- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.471
Yahu senin neden boşandığın belli zaten. Şu üsluba bak. Eski sevgililerini yedekte tuttun adam anladı değil mi?
Hayır şöyle ben sosyal medyayı kapatmıştım eşimin isteğiyle boşandıktan sonra tekrar actim ordan ekledi iki kişi .Bir digeride numaramı silmemis direkt yazdı .Bu kişiler evlemdigimi biliyorlardı zaten kendi soy ismimle trkrar açtım hesabıBu insanlar halen arkadaş listenizde miydi ? Evlenince insanlar sosyal medya hesaplarına "evlendi" ibaresini ekliyor ve arkadaş listesine bildirim gidiyor ancak hiç "boşandı" bildirimi almadım ve görmedim.
Evlilik öncesi dönemde tanıdığınız, en az 5 yıl önceki flörtlerinizin yeniden dönüş yapması çok tuhaf geldi.
Ya ben kimseye ulasmadm onlar yazdı bana dyrm ya tesadüftür kaderdir bilemem .Resmen iftira atıyor buradaki üyeler bilir eskiler ben eski esimden boşanmamk için ne çabalar gösterdim, benim için doğru yolu bulayım ayrilayim diye sayfalarca yazı yazıldı .Ben kocam diye kafayı bozmuş bir insandm psikologa gide gide atlattm ben bu süreci isim gücüm yoktu bide elin adamlariyla mi ugrascktmSizin üslubunuz da yeterince rahatsız edici.
Kimin kime ulaştığını bilmiyoruz, ayrıca bu görüşmelerin hepsi kadın boşandıktan sonra olmuş. Konu sahibi adamlara ulaştıysa da ortada yanlış bir şey yok.
İkinci olarak, biriyle görüşmesi demek oğlunu birilerinin elinde rezil etmesi demek değil. Boşandıktan sonra 5-10 yıl kalbine ket vurmak zorunda değil hiç kimse. Konu sahibi hem anne hem de bir kadın. Annelik kimliğini ya da kadınlık kimliğini geri plana atmak zorunda değil hayatına devam ederken. İki kimlikle aynı anda pekala hayatına devam edebilir. Çocuk var ortada diye kendi hayatınızı hiçe sayabilir ve çocuğunuzu merkeze alabilirsiniz siz. Ama bu sizin yaptığınızın doğru olduğunu göstermez. Herkes böyle yapmak zorunda değil. Ben yapmazdım. Mutlak bir doğru yok ortada.
Siz benim ne anlatmak istediğimi anlayamamışsınız.Sizin üslubunuz da yeterince rahatsız edici.
Kimin kime ulaştığını bilmiyoruz, ayrıca bu görüşmelerin hepsi kadın boşandıktan sonra olmuş. Konu sahibi adamlara ulaştıysa da ortada yanlış bir şey yok.
İkinci olarak, biriyle görüşmesi demek oğlunu birilerinin elinde rezil etmesi demek değil. Boşandıktan sonra 5-10 yıl kalbine ket vurmak zorunda değil hiç kimse. Konu sahibi hem anne hem de bir kadın. Annelik kimliğini ya da kadınlık kimliğini geri plana atmak zorunda değil hayatına devam ederken. İki kimlikle aynı anda pekala hayatına devam edebilir. Çocuk var ortada diye kendi hayatınızı hiçe sayabilir ve çocuğunuzu merkeze alabilirsiniz siz. Ama bu sizin yaptığınızın doğru olduğunu göstermez. Herkes böyle yapmak zorunda değil. Ben yapmazdım. Mutlak bir doğru yok ortada.
Grizekali misin sen ne demek neden görüşür insanin eski sevgiliyle tekrar deneyemez mi ya da ciddi biseyler olamaz mı neyinr kafan basmıyorSiz benim ne anlatmak istediğimi anlayamamışsınız.
Ben boşanan kişi kimseyi sevmesin demiyorum. Ama boşandığı gibi eski sevgililerine ulaşılabilir olması çok ilginç geldi. Şimdi o adam boşanan eski sevgilisi ile neden görüşecek? Amacı ne olacak? Oğlunu mu sevecek ayrıca. Birde yadırgıyor oğlunu istemedikleri için bunlar bana çok saçma geldi.
Elbette süre gelen zaman içinde birileri ile tanışıp olmasa problem değil ama sürekli eskilerle görüşmesi mide bulandırıcı benim adıma. eskiden zaten anlaşsa onlarla ayrılmazdı. Öyle değil mi? Tekrar hepsi ile görüşebilmesi ve biri numarasını bile silmemiş. Edepsiz kim burada? Sosyal medyası bile hazırda bekliyor bilemedim ben.
