Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

“Fakat oğlum olduğunu öğrenince üç yüz altmış beş derece dönüyorlar” yazmışsınız da; 365 derece dönünce aynı noktaya varılır..
“Yüz seksen (180) derece dönüyorlar” yazmanız gerekirdi. O zaman tam karşıt noktaya denk geliyor.
🤓
Konuyla ilgili yorumum, oğlunu kabul ettiğini söyleyebilirler fakat daha sonra oğluna başka türlü davranabilirler; bence oğlun kendini ifade edecek yaşa gelmeli.a
Aydınlatma için teşekkürler 😂😂konuştuğum kişilerin o kadr da karaktersiz olduğunu düşünmyrm söylerler yani

Benim eski eşim öldü gibi bişey aramaz sormaz evladını o yüzden bir bağımız yok belki o yüzden daha asılabilir geliyor bana
Yani mutlaka seven sahip çıkacak erkek vardır. Ama zayıf bir ihtimal bana göre. Yani çocuğa baba aramak olarak bakmayın, onun babası var. Babasını aramak sormak için teşvik edebilirsiniz. Babasıyla bağını düzgün kurması daha önemli

Yani mutlaka seven sahip çıkacak erkek vardır. Ama zayıf bir ihtimal bana göre. Yani çocuğa baba aramak olarak bakmayın, onun babası var. Babasını aramak sormak için teşvik edebilirsiniz. Babasıyla bağını düzgün kurması daha önemli

rutky buralarda çok eski.
eski eşiyle bağ falan kurmasın çocuğu daha hayırlı çocuk için.

Bence başta dürüst olmak çok önemli . Ya evlendikten sonra çocuğa fiziksel veya psikolojik şiddet uygulasa ? Ki bence çocuklu birini istememek normal hele de bekâr için. İki tarafında çocuğu olsa daha kabul edilebilir

rutky buralarda çok eski.
eski eşiyle bağ falan kurmasın çocuğu daha hayırlı çocuk için.
Ay konuyu bilmiyorum. Çok berbat biriyse haklısınız. Ama yine de çocuksuz bir erkeğin kolay kolay başka bir bebeğe babalık edebileceğini düşünmüyorum.
Ben olsam babalığı hakkıyla yapmış ama eşiyle anlaşamamış boşanmış bir erkeği tercih ederdim şu durumda

Önemli fakt el kadr bebeği aramayan sormayan bir adamdan bahsedyrz ki ben neler yaptım arasın sorsun diye böyle bir insanla nasıl sağlıklı bir ilişki kurulabilr ki. Ben evladımı ailemden uzak bir sehirde tek başıma büyütüyorum görevimden dolayı .Fakat yinede büyüdüğünde isterim tabiki araları iyi olsun pek zannetmyrm ama

Hayır bakın öyle değil o kadr büyük engel görüyor ki çocuk konusunu mesela konusyrz güzel güzel durduk yere sessizlesiyor tıkanıyor hep biseyler .O belli edyr zaten bu korkularinin kacislarinin sebebini bende salak değilim anlıyorum.Yani demem o ki oda artk ciddi biseyler istiyor hayatında devamını getirip kendinide benide mutsuz etmek istemiyor gibi ama tam kopamiyorda
Siz uzaklaşın derim ben..bu şekilde zihninde zaten içine sinmeyen birşey varken sizinle devam etmesi içgüdüsel size karşı olan isteklerinden olacaktır.Evlendiğinizi düşünün ..bu istekleri karşılandıktan sonra yine aklına sizin çocuğunuz olduğu gerçeği gelecektir.

Ay konuyu bilmiyorum. Çok berbat biriyse haklısınız. Ama yine de çocuksuz bir erkeğin kolay kolay başka bir bebeğe babalık edebileceğini düşünmüyorum.
Ben olsam babalığı hakkıyla yapmış ama eşiyle anlaşamamış boşanmış bir erkeği tercih ederdim şu durumda

çocuk büyüyünce belki ama küçükken hiç baba olmamış birinin o sabrı göstermesi bencede zor olur.

Siz uzaklaşın derim ben..bu şekilde zihninde zaten içine sinmeyen birşey varken sizinle devam etmesi içgüdüsel size karşı olan isteklerinden olacaktır.Evlendiğinizi düşünün ..bu istekleri karşılandıktan sonra yine aklına sizin çocuğunuz olduğu gerçeği gelecektir.
Evet çok yüksek ihtimal öyle .Karakterli düzgün adamdır fakat zor biri ysni öyle olmasa o özellikleriyle 33 e kadr evlenirdi .Şimdi bunu yazdım diye de liclenmeyeyim 33 e kadr evlenirdi cümlesini onu tanıdığım için kullandım yoksa isteyen istediği yaşta evlenir tabi

insanlar evlendikten sonra çocuk yapmak için hazır olmayı, şartlari sağlamayı bekliyorlar. ama çocuklu birisiyle evlenmek demek, direkt bu düzenden ilişkiye başlamak demek. kimisi evlenip doyasıya yaşamayı, evlenir evlenmez çocuk yüzünden kısıtlanmamayi tercih edebilir. bunda şaşırtıci, afallatici, tuhaf ne var?

