Bekar erkek boşanmış kadın ilişkisi..

Bende boşandım, erkek arkadaşım bekar.
Bizde ailelere duyurmak istemiyoruz çünkü evlilik baskısı yapacaklar.
Ben evlenmekten korkuyorum, Sevgilim de şuan hazır değil. Ailelere söylememe sebebimiz bu. Sevgimizden de aşkımızdan da eminiz.

Zaman kaybı olarak görmüyoruz.
Senin varsa böyle bir telaşın yoluna başka biriyle devam et.

Evlenebilirsiniz bekar biriyle de düğün dernekte yaparsınız.
Ama 3 ay çok kısa bir süre yangından mal mı kaçırıyorsunuz ? 3 ayda ne Nişanı ne aileye söylemesi. Biraz daha tanıyın hatta iyice tanıyın.
İyi de aileye görüştüğüm biri var diye söyleyecek. İnsan en azından annesine söyler. Bence normali bu insan 7 yaşında da olsa 70 yaşında da olsa ailesine yaşamı konusunda her zaman şeffaf olmalı. Kadın belki oğlu için çevreden kız araştırıyor ne biliyoruz.

Bahsettiğiniz gibi bekar ve evlenip boşanmış kişiler evlilik kuruyor. Görülmedik şey değil.

Ama bence bu iliskileri evliliğe taşıyabilmek ve mutlu olabilmek kişinin kendi olgunluğu ile alakalı.

Kendi kararlarını kendi alabilecek maddi manevi gücü olan dik bir erkek bunu kolaylıkla kabul Edip hayatına devam edebilir..

Ama maddi anlamda ailesine hala bağımlı manevi yönden yönetilmeye müsait adamlar bu evliliği gerceklestiremez diye düşünüyorum..

Adamı iyi tanımak lazım.
Anne babaya evleneceğim insan diye mi tanıtacak, evlenmeli mıyım sizce diye fikir mı soracak. ?

İyi de aileye görüştüğüm biri var diye söyleyecek. İnsan en azından annesine söyler. Bence normali bu insan 7 yaşında da olsa 70 yaşında da olsa ailesine yaşamı konusunda her zaman şeffaf olmalı. Kadın belki oğlu için çevreden kız araştırıyor ne biliyoruz.
Bana Abes gelmedi. Bende 2-3 aydır Flört ettiğim kişileri hiç gidip aileme söylemedim. Ne zaman iyice tanıdım ciddi düşünmeye başladım o zaman söyledim. Bu kişi de belki öyle yapıyordur önce bir ben tanıyayım diyordur. 3 ay çok kısa bir zaman çünkü.

Ailesine anlatması ile ilgili kararı kendisine bırakın hatta hiç karışmayın.Daha önce evlililk yapmamış bir erkekle evlendim ,düğün oldu 12 yaşındaki oğlum da düğündeydi!Bana kalsa kesinlikle düğün yapmazdım,aileyle bir yemek daha cazip geliyordu.Lafın kısası iyice tanıyın ve emin olun gerisi çorap söküğü gibi gelir..

Evet, zari olmadigini herkesin bildigi kadin oluyor. Yoksa pratikte cocuksuz bosanmis bir kadinla evlenmemis bir kadin arasinda baska ne fark olabilir?

ah bir de benim gibiler var boşanmış çocuklu.. artık benim türüme ne diyecekler kim bilir zira bekar bir erkek arkadaşım var.. :))

3 ay çok kısa bir süre bence ilişkinin en güzel zamanları flört anın tadını çıkarın derim.

Tabii ki hiç evlenmemiş gibi evlenip her şeyi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Boşanmış olunca ne oluyor yani?
Ama 3 ay evlenmeye karar vermek için de ailelere haber vermek için de çok kısa bir süre. Bu kadar acele etmeyin, iyice tanımadan karar vermeyin.

3 ayda ailesine söylemek istemeyebilir ama "evlilik baskısı yaparlar" demesi ya bahane ya da kararlarının arkasında durabilecek biri değil.
Benim ailem de sevgilimin ailesi de ilişkimizi biliyor. Evlilik konusunda bir baskı yok. Ama en ufak bir şey söyleseler çok net şekilde "hayat benim hayatım, lütfen karışmayın" derim, uzatırlarsa "sizi ilgilendirmez" der geçerim. Sevgilim de aynı şekilde.
Evleneceği zamana kendi karar veremeyen ya da kararını savunamayan adama ben olsam güvenmem.

