• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar erkekle ikinci evlilik ve ailemin tepkisi

Konu gerçekliğini anlamamış olsamda artık bazı şeylerin normal gibi gösterilmesi çok acı ....evlenmeden düzenli ilişki yaşamak nedir ya. Tabi herkesin kendi kişilik ve yasantisidir ...saygı duyulur ...

Konu gerçekliğini anlamamış olsamda artık bazı şeylerin normal gibi gösterilmesi çok acı ....evlenmeden düzenli ilişki yaşamak nedir ya. Tabi herkesin kendi kişilik ve yasantisidir ...saygı duyulur ...
bencede herkesin kendi kişilik ve yaşantısı oyuzden bu konuda yorum yapmak bile düşmez size kaldı ki saygı duyulur diyorsanız

bencede herkesin kendi kişilik ve yaşantısı oyuzden bu konuda yorum yapmak bile düşmez size kaldı ki saygı duyulur diyorsanız
Saygı duyulması neden yorum yapılmaması ni gerektir sin aynı dünyayı paylaşıyoruz ve. Normal gözükmesi aile yapılarını gençlerin beyinlerini alt üst ediyor ...ayrıca ben yorumu size yapmıyorum benim fikrim sizi neden gersin

Kızın 5.5 yaşında.
Adamla ilişkiniz 5 yıldır sürüyor ve kızlarla adam birbirini tanımıyor?
Saçmalık nerede buluştunuz

Saygı duyduğum kişi siz cunki tanımiyorum ama yorum genel olarak bakış açım ...

Son düzenleme:
5 SENEDİR GÖRÜŞÜYORSANIZ NEDEN TANIŞTIRMADINIZ PEKİ KIZLARINIZLA ERKEK ARKADAŞINIZI..
BU BANA GARİP GELDİ, MİLLET 6 AY OLUNCA GİDİP TANIŞTIRIYOR..
MESELA BEN HEMEN TANIŞTIRDIM :KK69:

merhabalar...
içinde durup kıvrandığım bir durumdan bahsedip nacizane fikirlerinizi bekliyorum.
34 yaşındayım boşandım ve iki kızım var. Şuan hayatımda birisi var arada ayrı geçirdiğimiz zamanlarla toplamda 5 yıl oluyor. erkek arkadaşım bekar hiç evlenmemiş ve 35 yaşında fakat geçliğin verdiği cahillik ve kan kaynaması sonucu diyelim bir kızı var bu sene üniversiteye başlayan...sevgilimin annesi beni öğrenince önce hiç istemedi sütümü helel etmem falan dedi fakat daha sonra sevdiğimin çabalarıyla ikna oldu kardeşleri de... Şuan sadece babasının haberi yok.
önümüzdeki yaz evlenelim diyor. Bende yavaş yavaş aileme açılmaya başladım işe önce erkek kardeşimden başladım ama veto yedim. Senin dengin değil o da bir evlilik geçirseydi daha iyi olurdu. sonra laf söz eder yada ailesi eder yine çok kırılırsın denge çok önemli falan gibi şeyler söyledi... aşkından ölse elde edince hevesi geçer bazen erkekler inada bindirir falan dedi ama hevesi geçecek kişinin 5 yılda geçerdi diye düşünüyorum kaldı ki biz birlikte oluyoruz zaten...
sizler ne düşünüyorsunuz
ailemin bile layık görmediği bekar erkekle evliliğe toplum ne der korkusu yaşamak istemiyorum ama milletin sözlerinin de eşimi rencide etmesini istemem... ama mutlu olmak benim de hakkım diyorum
o yüzden dışardan gözler benim için önemli şu aşamada
eğer mutlu olacağına inanıyorsan niye milletin gözleri senin için önemli olsun ki tatlım. hem kaldı ki zaten evlilik yapmamasına rağmen bir kızı varmış. bence dengin değil muhabbeti yanlış. cevremde bir kızı olup bekar adamla evlenen abla var sımdı de ıkızlerı oldu gayet mutlu mesutlar. bnce iş sizde ;)

Benim anlamadığım, evlilik dışı bir çocuk dünyaya getirecek kadar sorumsuz mu?
Yorumlarımızı elbette tanımadan yapıyoruz ama bu insan bana sorumsuz ön yargısı oluşturdu.

Bekar erkek mi ?

Onun neresi bekar ayol bildigin bir de evlilik dısı çocugu var :)

Siz bile böyle dillendiriyorsanız elalem ne demez ki ?

Herşey bir imza mı yani ?

merhabalar...
içinde durup kıvrandığım bir durumdan bahsedip nacizane fikirlerinizi bekliyorum.
34 yaşındayım boşandım ve iki kızım var. Şuan hayatımda birisi var arada ayrı geçirdiğimiz zamanlarla toplamda 5 yıl oluyor. erkek arkadaşım bekar hiç evlenmemiş ve 35 yaşında fakat geçliğin verdiği cahillik ve kan kaynaması sonucu diyelim bir kızı var bu sene üniversiteye başlayan...sevgilimin annesi beni öğrenince önce hiç istemedi sütümü helel etmem falan dedi fakat daha sonra sevdiğimin çabalarıyla ikna oldu kardeşleri de... Şuan sadece babasının haberi yok.
önümüzdeki yaz evlenelim diyor. Bende yavaş yavaş aileme açılmaya başladım işe önce erkek kardeşimden başladım ama veto yedim. Senin dengin değil o da bir evlilik geçirseydi daha iyi olurdu. sonra laf söz eder yada ailesi eder yine çok kırılırsın denge çok önemli falan gibi şeyler söyledi... aşkından ölse elde edince hevesi geçer bazen erkekler inada bindirir falan dedi ama hevesi geçecek kişinin 5 yılda geçerdi diye düşünüyorum kaldı ki biz birlikte oluyoruz zaten...
sizler ne düşünüyorsunuz
ailemin bile layık görmediği bekar erkekle evliliğe toplum ne der korkusu yaşamak istemiyorum ama milletin sözlerinin de eşimi rencide etmesini istemem... ama mutlu olmak benim de hakkım diyorum
o yüzden dışardan gözler benim için önemli şu aşamada

