Kadının yaşının erkekten büyük olması?

Kaybetmekten korktuğum için alttan alırım tamam canım tartışmayalım vs şirinlik yapıp sakinleştirmeye çalışırım. Özellikle evliliğimden sonra sabır taşı oldum diyebilirim. Zaten bosandiktan sonra ciddi bir kişi ile görüştüm. Hep bağıran ses yükselten kişi o sabreden bendim. Babasız büyümüş yıpranmış diye mazur görürdüm.

belki kavga etmeden çatışmayı öğrenmek size iyi gelir.
bir psikologla görüşmek istemez misiniz ? bunu aşmak için profesyonel bir destek iyi gelir sanki

Evet böyle çünkü başlarda bende böyle yapıyorum biliyorum çünkü olacakları ama sonra sevgimi göstermeyi gizleyemiyorum. Hayatta en korktuğum şey kaybetmek oluyor sevdiğim insanı. Bunu hissettirdiğim an cazibemi yitiriyorum.

bu arada şunu da ekleyeyim, bir aile dostumuzun kızı 39 yaşındayken 42 yaşında biri ile evlendi. ve adam adını vermiyim, iyi bir hastananin başhekimiydi.
yani illa küçükler gelir diye birşey yok. kendi yaşlarınızda insanlarda gelebilir.

Eski eşim
Ay o eziği kim ne yapsın peki? Şu sümsükten az bişey öğren, onda bile özgüven var. Onda bile.

Aileci bir sümsüğü boşadın, kendini kimsenin ailesine kabullendirme kaygısı gütmemen gerek şu saatten sonra.
Arkadaşın dediği gibi terapi almam gerektiğini düşünüyorum ama küçük bir şehirde alanında iyi birini bulamadım. Her halime hareketime kusur bulurdu. Yüzünde şu var şuranda bu var. İşin acı tarafı evlenirken bizi yakistirmadilar bile. Geçen gün eşimle ortak bir arkadaş mesaj attı çalıştığımız eski yerden. X beyi de severdim o da arkadaşımdı ama kaybeden o olmuş dedi. Adam gıpta etti biraz yüz versem yürüyecek ama ben toparlayamadım sanırım.

belki kavga etmeden çatışmayı öğrenmek size iyi gelir.
bir psikologla görüşmek istemez misiniz ? bunu aşmak için profesyonel bir destek iyi gelir sanki
İyi bir psikolog arayışındayim aslında :/ küçük şehirde hem imkanlar zor hem insanların sığ bakış açısı.

Annem babamdan 3 yaş büyük annem 61 li babam 64 lü 34 yıllık evliler bugüne kadar bir problem olmadı çok şükür. Erkek kadından 10 15 yaş büyük olunca problem olmuyor ama kadın erkekten 3 4 yaş bile olsa büyük olunca niye problem oluyor ki? Evlenmiş boşanmışsınız bu çok normal ya bi bana mı garip geliyor erkekler evlenip boşansa bile hiç evlenmemiş kadınlarla evleniyorlar da kadınlar niye evlenemiyor? Ne eksiğimiz var bizim
Bence de sorun yok zaten en doğal hakkımız. Sorun edenler pofpoflanan bu düşüncelerle büyütülen adamlar. Diyorum ki hadi yaş veya boşanmaktan biri olsa sen 2-0 yeniksin böyle mir toplumda. Evet aksini düşünen adamlar var ama sayısı çok az ve denk gelir ki bilmem

Aslında böyle hissettiriliyor. Bosandiktan sonra bir görüşmem oldu 3 yaş küçüktü ve nişan atmistı. Beni çok beğenerek geldi ve onu kaybedeceğim diye korkarak yaşımı başımdan geçen evliligi ifade ettim. Çok iyi konumda biriydi bir şekilde yavaş yavas soğuk davranmaya başladı bitirmek için beni zorladı yani ben buna yordum çünkü hiç bir sorun yoktu. Etrafında genç bekar güzel bir sürü kadın varken beni neden tercih etsin ki dedim kabul ettim durumu ama çok üzüldüm ve hala atlatamadim sanırım.
siz de artık bekarsınız

Evlenip ayrılmış olmak kötü bir şey değil

Bu konuda mahcup gibi davranmayın karşınızdaki kişilere

Bir de şu var sizi gerçekten seven adam olunca bunların hiçbir önemi yok

Yakın yaşlardayız yaş ilerledikçe olabilen şeyler bunlar. Benim gördüğüm kadarıyla bunu sorun etmiyor çoğu erkek. Daha önce benden küçük flörtlerim oldu hiç farklı yaklaşana garip bakana rastlamadım. Siz bunu takıntı haline getirdiğiniz için herkes takıyor gibi geliyor büyük ihtimalle.

Tabi şu var ben yirmili yaşlardaki erkeklerle anlaşamadığımı farkettim sonrasında :D Sizde de durum öyle olabilir başınızdan evlilikte geçmiş hayata daha olgun bakan ne istediğini anlamış biri sizi daha mutlu eder gibi geldi.

Ne yaşınızın büyük olması ne evlenip ayrılmanız kusur değil. Ezik durmayın kendinizden emin olun.

Aynısı biz kadınlar içinde geçerli şimdi eşimi aldatmak istesem sosyal medyadan en az 20 kişiyi ayarlarım bir günde.
Benim de alıntıladığınız cümleleri duyduğumda aklımdan aynı şeyler geçiyor. İsteyen kadın erkek fark etmez her şekilde yolunu bulur. Erkeklere seçenek çok da kadınlara az mı...

