Bekar erkek boşanmış kadın ilişkisi..

Merhaba hanımlar, ben yaklaşık boşanalı 2 sene oldu önceki evliliğim 3 ay kadar kısa bir sürede gerek psikolojik gerek fiziksel şiddet ve kayınvalidenin çevirdiği türlü entrikalar sonucu bitmişti. 8 ay önce bir kuruma memur olarak atandım. Şu anda ailemin bulunduğu şehirde ailemle yaşıyorum ve çalışıyorum da. İşe girdiğimde çalıştığım kurumda bir erkekle konuşmaya başlamıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Geçenlerde bu beyle bir kafede bişeyler içtik kafeden çıkarken bizi bir akraba görmüş babama söylemiş bu durumu. Babam tabii ki evde kavga kıyamet sanki hiç mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi. Babam bir kaç gün tepki gösterdikten sonra benimle şu anda işe yeni girdiğimden dolayı erken olduğunu söyleyip bir sene daha karşımdaki beyi ölçüp biçmem gerektiğini söyledi ve muhabbeti kesmemi istedi. İlk başta ne kadar kendimce babamı haksız bulsam da uzun süren konuşmalar sonucu babama da hak vermedim değil. Şimdi gelelim konuya bu bey ile ben bir konuşma yaptım ve ailem böyle böyle dedi dedim. Karşı taraf benden baya bir hoşlanıyor ve beni baya seviyor. Babam bu konuları öğrendikten sonra bana bir kaç ay sonra nişan yapabiliriz diye teklifler sunmuştu. Geçen gün konuşurken bana dediği şey şu 2 sene sonra ben de askerliğimi bitirince seninle evlenmek istiyorum. Askere daha seneye bedelli olarak gidecek kendince bir yol haritası çizmiş. Ama şöyle bir sorunumuz var ki beni ailesine söylemiyor. Ailesine bir ilişkisi olduğunu ve benim boşanmış olduğumu söylemesini istedim. Çünkü iki gün sonra elden duysalar ilişkinin tam mutlu olduğum anında kavga kıyamet istemediğimi ya da bağlanmadan bu ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim. Beni ailesine söylemiyor kendince erken diyor. Aileme söylesem ailem bana evlenmem konusunda baskı yapar bu babanda ters etki yapabilir diyor. Açıkcası bu ilişkiyi devam ettirme konusunda endişeye düştüm. Ya da işler ciddiye binince zaten boşanmış olduğum süreçte insanlardan duymadığım laf kalmadığı için şu anda laf duymaya korkar durumdayım bilmiyorum. Boşanmış bir kadın olarak bekar bir erkekle evlilik yapanınız var mı ? İlişkinizde ne gibi sorunlar oldu ? Düğün dernek tekrar yapıldı mı merak ediyorum..
Benimde ikinci evliligim eşim bekardı hiç evlilik yapmamış hoş ailesi yoktu çevremizde ama olduğunu varsayalım onunda tepki gösterirler bende ters etki yapar dediğini de düşünelim ben kabul etmezdim demekki bu ailesi tepkili böyle şeylere erkeni geçi yok bunun oda etkilenecek kadar kendine güvenmiyorsa olmaz bu iş gelecek planlarında yoksun gibi geldi bana

Neler neler oluyorda siz mi olmiycaksiniz???
Fakat ister bekar olsun ister boşanmış... Hersey erkekte bitiyor bunu cok net anlayan boro olarak söylüyorum. Erkek, bu tabiri de sevmem ama adam gibi adam değilse boşanmış, çocuklu, olgun da olsa eger seni tasiyamiyorsa olmuyor. Kimi erkekler 25 yasinda , 40 yasinda evli barkli erkekten daha olgun ve esini tasiyan konumda olabiliyor.