Canım bekar erkek ne demek ya? Yok sen evlenmişsin daha önce o evlenmemiş.. Eeee? Takma böyle şeyleri kafana. Adamın evlilik dışı çocuğu var. Bu bile seni ondan bir tık üste çıkarıyor. Ayrıca adamın üniversiteye başlayacak kızı var yani yaşınız da küçük değil nedir bu baskı? 19-20 yaşında değilsiniz orta yaşlı insanlarsınız. Bence ne kendi ailenizi ne de onunkini hiiiç takmayın.

arkadaşlar size sonuna kadar katılıyorum. böyle düşünmeniz normal... ben olsam bende düşünürdüm sizin gibi...
konu ne fake nede benim ilişkim evliyken başladı.... Allah yazdıysa bozsun....
Sadece bir arkadaşımın eşi kadınlar kulübüne nedense gıcık olduğundan benim hesabımdan yazışıyordu burada gizli gizli... Ki eşi anlamasın diye zaten ya iş yerinde yada bana misafirliğe geldiğinde paylaşımda bulunup bilgi almak için kullanırdı.... evinden hiç giremezdi foruma
Durum bundan ibaret ben ocak 2006 ve mart 2009 annesiyim ama hiç paylaşımda bulunmadım bu konuda

Arkadaşınızın da iki kızı var

O da eğitimci

Ayrıca onun da ilk kızı sizinki ile aynı yaşta.

Bu kadar tesadüf fazla değil mi?

arada sevgi varsa çocuklarınızda kabulleniyorsa sevgilinizi evlenmeniz için hiç bir sakınca yok bence... kimseyi kafaya takmayın.. bu hayat sizin umarım mutlu olursunuz...

Bende cogu arkadasin dedigine katiliyorum zaten genelde kayinvalide adaylari akillarinda baska biri varsa kusur bulurlar da bulurlar ogullarina hic kimse layik degildir sadece akillarindaki kisi layiktir hayirlisi olsun hakkinizda

Arkadaşınızın da iki kızı var

O da eğitimci

Ayrıca onun da ilk kızı sizinki ile aynı yaşta.

Bu kadar tesadüf fazla değil mi?
siz yazınca bakma gereği duydum.
bayan 2011 de açtığı konuda ilk kızının adının anlamının su perisi olduğunu söylemiş.
yani konu sahibinin kullanıcı adı oluyor bu da.
erkek arkadaşı ile 5 yıldır birlikte olduğunu ve aldatmadığını varsayarsak
o konu, bu konu sahibinin değil.o zaman arkadaşının.
arkadaşının ilk kızının adı da konu sahibinin kullanıcı adı oluyor.o da enterasan.
acaba konu sahibi mi arkadaşının hesabından giriyor.
iyi düşünmeye çalışıyorum.

neyse konuya gelirsek eşit bile sayılmazsınız.siz en azından başınızdan bir evlilik
geçtikten sonra çocuk sahibi olmuşsunuz.ama erkek arkadaşınızın evlilik dışı bir çocuğu var.
annesi sizi nasıl istemiyor anlamış değilim gerçekten var bir sıkıntı.

Sevgilinin annesi kız oğlan kız gelin istiyordu herhalde oğlunun yediği b...a bakmadan :) :)
kesin torununun anası oğlunun çayına ilaç katmıştır öyle olmuştur o torun
:) :)
ben olsam uzak dururdum gurur yapıp .
aşk meşk bir yere kadar
aşkta sehvet vardır ve evlenince zaten o şehvet gidiyor sevgi saygı olmayınca da işin nefret boyutu başlıyor
ben mahkemede zabıt katipliği yapan bir kişiyim ve inanın ki ikinci eşler eşlerinin çocuklarını hor görüyorlar .
Öz anne babadan daha iyi olan ikinci eşler de var ama çok nadir .

bir akrabam evliyken kendisi ile olan bir kadınla evlendi. şimdi 3 senelik evliler mutlular. başlarda kıyametler koptu akrabamın ailesi asla istemedi ama sonra kabullendiler. normal gelin gibi davranıyorlar ama burda kadının davraınşı da çok önemli hep alttan aldı hep fedakar oldu. gerçi onun durumu daha farklı skandaldı biraz ama. sonuçta sen de önce yıpransan bile sonradan alıştırırsın diye düşünüyorum

erkek arkadaşınız sizi koruyacak ezdirmeyecek bir tipse kimseye laf söyletmeyecekse olur neden olmasın. ama sizi koruyamazsa o zaman abinizin dediği sıkıntıları yaşamanız olağan.

sen evlenmişsin ayrılmışsın çocuğun var.
o evlilik dışı kız sahibi. kv seni istemiyor birde. önce oğluna baksın. oğlu evlenmeden çocuk yapmış,gelmiş seni istemiyor.
sevsinler o kv. yi. bunları bedavamı dağıtıyorlar nedir. kadın utanır ya bunu demeye. oğlunun kızını bilip .
pes.
ailen peki bu kızı biliyormu.sen onu bu şekilde kabul etmişsin. yani o bekar ve hiç evlenmemiş bir baba üstelik.

Back