Oğlunu görüşmelerle yazıl etmeyecek de hiç evlenmemiş çocuğuna olmusuz bakan biri ile evlenirse rezil olacak çocuk.
Herkes farklı düşünüyor evet bende ondan farklı düşünğyorum ve eski sevgililerle görüşmeye de saygı duymuyorum net.
Erkekleri bilmez gibi konuşuyorsunuz, boşanınca eski kocasının yakın arkadaşının kadına yazdığını gördüm, bunlar ne ki.Yani yani ben adamı çok haksız bulmadım neden derseniz çocuk sahibi olmayan biri için çocuk bambaşkaaa bir dünya. Kendi çocuğu olmayan birinin bu kadar büyük bir sorumluluğa kalkışmak istemesi normal değil miKlasik olacak ama kendi çocuğuna insan yeri geliyor tahammül edemiyor, başkasının çocuğuna babalık et demek fazla beklenti değil mi?
Siz aöık artırma usülüyle falan mı evlendiniz, talipler arasında açık artırma mı düzenlediniz nedir adamlar bekar kallır kalmaz yine talip olmuşlar
Ayrıca mide bulandırıcı olan da sensin o insanlar ve ben değilSiz benim ne anlatmak istediğimi anlayamamışsınız.
Ben boşanan kişi kimseyi sevmesin demiyorum. Ama boşandığı gibi eski sevgililerine ulaşılabilir olması çok ilginç geldi. Şimdi o adam boşanan eski sevgilisi ile neden görüşecek? Amacı ne olacak? Oğlunu mu sevecek ayrıca. Birde yadırgıyor oğlunu istemedikleri için bunlar bana çok saçma geldi.
Elbette süre gelen zaman içinde birileri ile tanışıp olmasa problem değil ama sürekli eskilerle görüşmesi mide bulandırıcı benim adıma. eskiden zaten anlaşsa onlarla ayrılmazdı. Öyle değil mi? Tekrar hepsi ile görüşebilmesi ve biri numarasını bile silmemiş. Edepsiz kim burada? Sosyal medyası bile hazırda bekliyor bilemedim ben.
Oğlunu görüşmelerle yazıl etmeyecek de hiç evlenmemiş çocuğuna olmusuz bakan biri ile evlenirse rezil olacak çocuk.
Herkes farklı düşünüyor evet bende ondan farklı düşünğyorum ve eski sevgililerle görüşmeye de saygı duymuyorum net.
Senelerdir dostum olan insan sarkıntılık etti bana ya. Erkek milletine bir günde küsmedik.Erkekleri bilmez gibi konuşuyorsunuz, boşanınca eski kocasının yakın arkadaşının kadına yazdığını gördüm, bunlar ne ki.
Hayır şöyle ben sosyal medyayı kapatmıştım eşimin isteğiyle boşandıktan sonra tekrar actim ordan ekledi iki kişi .Bir digeride numaramı silmemis direkt yazdı .Bu kişiler evlemdigimi biliyorlardı zaten kendi soy ismimle trkrar açtım hesabı
Yani yani ben adamı çok haksız bulmadım neden derseniz çocuk sahibi olmayan biri için çocuk bambaşkaaa bir dünya. Kendi çocuğu olmayan birinin bu kadar büyük bir sorumluluğa kalkışmak istemesi normal değil miKlasik olacak ama kendi çocuğuna insan yeri geliyor tahammül edemiyor, başkasının çocuğuna babalık et demek fazla beklenti değil mi?
Siz aöık artırma usülüyle falan mı evlendiniz, talipler arasında açık artırma mı düzenlediniz nedir adamlar bekar kallır kalmaz yine talip olmuşlar
Tiksinç yemin ediyorum. Boşanınca aaa açık kapı dalalım diyorlar. Ayı.Senelerdir dostum olan insan sarkıntılık etti bana ya. Erkek milletine bir günde küsmedik.
Eski sevgili olsa o zaman olurdu. O dediğin pembe dizilerde oluyor ve şu an herkes olayı anladı bence dağılalım. Senin seviyene düşmeyeceğim.Grizekali misin sen ne demek neden görüşür insanin eski sevgiliyle tekrar deneyemez mi ya da ciddi biseyler olamaz mı neyinr kafan basmıyor
Tabi canım. Halbuki sekse ulaşılabilirlik artık baya kolay ancak arada böyle sığırlar çıkabiliyor.Tiksinç yemin ediyorum. Boşanınca aaa açık kapı dalalım diyorlar. Ayı.