lütfen acele etmeyin, 2.evlilikte boşanmak daha zor o yüzden baştan çok iyi düşünüp karar verir, yaşlarınız kaç, evlenip boşanmış olmanız neyi değiştirir, bu bir sorun değil, belki ailesinin kabul etmeyeceğini düşünüyordur, o yüzden onlara bahsetmemiş olabilir, 2 yıl sonraya planlar filan garip geldi bana, birde aynı işyerinden olması da biraz zor, ayrıldığınızda yine yüz yüze bakmak zorundasınız, karşınızdaki arkanızdan farklı şeyler anlatabilir, son olarak lütfen ailenizi babanızı dinleyin, büyükler gerçekten ileriyi görüyorlar, keşke babam yanımda olsa da onun dediklerini yapsaydım :KK43:

Merhaba hanımlar, ben yaklaşık boşanalı 2 sene oldu önceki evliliğim 3 ay kadar kısa bir sürede gerek psikolojik gerek fiziksel şiddet ve kayınvalidenin çevirdiği türlü entrikalar sonucu bitmişti. 8 ay önce bir kuruma memur olarak atandım. Şu anda ailemin bulunduğu şehirde ailemle yaşıyorum ve çalışıyorum da. İşe girdiğimde çalıştığım kurumda bir erkekle konuşmaya başlamıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Geçenlerde bu beyle bir kafede bişeyler içtik kafeden çıkarken bizi bir akraba görmüş babama söylemiş bu durumu. Babam tabii ki evde kavga kıyamet sanki hiç mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi. Babam bir kaç gün tepki gösterdikten sonra benimle şu anda işe yeni girdiğimden dolayı erken olduğunu söyleyip bir sene daha karşımdaki beyi ölçüp biçmem gerektiğini söyledi ve muhabbeti kesmemi istedi. İlk başta ne kadar kendimce babamı haksız bulsam da uzun süren konuşmalar sonucu babama da hak vermedim değil. Şimdi gelelim konuya bu bey ile ben bir konuşma yaptım ve ailem böyle böyle dedi dedim. Karşı taraf benden baya bir hoşlanıyor ve beni baya seviyor. Babam bu konuları öğrendikten sonra bana bir kaç ay sonra nişan yapabiliriz diye teklifler sunmuştu. Geçen gün konuşurken bana dediği şey şu 2 sene sonra ben de askerliğimi bitirince seninle evlenmek istiyorum. Askere daha seneye bedelli olarak gidecek kendince bir yol haritası çizmiş. Ama şöyle bir sorunumuz var ki beni ailesine söylemiyor. Ailesine bir ilişkisi olduğunu ve benim boşanmış olduğumu söylemesini istedim. Çünkü iki gün sonra elden duysalar ilişkinin tam mutlu olduğum anında kavga kıyamet istemediğimi ya da bağlanmadan bu ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim. Beni ailesine söylemiyor kendince erken diyor. Aileme söylesem ailem bana evlenmem konusunda baskı yapar bu babanda ters etki yapabilir diyor. Açıkcası bu ilişkiyi devam ettirme konusunda endişeye düştüm. Ya da işler ciddiye binince zaten boşanmış olduğum süreçte insanlardan duymadığım laf kalmadığı için şu anda laf duymaya korkar durumdayım bilmiyorum. Boşanmış bir kadın olarak bekar bir erkekle evlilik yapanınız var mı ? İlişkinizde ne gibi sorunlar oldu ? Düğün dernek tekrar yapıldı mı merak ediyorum..

bir evlilik yapmışsın ve sonu hüsranla bitmiş. 3 aylık yeni bir ilişkin var ve hemen işleri ciddiye bindirme derdindesin. bi akışına bırak yahu bu ne acele. çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın. üzerine başından da bir evlilik geçmiş. hala babanın sana dayatmalarını kabul etmek yerine kendi kararlarını kendin vererek, karşındaki beyi biraz daha tanıyarak, evlilik odaklı değil mutlu olmak odaklı hayatına devam edersen daha karlı çıkarsın. daha bismillah hemen düğün dernek nasıl oluru düşünürsen kimse ile mutlu olamazsın.