Benim de alıntıladığınız cümleleri duyduğumda aklımdan aynı şeyler geçiyor. İsteyen kadın erkek fark etmez her şekilde yolunu bulur. Erkeklere seçenek çok da kadınlara az mı...
Kadınlara seçenek daha fazla bence ama biz erkekler gibi değiliz daha mantıklı ve akıllıyız kendimize ve çocuklarıma saygı duyuyorum çünkü ailece yaptığımız her hata bedelini onlarda ödüyor

Yas değil de boşanmış olunca gerçekten istenmiyor kadın. Sanki bekarlar meryem ana😡

Ben eşimden 6 yaş büyüğüm daha önce evlendim ayrıldım, eşim hiç evlenmedi ve evin tek erkeği, ne eşim ne ailesi bu konu hakkında tek kelime etmediler,

Ben eşimden 6 yaş büyüğüm daha önce evlendim ayrıldım, eşim hiç evlenmedi ve evin tek erkeği, ne eşim ne ailesi bu konu hakkında tek kelime etmediler,
Açık görüşlü bir aile imiş demekki eşiniz ve ailesi ama bu tarz aileler çok az. Çoğu çok severse zar zor ailesine kabul ettiriyor yada hiç ettiremiyor

Yas değil de boşanmış olunca gerçekten istenmiyor kadın. Sanki bekarlar meryem ana😡
Evet ismen bekar olunca hersey halloluyor gibi bide karşımızdaki adamlarda bir çoğu evlenmeden bir çok şey yaşamış oluyor. Son görüştüğüm adam da dahil adı bekar ama kadınlarla o anlamda bisiler yaşadığını biliyorum. Ama nişan attığı kız son derece mutasip medreseli bir kız. Yaşadıkları farklı beklenti farklı.

Karsina dogru insan cikmamis ondan boyle dusuncelerin var.

Benim esim benle yasitti. Iyiydik.

Simdi sevgilim benden 13 yas buyuk, yine iyiyiz.

Belki seneye canim citir ceker, 25lik dalyan gibi bisey takar koluma caka sata sata gezerim.
(Ben 30um bu arada)

Iki taraf da yetiskin olduktan sonra yas sadece rakamdir. Takilma 😍

Kadınlara seçenek daha fazla bence ama biz erkekler gibi değiliz daha mantıklı ve akıllıyız kendimize ve çocuklarıma saygı duyuyorum çünkü ailece yaptığımız her hata bedelini onlarda ödüyor
Evet sosyal medyada istesek kuyruk olurlar biliyorum ama ben kendime saygım için yapamam bunu gerçekten saf bir sevgi yaşamak yada hiç. Ama olmuyor işte. Erkekler gerçekten çok maymun iştahlı.

Karsina dogru insan cikmamis ondan boyle dusuncelerin var.

Benim esim benle yasitti. Iyiydik.

Simdi sevgilim benden 13 yas buyuk, yine iyiyiz.

Belki seneye canim citir ceker, 25lik dalyan gibi bisey takar koluma caka sata sata gezerim.
(Ben 30um bu arada)

Iki taraf da yetiskin olduktan sonra yas sadece rakamdir. Takilma 😍
İş ciddiye binince söyle düşünüyorlar sanki 10 sene sonra 40 olacak biri mi 30.olacak birimi cinsel anlamda doğurganlık anlamında işime gelir. Gezme tozma tamam evlilik vs olunca bekar olsun sizin deyiminizle çıtır olsun:) Seven düşünmüyor elbet ama seven yok:)

Yakın yaşlardayız yaş ilerledikçe olabilen şeyler bunlar. Benim gördüğüm kadarıyla bunu sorun etmiyor çoğu erkek. Daha önce benden küçük flörtlerim oldu hiç farklı yaklaşana garip bakana rastlamadım. Siz bunu takıntı haline getirdiğiniz için herkes takıyor gibi geliyor büyük ihtimalle.

Tabi şu var ben yirmili yaşlardaki erkeklerle anlaşamadığımı farkettim sonrasında :KK70: Sizde de durum öyle olabilir başınızdan evlilikte geçmiş hayata daha olgun bakan ne istediğini anlamış biri sizi daha mutlu eder gibi geldi.

Ne yaşınızın büyük olması ne evlenip ayrılmanız kusur değil. Ezik durmayın kendinizden emin olun.
Açıkçası evet benim eşim 5 yas büyüktü o bile çocuk gibiydi tahammül edemiyordum çocukça küsmeler anneye gitmeler şikayet etmeler ağlamalar. Olgunluk yaş mı karakter meselesi mi bilmiyorum o sebeple

siz de artık bekarsınız

Evlenip ayrılmış olmak kötü bir şey değil

Bu konuda mahcup gibi davranmayın karşınızdaki kişilere

Bir de şu var sizi gerçekten seven adam olunca bunların hiçbir önemi yok
Haklısınız o mahcubiyet eziklik içimde belli etmiyorum ama içsel olarak hissettiğim bu. Enerji olarak geçiyordur belkide karşıya

Siz yaşınızı ve boşanmış olmanızı bir sorunmuş gibi aksettirmeyin çünkü öyle değil. Kendinize güvenin, dik durun. 30 yaş çok büyük bir yaş değil. 3-4 yaş sizden küçük bir erkekle iliski kurmanızda da hic bir sakınca yok. Çevremde böyle çok çift var. Bu kafayla kendinizi çok ezdirirsiniz çok kalbiniz kırılır

Back