Bekar erkek boşanmış kadın ilişkisi..

sizin durumunuzda bir kadının bekar bir erkekle evlenmesi bence çok normal. zaten çok kısa süre evli kalmışsınız. düğün dernek de yapın. elalemi boşverin

Bence Siz acele ediyorsunuz 3 ay cok kisa bir sure.Iyice tanimalisiniz birbirinizi .Erkek arkadasiniz bence mantikli bir cevap vermis. Belki daha kisa surede evlilik icin adim atarsiniz.Iliskinize zaman verin...

Merhaba hanımlar, ben yaklaşık boşanalı 2 sene oldu önceki evliliğim 3 ay kadar kısa bir sürede gerek psikolojik gerek fiziksel şiddet ve kayınvalidenin çevirdiği türlü entrikalar sonucu bitmişti. 8 ay önce bir kuruma memur olarak atandım. Şu anda ailemin bulunduğu şehirde ailemle yaşıyorum ve çalışıyorum da. İşe girdiğimde çalıştığım kurumda bir erkekle konuşmaya başlamıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Geçenlerde bu beyle bir kafede bişeyler içtik kafeden çıkarken bizi bir akraba görmüş babama söylemiş bu durumu. Babam tabii ki evde kavga kıyamet sanki hiç mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi. Babam bir kaç gün tepki gösterdikten sonra benimle şu anda işe yeni girdiğimden dolayı erken olduğunu söyleyip bir sene daha karşımdaki beyi ölçüp biçmem gerektiğini söyledi ve muhabbeti kesmemi istedi. İlk başta ne kadar kendimce babamı haksız bulsam da uzun süren konuşmalar sonucu babama da hak vermedim değil. Şimdi gelelim konuya bu bey ile ben bir konuşma yaptım ve ailem böyle böyle dedi dedim. Karşı taraf benden baya bir hoşlanıyor ve beni baya seviyor. Babam bu konuları öğrendikten sonra bana bir kaç ay sonra nişan yapabiliriz diye teklifler sunmuştu. Geçen gün konuşurken bana dediği şey şu 2 sene sonra ben de askerliğimi bitirince seninle evlenmek istiyorum. Askere daha seneye bedelli olarak gidecek kendince bir yol haritası çizmiş. Ama şöyle bir sorunumuz var ki beni ailesine söylemiyor. Ailesine bir ilişkisi olduğunu ve benim boşanmış olduğumu söylemesini istedim. Çünkü iki gün sonra elden duysalar ilişkinin tam mutlu olduğum anında kavga kıyamet istemediğimi ya da bağlanmadan bu ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim. Beni ailesine söylemiyor kendince erken diyor. Aileme söylesem ailem bana evlenmem konusunda baskı yapar bu babanda ters etki yapabilir diyor. Açıkcası bu ilişkiyi devam ettirme konusunda endişeye düştüm. Ya da işler ciddiye binince zaten boşanmış olduğum süreçte insanlardan duymadığım laf kalmadığı için şu anda laf duymaya korkar durumdayım bilmiyorum. Boşanmış bir kadın olarak bekar bir erkekle evlilik yapanınız var mı ? İlişkinizde ne gibi sorunlar oldu ? Düğün dernek tekrar yapıldı mı merak ediyorum..
CANIM BENİM ŞİMDİKİ KIZLARIN DURUMU MALUM ORTADA. SEN Kİ EVLENMİŞSİN AYRILMIŞSIN SENİN BEKAR BİR KIZDAN HİÇBİR FARKIN YOK. AİLESİ SORUN EDECEKSE UZAK DUR . ZATEN SORUNLU BİR İLİŞKİDEN ÇIKMIŞSIN BAŞKA BİR SORUNUN İÇİNE SOKMA KENDİNİ HİÇ. RABBİM İYİ İNSANLAR ÇIKARSIN KARŞINA MUTLU OL İNŞALLAH.

X