Önemli fakt el kadr bebeği aramayan sormayan bir adamdan bahsedyrz ki ben neler yaptım arasın sorsun diye böyle bir insanla nasıl sağlıklı bir ilişki kurulabilr ki. Ben evladımı ailemden uzak bir sehirde tek başıma büyütüyorum görevimden dolayı .Fakat yinede büyüdüğünde isterim tabiki araları iyi olsun pek zannetmyrm ama
sahi nasıl boşanmaya karar verdiniz siz ya
hiç boşanacak gibi değildiniz

insanlar evlendikten sonra çocuk yapmak için hazır olmayı, şartlari sağlamayı bekliyorlar. ama çocuklu birisiyle evlenmek demek, direkt bu düzenden ilişkiye başlamak demek. kimisi evlenip doyasıya yaşamayı, evlenir evlenmez çocuk yüzünden kısıtlanmamayi tercih edebilir. bunda şaşırtıci, afallatici, tuhaf ne var?
Başta ılımlı bakıp sonra çok fazla problem yapıp ama bağıda kopartmayip arada yazmak afallatici doğrusu .Çoğu şeyi doya doya yaşadığını dusunyrm 33 e ksdr bir sürü kadinla beraber olduğu için.Esas mesele bence el alem ne der

Başta ılımlı bakıp sonra çok fazla problem yapıp ama bağıda kopartmayip arada yazmak afallatici doğrusu .Çoğu şeyi doya doya yaşadığını dusunyrm 33 e ksdr bir sürü kadinla beraber olduğu için.Esas mesele bence el alem ne der
Bence yanlış bakıyorsunuz. Objektif bakın. İnsan evlenince ne ister? Gezmek, tatiller yapmak, bol bol sevişmek. Çocukla bu dedikleriniz kısıtlanacak. Yanş sevişmek için çocuğu bekleyeceksiniz. Tatiller iki kişilik olmayacak. Kırk yaşına kadar da yaşasa yine ilk evlendiğinde bunları talep etmemeye hakkı var.
Ben bekar olsam bu nedenlerle tercih etmezdim. Çocuktan sonraki evlilikle çocuksuz evlilik bir değil çünkü. Önce çocuksuz yaşamayı arzulamadık onu kötü biri yapmaz .

Bence yanlış bakıyorsunuz. Objektif bakın. İnsan evlenince ne ister? Gezmek, tatiller yapmak, bol bol sevişmek. Çocukla bu dedikleriniz kısıtlanacak. Yanş sevişmek için çocuğu bekleyeceksiniz. Tatiller iki kişilik olmayacak. Kırk yaşına kadar da yaşasa yine ilk evlendiğinde bunları talep etmemeye hakkı var.
Ben bekar olsam bu nedenlerle tercih etmezdim. Çocuktan sonraki evlilikle çocuksuz evlilik bir değil çünkü. Önce çocuksuz yaşamayı arzulamadık onu kötü biri yapmaz .
Kötü biri değil zaten düzgün adamdır

Ben boşanalı bir buçuk yıl oldu. Ve erkeklerin hepsi benim için etkisiz eleman çünkü dünyanın merkezinde ben ve oğlum var. Benimle tanışmak hatta evlilik yolunda ciddi adım atmak isteyen iki kişi oldu ve bunlar bekardı. Direk cevabım olumsuz oldu çünkü eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye düşünüyorum. Şu an için asla evlenmek gibi bir planım yok ama bu bir gün olursa kesinlikle benimle aynı şartlarda birisiyle olsun isterim ki birbirimizi anlayabilelim. Erkekler malesef kadınlar gibi değil. Kendi kanından, kendi soyadını taşıyan çocuğuna babalık yapmayanlar var. Elin adamının bir başkasının çocuğuna iyi davranacağının garantisi mi var? İstisnalar vardır mutlaka ama genel bakış açım bu malesef.

başkalarıyla o yaşına kadar yaşadıkları, evlilikten beklentiyi azaltmali mi? eşiyle de yaşamak istemesi haklı. 2 çocuk annesiyim, "evleneceksin ve evlilik hayatın ilk günden itibaren çocuklarınla başlayacak" deseler, kabul etmem açıkçası. kabul edecekler de olabilir, boşanmış ve çocuklu erkeği/kadını kabul edecekler olabileceği gibi. elalem ne der de rol oynuyor tabi ama sadece onu suçlayamayiz

Daha önce yaşadıklarıyla yetinip sizinle direkt emeklilik hayatına geçiş mi yapsın yani?

Sizden önce herşeyi "doya doya"yaşayıp bitirdiyse niye evlensin? Evliliği bitiş çizgisi olarak görmek sağlıklı değil zaten.

Çocuk varsa 10 kere düşünmeli herseyi simdi sorun etmeyenler bile zamanla edebilir bence.. sonucta cocugn babasiylada bi sekilde muhattap olucaksin. Bunu bile sorun edebilir kiskanc bi erkek.İyi dusunun bence.bende bosanma asamasindayim cocugum yok ,olsaydi eger cocugumu en azindan buyutup oyle evlilik dusunurdum.Cunku ne yazikki bunu kaldirabilen erkek cok azinlikta toplumumuzda maalesef

X