Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

Hayır bakın öyle değil o kadr büyük engel görüyor ki çocuk konusunu mesela konusyrz güzel güzel durduk yere sessizlesiyor tıkanıyor hep biseyler .O belli edyr zaten bu korkularinin kacislarinin sebebini bende salak değilim anlıyorum.Yani demem o ki oda artk ciddi biseyler istiyor hayatında devamını getirip kendinide benide mutsuz etmek istemiyor gibi ama tam kopamiyorda

Bana çok tuhaf gelmedi bekar birinin çocuğunu problem etmesi senin neden bu kadar şaşırdığını anlamadım çünkü bekar bir insan bunu istememekte haklı gibi geldi isterse de o da onun tercihidir.
En başta daha sıcak davranıp sonrasında gözünde dağ gibi büyütmesi tuhaf geldi

Evet zaten iki günde evlencm ben derdim bu dmi keşke meselenin bu olmadığını idrak etseniz neyse daha fazla bişey demycem

Benim eski eşim öldü gibi bişey aramaz sormaz evladını o yüzden bir bağımız yok belki o yüzden daha asılabilir geliyor bana

Bizim toplumumuzda ne yazık ki şöyle bir durum var:Çocuklu bir erkek,bekar bir kadın tarafından kabul edilebilir hatta kocasının önceki eşinden olma çocuğuyla yaşamak bile bazı kadınlar için sorun olmayabiliyor fakat çocuklu bir kadın,kolay kolay bekar bir erkek tarafından kabul edilmez hatta çocuklu bir erkek tarafından bile kabul edilmez.Belki çocuğa babası bakma şartıyla kabul ederler.Erkekler eşleri olacak kişinin başka bir adamdan olma çocuğunu gurur meselesi yapıp kabul edemiyorlar yada hazmedemiyorlar diyelim.Belki dışardan haksızlık gibi görünebilir ama bu onların yaratılışıyla alakalı bir durum.

Bir çocuk kolay yetişmiyor hele ki bebeklik ve küçük çocukluk dönemi öz bakıma muhtaç, evi devamlı dağıtan, ses gürültü çıkaran bir insan var. Anne baba olmuş birisi bunu çok normal karşılarken hiç çocuğu olmamış hatta evlilik yaşamamış birinin öncelikleri çocuk değildir o yüzden çocuk diyince işler tersine dönüyor. En azından biraz büyümesini bekleyin. Karşınızda çocuğunuzu kabul etmiş biri bile olsa sonrası sıkıntı yasayabilme ihtimaliniz çok yüksek

Evet zaten iki günde evlencm ben derdim bu dmi keşke meselenin bu olmadığını idrak etseniz neyse daha fazla bişey demycem
Kusura bakmayın ama burda idrak etme konusunda sıkıntı yaşayan biri varsa o kişi ben degilim. Hala görüştüğünüz kişinin cocuk konusunu neden bu kadar büyük bir engel olarak gördüğünü algilayamamissiniz. Kendine ait olmayan bir çocuğa annelik veya babalık yapmak öyle kolay birşey değil aklı başında olan her insan bu sorumlulugu almaktan çekinir bunun farkinda olmak bu kadar zor olmasa gerek. Ya ben görüştüğünüz kisileride geçtim bu konuda çekinceleri olması gereken taraf zaten karşı taraf değil sizsiniz. Bende anneyim çocuklarimi gözümden bile sakinirken yabanci bir adamla aynı evde yaşatmadan önce milyon kez düşünürüm. Samimi soyluyorum düşüncesi bile tüylerimi urpertiyor.

Oldu evladimla kabul eden iki kişi bekarlardi zaten boşanalı bir sene oldu henüz fakat onlara da ben ısınamadm..

Çocuk büyük bir sorumluluk. Yeri geliyor bazen kişi kendi çocuğuna tahammül edemezken bir başkasının çocuğuyla aynı evde yaşayacak olmak çoğu kişi için ürkütücü olabilir bu bana garip gelmiyor. Dahası çocuğu olan bir insanın önceliği her zaman çocuğudur, bir insan ikinci sırada olacağı baştan belli bir ilişki istemeyebilir. Hele ki hiç evlenmemiş biri için çocuk daha fazla sorun. Bu gayet normal bence. Sizin bunu bu kadar anormal görmeniz asıl garip geldi bana.

Ya yaşadığınz şeyler konusunda ahkam kesmeyin bana .Yazan yoklayan seni hayatımdan tamamen çıkaramm diyen adam beni bu durumu takmaya sevk eden de adam .Neyse siz iskembeyi kubradan sallamaya devam edin

Öz babalar bile bazen tahammül edemiyor kendi çocuğuna,bağırıp çağırabiliyor.Bir de ne söylese göze batar,çocuğun iyiliği için bile olsa...

Ya yaşadığınz şeyler konusunda ahkam kesmeyin bana .Yazan yoklayan seni hayatımdan tamamen çıkaramm diyen adam beni bu durumu takmaya sevk eden de adam .Neyse siz iskembeyi kubradan sallamaya devam edin
Sizde olgunlaşmamış dusuncelerinizle hayatı kararlar vermeye devam edin kolaylıklar diliyorum size.

Ya bunlar nasıl insan ya. Hiç mi merak etmez insan canının parçasını.
En başta çok söyledim ağladm gel gör diye fakat son dön diyisinde de olumsuz cevap alınca tüm bağı koparttı .Kapl taşıdığını düşünmüyorum çok iyi biliyor ki görcm dese olduğu şehre bile götürürüm

“Fakat oğlum olduğunu öğrenince üç yüz altmış beş derece dönüyorlar” yazmışsınız da; 365 derece dönünce aynı noktaya varılır..
“Yüz seksen (180) derece dönüyorlar” yazmanız gerekirdi. O zaman tam karşıt noktaya denk geliyor.

Konuyla ilgili yorumum, oğlunu kabul ettiğini söyleyebilirler fakat daha sonra oğluna başka türlü davranabilirler; bence oğlun kendini ifade edecek yaşa gelmeli.

Oldu evladimla kabul eden iki kişi bekarlardi zaten boşanalı bir sene oldu henüz fakat onlara da ben ısınamadm..
Yakışıklı erkekler özgüvenli ve onlarda tıpkı sizin gibi kriterli oluyorlar:"Bekarım,yakışıklıyım,her zaman birini bulabilirim,bana kız mı yok,neden çocuklu bir kadınla evleneyim?"diyor olabilirler

Çok çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…