Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

Tabi canım. Halbuki sekse ulaşılabilirlik artık baya kolay ancak arada böyle sığırlar çıkabiliyor.
Ayrıca sevişmeye ihtiyaç duysam seninle mi sevişirim aaa, yokluktan öldük sanki haha.
Sekse ulaşabiliyor ama bu sığırlar ulaşamıyor

Bi sakin ne bu acele. Ne kadar surede bu kadar kisiyle gorusebildiniz sasırdım. Illa evleneceksiniz diye birsey yok yani oglunuza ilimli degilmis biri dememis ama hissetmissiniz falan allah askıa bi garipsiniz. N
Bu kadr derken beş kişi .Neden böyle tonlarca gibi anlaşıldı :)

Net olmuyor tüm mesele bu sanırım

Hayr işte birde iftira atıyor biliyor musunuz nasıl Allah'tan korkmuyor diyor ki evliyken onlarida tutuyordun Yarabbi kafayı sıyırmış
Klavye başında anonim sallamak kolay tabii, yaz gitsin... Aslında şikayetçi olup uğraş diyeceğim ama kıymetli zamanına yazık.

Kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin ayrıca, istediğinle görüşürsün. Hayat senin, keyif senin. Dilerim gerçekten iyi biri ile karşılaşır ve çok çok mutlu olursun.

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum.İnanin herkesin fikrine saygım sonsuz okuyup düzgünce insanca herkese cevabımı yazıyorum.Fakt bu insan değil tanımadığı bir kadına iftira atıyor neyse ya herkes kendine yakışanı yapar sonuçta

Bu kadr derken beş kişi .Neden böyle tonlarca gibi anlaşıldı :)
5 az mı yahu . Bir kafa dinleyin siz bence acele karar verip hatali evlilik yapacaksiniz gibi gelsi bana. Hatta herkese muhtemelen. Ilerde tanisirsıniz biriyle ve evlenirken aklinizda şüohe olmaz o derece guvenirsiniz oyle birini bulana kadar bekleyin. Bir de eskilerin yazma sebebi kotu bence. O ara ayrilik olmus tekrar neden birliktelik olsunki. Laf doye yaziyorlardır. Gezip evlenmem diyorsur bu tipler. Çocugu duyunca gezemem de deyip vazgeciyorlardır. Yanlis anlamayin sizden kaynakli degil yazdigim ama erkek milleti yani buradan oyle duruyoe

Hiç yanlış anlamadm.Bes kişiden sadece biriyle yüz yüze gorustum eski sevgilim olsn dger ikisi yalnızca konuşmada kaldı .Zaten oğlumu problem etmeyen iki kişiyi de iş arkadaşlarım tavsiye etmislerdi fakat dediğim gibi ısınamadm yani bir kişi dışında öyle görüşmeler tanışmalar falan olmadi .Yüzeysel anlatınca biraz yanlis anlaşılmalar oldu sanırım .Ha niyetlerine gelince dediğinz gibi olabilir belki ben sezememismdr kötü niyetlerini

"Çok fazla problem yapıp ama bağı da kopartmayip" ne demek yahu? Çok fazla problem yaptığı andan itibaren bağı koparmasi gereken sizsiniz.Adam açık kapı bırakmıyor aslında,siz kapı açık kalsın diye uğraşıyorsunuz sanki.Bir sonraki adımınız, çocuğunuzu kabul etmesi konusunda ikna etmek olmaz umarım.Yol yakınken, adamın niyeti belliyken yol verin gitsin.Galiba ilgisi hoşunuza gidiyor.

Ayrıca berbat bi evlilikten yeni çıkmış biri olarak,2 yaşında da bi bebeğiniz var,ben çok aceleci buldum sizi.Bi soluklanin yahu.

Ben şahıs yazmadan asla ama asla yazmıyor fakat yalan soylemiyim yazdığında da sen ne yapmaya çalışıyorsun diye hesapta sormuyorum çünkü böyle bir hakkı görmüyorum kendimde.Kimseyi bişeye ikna etmeye çalışmıyorum da ben koca adamın ikna olacağını dusuncek kadr salak değilim.Fakst seni hayatımdan tamamen çıkaramm gibi cümleler duyuyorum beni kullanıyor desem oda yok sanırım bu hesap sormayn halim tuhaf geliyor o yüzden tekrar tekrar yazıyr

Onu bunu bilmem o koca adayı kurban olsun evladıma. Çocugumu istemeyen adamla birdaha iletişimim kalmazdı benim.Bismillah daha bi dur. En azından çocuğunla biraz başbaşa kal nefes al 1 sene çok kısa bir zaman.
Kurban olsun kısmı çok doğru ben hep dyrm evladımı kimseye değişmem diye .Zaten iletisimi kuran kendisi aradayim karar veremiyorum diyen bi yazan sonra korkup kaçan yine kendisi.

