayrıca konunuzu da bilmiyoruz.
1 yıl olmuş bence az bir süre değil kaldı ki herkesin ayrılığı atlatma süresi farklıdır.
Ayrıca konu sahibi de evlilik hemen istemiyorum ama düzgün bir ilişkim olsun isterim demiş. Bence yanlış yerden saldırıyorsunuz.
Yahu senin neden boşandığın belli zaten. Şu üsluba bak. Eski sevgililerini yedekte tuttun adam anladı değil mi?Terbiyesiz çık konumdan eşinden önceki görüştüklerini hazır tutmak ne demek eski sosyal medysm kapalıydı evlenince boşandıktan sonra açtım öyle eklemişler.Hadsiz ettiği laflara bak
Meraklı değilim zaten. Senin anlattıkların bunlar. görüşmediğin kalmamış tüm eskilerinle sana mutluluklar.Dianysos denen terbiyesiz insan hatta iftiracı benim eski eşinden nasıl sancılı süreçlerden geçip bosanirken neler yaşadığımı bilenler biliyor . Hazırda tutmak al iftiraların çık konumdan
Bak bide ceteresini tutmuş rahatsız misin sen ben bekar kadınım istediğimle konuşurum sanane edepsiz Yarabbi ya çıldırttı gece geceBuradaki mesele birileri ile görüşmesi değil. Evlenmeden önce tüm olumsuz flörtlerini tekrar denemesi bir kere çok yanlış. İlla biri olsun diye hazırdan birşeyler arar gibi bir hali var. Hayatında birisini istiyor olabilir ancak; sadece bir yıldır kaç kişi ile görüşmüş sayısı belli değil. Bir kaç tanesi evlenmemiş, birkaç tanesi çocuğu istememiş. Birkaç tanesi de olgunlaştık demiş. Yani bu kadar erkeği ne ara biriktirdinde evlendiğinde hazırda tuttun ve boşanıp hepsine tek tek mi yazarak ulaştın anlamsız gerçekten. Oğlunu el alem ne der diye istemiyorlarmış. Yahu ne alakası var bu çok büyük bir sorumluluk. Henüz çocuk sahibi olmayan biri için de korkutucu. Tabi ki akıl var mantık var zaten kendisi bunu istememesi gerekir. Sırf evlencem diye çocuğumu onun bunun elinde rezil mi etmeliyim?
Hala körü körüne gidip ikinci boşanmasını yapmasın diye uyarıyoruz saldırmıyoruz.
Seni Rabbime havale ettim ins iftiraya ugrarsinYahu senin neden boşandığın belli zaten. Şu üsluba bak. Eski sevgililerini yedekte tuttun adam anladı değil mi?
Hakaret beddua ne ararsan var.Seni Rabbime havale ettim ins iftiraya ugrarsin
İftira atıyorsun Allah'tan korkmazHakaret beddua ne ararsan var.
Konuya gelecek olursak boşandıktan sonra ,evlilik öncesinde konuştuğum kişilerden yazanlar oldu. İki üç kişi dört sene öncesi eski eşimi tanımadan önce konuştuğum insanlardı hatta biriyle yüz yüze görüştük.