Merhaba hanımlar, ben yaklaşık boşanalı 2 sene oldu önceki evliliğim 3 ay kadar kısa bir sürede gerek psikolojik gerek fiziksel şiddet ve kayınvalidenin çevirdiği türlü entrikalar sonucu bitmişti. 8 ay önce bir kuruma memur olarak atandım. Şu anda ailemin bulunduğu şehirde ailemle yaşıyorum ve çalışıyorum da. İşe girdiğimde çalıştığım kurumda bir erkekle konuşmaya başlamıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Geçenlerde bu beyle bir kafede bişeyler içtik kafeden çıkarken bizi bir akraba görmüş babama söylemiş bu durumu. Babam tabii ki evde kavga kıyamet sanki hiç mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi. Babam bir kaç gün tepki gösterdikten sonra benimle şu anda işe yeni girdiğimden dolayı erken olduğunu söyleyip bir sene daha karşımdaki beyi ölçüp biçmem gerektiğini söyledi ve muhabbeti kesmemi istedi. İlk başta ne kadar kendimce babamı haksız bulsam da uzun süren konuşmalar sonucu babama da hak vermedim değil. Şimdi gelelim konuya bu bey ile ben bir konuşma yaptım ve ailem böyle böyle dedi dedim. Karşı taraf benden baya bir hoşlanıyor ve beni baya seviyor. Babam bu konuları öğrendikten sonra bana bir kaç ay sonra nişan yapabiliriz diye teklifler sunmuştu. Geçen gün konuşurken bana dediği şey şu 2 sene sonra ben de askerliğimi bitirince seninle evlenmek istiyorum. Askere daha seneye bedelli olarak gidecek kendince bir yol haritası çizmiş. Ama şöyle bir sorunumuz var ki beni ailesine söylemiyor. Ailesine bir ilişkisi olduğunu ve benim boşanmış olduğumu söylemesini istedim. Çünkü iki gün sonra elden duysalar ilişkinin tam mutlu olduğum anında kavga kıyamet istemediğimi ya da bağlanmadan bu ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim. Beni ailesine söylemiyor kendince erken diyor. Aileme söylesem ailem bana evlenmem konusunda baskı yapar bu babanda ters etki yapabilir diyor. Açıkcası bu ilişkiyi devam ettirme konusunda endişeye düştüm. Ya da işler ciddiye binince zaten boşanmış olduğum süreçte insanlardan duymadığım laf kalmadığı için şu anda laf duymaya korkar durumdayım bilmiyorum. Boşanmış bir kadın olarak bekar bir erkekle evlilik yapanınız var mı ? İlişkinizde ne gibi sorunlar oldu ? Düğün dernek tekrar yapıldı mı merak ediyorum..
Evlenilir evlenmesine de 3 ayda değil :işsiz: Hata üstüne hata yapmak istemiyosanız bi sakin olun bence :KK66:

diğer konuları bilemem ama zaten istemiyorsanız, masraf da olacaksa düğün yapmayın ne olacak ki.

3 ay aileye söylemek için de evliliğe karar vermek için de kısa ama 2 yıl da çok uzun. Bence bu adam pek tekin değil

Bence olur, bekar insanlardan bi farkiniz yok bence.
Ama şunu iyi ölcmek lazim, erkek arkadasiniz boşanma durumunuz olmasaydi da mi soylemek icin erken diyecekti? Yoksa bunu bahane ediyor da tepkilerden mi endişesi var. Birinci ihtimalse hak veririm, ikinci ihtimalse yol veririm :KK66:

neden olmasın mutlu olmak hakkınız.ama ailelerden saklaması sonunda sorun büyük olucak izlenimi yarattı bende:KK8:

Daha yeni tanıştığınız kişiyle hemen evlilik, nişan konularına girmeniz bana doğru gelmedi. Dahası başınızdan bir evlilik geçmiş bu konuda Bilgi sahibi olduğunuz için daha temkinli olmanız gerekmez mi? Siz bir bireysiniz hayatınızın ipleri sizin elinizde olmalı babanızın veya bir başkasının değil. Boşanmış kadın bekar erkek ilişkisi de pekala olur, erkek boşanmış olsa kimsenin umrunda olmaz ama boşanmış olan kadın olunca bizim toplumumuzun iki yüzlülüğü ortaya çıkıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim bazı arkadaşlarım da böyle...
Ama o bekar sen boşanmışsın.
Sen bekarsan ben de bekarım. Sanki şu bekarların alnına boşanmış kadın yaklaşamaz yazıyor.
Boşver sen kendine ve sevdiceğine bak. Bu durumu kabül etmeli ve ettirmeli...
Zaten aksi durumda ben ondan önce giderim.
Herkesi dinliyormuş gibi yap ama kendini dinle...

Arkadaşımın uzun süren bir evliliği ve 5 yaşında bir çocuğu vardı.Bekar biriyle evlendi.Çok lüks mekanda harika bir de düğün yapıldı ve de çocuğun ailesi kızı çok seviyor.

X