Böyle bi hakkınız var yalnız. Sürümcemede kalan hiçbir şeyden hayır gelmez.Ama dediğim yere geliyoruz yine,ilgisi hoşunuza gidiyor,o yüzden kestirip atmiyorsunuz.

Aslında 2 yaşında, babalık yapmaya gönüllü bir erkek bulsanız çocuğunuz onu babası beller ama aceleyle de olmaz bu.

Takıntı derecesinde dış görünüş odaklı birinin bu kadar kolay çocuk yapması da bana garip geliyor.sizin istekleriniz arasında çoluk çocuk başı çekmiyor belli ki. Siz daha çok dişilik odaklı bir kadın erkek ilişkisi istiyormuşsunuz. Herkes hayattan beklentisine göre hareket etmeyince bu tarz bedelleri yine kendisi ödüyor. Sen kendini erkeklerin yerine koy. Sen de arkana bakmadan kaçardın.çünkü sen onlardan daha fazla bekar insan düşünceleriyle hareket etmek istiyorsun çocuklu taraf olmana rağmen.maneviyata asıl önem veren sen olmalıydın ama maşallah yarışıyorsunuz beyefendilerle toylukta.koskoca kadınsınız basbaya hayatın gerçeklerini kabul etmek istemiyorsunuz.mızmız kız çocukları gibi ayağınızı banane banane çocuklu kadın muamalesi görmek istemiyorum diye yerlere vuruyorsunuz. Maalesef eski hayatınıza geri dönemezsiniz. Insanların düşünce tarzlarını da sırf siz istiyorsunuz diye değiştiremezsiniz.hem çocuklu halinizle bekarlardan bekar beğenmeye çalışıyorsunuz hem de beni çocuklu hâlimle istemiyorlar diyorsunuz. Soruda bile bekarla evlenen çocuklu anne diyorsunuz.ortada kesin bir durum olmamasına rağmen başka seçenek yokmuş gibi konu açıyorsunuz.Eee siz çocuklu taraf olmanıza rağmen, çocuklu insan istemiyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlat çok hassas bir nokta... Bekar bir erkeğin sizle empati yapması bana pek olası gelmedi... Çünkü erkekler baba oluncada sorumluluk konusunda anne kadar özverili olmadığı için ve sizinde tüm ilginiz ve alakanızın evladınızda olacağının bilincinde olduğu için işlerine gelmemiştir... Sizi en iyi çocuklu biri anlar... Birde böyle boşanınca peşinize düşmelerine çok anlam yüklemeyin duygusal boşluğunuzdan yararlanmaya çalışmasınlar...

Kim ne derse desin ilerde cok buyuk sorunlar oluyor benim halamin oglu cok severek evlendi cocuguda kabul etti ilk zamanlar idare ediyorlardi ama sonradan cocuk sorun olmaya basladi cocuga kotu davrandi esiyle arasi acildi ve sonunda bosandilar o yüzden bu durumlar cok sikintili oluyor ilerleyen zamanlarda

Aslında 2 yaşında, babalık yapmaya gönüllü bir erkek bulsanız çocuğunuz onu babası beller ama aceleyle de olmaz bu.

Anne ve babası hayatta olmayan bireyler dahi ebeveynlerinin yeni eşini kolay kolay kabul etmiyor ; ki burada baba sağlıklı ve hayatta.

Ebeveyni hayatta olan bir çocuğa, bir başkasını anne veya baba olarak belletmek bana çok yanlış geliyor.

Ebeveyn rahmetli olmuş ve çocukta istiyorsa anne veya baba olarak hitap etmeyi seçebilir. Ancak tüm bunlar çok hassas dengeler.

Asla bekar insan düşüncem yok Allah biliyor isterim ki boşanmış ve çocuklu olsun daha çok isterim ama karşıma çıkanlar hep bekar suç benim mi.Benim birinci kritrm dış görünüş ondan sonra anlasabilmem daha doğrusu berberinde anlasabilmem iyi insan demiyorum çünkü kime neye göre iyi .Suna katiliyorum tabiki hayattan beklentinize göre hareket etmeyince yine bunun acısı sizden cikiyr .Ayrıca maneviyat derken benim sevgili eş kritermde o yok maneviyattn kastettiğinizi doğru anladıysam.

Bosandim, 2 cocukluyum, sevgilim var ama evlenmeyi dusunmuyorum.

Ara ara iliskim oldugunu bilmeyen insanlar geliyor ama hicbiri cocuklara takilmadi acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…