Çok terbiyesizsin, velev ki kadın eski sevgilileri ile görüşüyor.. Şu anda bekar, sanane!!!!!Yahu senin neden boşandığın belli zaten. Şu üsluba bak. Eski sevgililerini yedekte tuttun adam anladı değil mi?
Bakın birincisi ben eklemedim.İkincisi şöyle bişey var yüz yüze görüştüğümüzle evet sevgiliydik fakat diğer ikisiyle geçmişte yüzeysel şekilde konuşuldu ve şunu neden anlatamyrm.Yuz yüze görüştüğüm ve arda yazan açık kapı Birakan kisi kendisi peşimi bırakmıyor .Bı yazyr bı kaçıyor o yazmadan asla ama asla yazmıyorum yani kimseye yapışma gibi bir durumum yo .Hatta bakın yüz yüze görüştük yine kendisi yazdı .Beni kimseyi bişeye zorladığm yokBu insanları yeniden eklemeniz ve onları sevgili ve eş adayı olarak düşünmeniz çok sağlıklı değil.
Konunuzu tersten yazalım. Başrolde çocuklu adam olsun bu defa.
5 sene önce görüşülmüş ve sonra başka bir kadınla evlenmiş adam ; ayrıldıktan 1 yıl gibi kısa bir süre eski flörtleriyle görüşsün yeniden.
Ve desin ki : "Çocuğumun annesi benim için öldü, ben isterim görüşsünler ancak annesi görüşmüyor.Ben yeniden sevmek sevilmek istiyorum , 5 sene önce de senle iyiydik aslında."
Bu adama , o dönem ciddi bir ilişkiye yol alınmayan eski flörtü olan bir kadın olarak tepkiniz ne olurdu ?
Tepkilerinizi yazarken , forumda küfür yazmak yasak ; unutmayın.
Hadi ordan sen bekle bakalm yaşayacağın iftiralari.Pembe diziymis ezikEski sevgili olsa o zaman olurdu. O dediğin pembe dizilerde oluyor ve şu an herkes olayı anladı bence dağılalım. Senin seviyene düşmeyeceğim.
Bi sakin ne bu acele. Ne kadar surede bu kadar kisiyle gorusebildiniz sasırdım. Illa evleneceksiniz diye birsey yok yani oglunuza ilimli degilmis biri dememis ama hissetmissiniz falan allah askıa bi garipsiniz. NArkadaslar merhaba .Konularımı bilenler bilir bir sene oldu boşanalı ve iki yaşında bi oğlum var .Uzun zamandır girmiyordum konuda acmadm bu geçen zaman zarfında.Konuya gelecek olursak boşandıktan sonra ,evlilik öncesinde konuştuğum kişilerden yazanlar oldu. İki üç kişi dört sene öncesi eski eşimi tanımadan önce konuştuğum insanlardı hatta biriyle yüz yüze görüştük.Tabi hiçbiri evlenmemiş geçen dört beş senelik süre zarfında .Konuşuluyor boşanmam öğrenilince "sıkıntı yok ,gorusuruz, zaten olgunlaştık belki herşey daha güzel farklı olur" cümlelerini duyuyorum fakat oğlum olduğu öğrenilince üç yuz altmış beş derece dönüyorlar .Arada bı iki kişi oldu oğlumla da tanımak isteyen olumsuz bakmayan tabi yine bekar onlara da ben ısınamadm beğenmedim .Yüz yüze görüştüğümüz kişiyle mesela görüştük gayet güzel geçti ara ara konuşmalarda oluyr fakat adam bı türlü oğlumu kabul edemiyor .O dillendirmesede ben bunu hissedyr anlıyorum .Bir kere de üstü kapali söyledi tek problem çocuğunun olması diye ki bu kişi gecmiste çok değer verdiğim bir insandı.Henuz çok erken biliyorum evliliğe hazır da değilim fakat tabiki düzgün bir ilişkim olsun isterim .Bu hep böyle mi gidecek diye dusunuyrm bazen .Tamam kendim de kolay bir insan olduğumu iddia etmyrm dış görünüş odaklıym takıntı derecesinde oğluma ılımlı bakan insanları da ben beğenmeyip şans vermiyorum .İlla bekar olsun gibi bir dusuncem de yok boşanmış çocuğu olan bir insan daha çok isterim hatta fakt dediğim gibi durum bu.Neyse çok uzattım kızlar hepinizin yorumları çok değerli benim için .Özellikle benim durumumda olup ,aynı yollardan geçip mutlu olanlar da yorum yaparlarsa çok sevinirim :)