Allah yardımcın olsun.😉

Merhaba hanımlar, ben yaklaşık boşanalı 2 sene oldu önceki evliliğim 3 ay kadar kısa bir sürede gerek psikolojik gerek fiziksel şiddet ve kayınvalidenin çevirdiği türlü entrikalar sonucu bitmişti. 8 ay önce bir kuruma memur olarak atandım. Şu anda ailemin bulunduğu şehirde ailemle yaşıyorum ve çalışıyorum da. İşe girdiğimde çalıştığım kurumda bir erkekle konuşmaya başlamıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Geçenlerde bu beyle bir kafede bişeyler içtik kafeden çıkarken bizi bir akraba görmüş babama söylemiş bu durumu. Babam tabii ki evde kavga kıyamet sanki hiç mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi. Babam bir kaç gün tepki gösterdikten sonra benimle şu anda işe yeni girdiğimden dolayı erken olduğunu söyleyip bir sene daha karşımdaki beyi ölçüp biçmem gerektiğini söyledi ve muhabbeti kesmemi istedi. İlk başta ne kadar kendimce babamı haksız bulsam da uzun süren konuşmalar sonucu babama da hak vermedim değil. Şimdi gelelim konuya bu bey ile ben bir konuşma yaptım ve ailem böyle böyle dedi dedim. Karşı taraf benden baya bir hoşlanıyor ve beni baya seviyor. Babam bu konuları öğrendikten sonra bana bir kaç ay sonra nişan yapabiliriz diye teklifler sunmuştu. Geçen gün konuşurken bana dediği şey şu 2 sene sonra ben de askerliğimi bitirince seninle evlenmek istiyorum. Askere daha seneye bedelli olarak gidecek kendince bir yol haritası çizmiş. Ama şöyle bir sorunumuz var ki beni ailesine söylemiyor. Ailesine bir ilişkisi olduğunu ve benim boşanmış olduğumu söylemesini istedim. Çünkü iki gün sonra elden duysalar ilişkinin tam mutlu olduğum anında kavga kıyamet istemediğimi ya da bağlanmadan bu ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim. Beni ailesine söylemiyor kendince erken diyor. Aileme söylesem ailem bana evlenmem konusunda baskı yapar bu babanda ters etki yapabilir diyor. Açıkcası bu ilişkiyi devam ettirme konusunda endişeye düştüm. Ya da işler ciddiye binince zaten boşanmış olduğum süreçte insanlardan duymadığım laf kalmadığı için şu anda laf duymaya korkar durumdayım bilmiyorum. Boşanmış bir kadın olarak bekar bir erkekle evlilik yapanınız var mı ? İlişkinizde ne gibi sorunlar oldu ? Düğün dernek tekrar yapıldı mı merak ediyorum..
memur olduğun için kabul ederler bence...aynı şekilde kız yeğenim nişanlandı geçengün...oğlan ın ailesi kabul etmiş, ama kız kayınperderine kendiside sormuş, onayını almış...

Henüz evlenmedim ama hiç evlenmemiş bir adamla nişanlıyım. Aramızda bu eski evlilik mevzusu bir kere açıldı , o da çok yüzeysel oldu.
Şu an ben bile dönem dönem evlendiğimi ve boşandığımı unutuyorum :)
Ailesi tepki gösterecek biliyor ondan söylememiştir. Bizde ailesi biliyor ama hiç bir arkadaşı vs bilmiyor. Kimseye de söylemeyi düşünmüyorum. Yarın bir gün başınıza kakacaksa hiç olmasın daha iyi.

Yaa boşanmış bir kadın ne demek yani bakire olmayan kadın mı demek oluyor? Eğer öyleyse kusura bakmasın kimse ahlak bacak arasında değil yanlıs anlasılmasın diyeceğim, daha sevgiliyken birlikte olup başkasıyla evlenenler oluyor. Yani sadece tescilli olarak bakire olmadığın için problem yapacaklarsa yapsınlar çokta tın.

Ayrıca ailenizin tutumu ruhsal olarak yara almamanız açısındansa doğru, fiziken bi düşünce varsa kınıyorum kendilerini, mümkünse kendi evinize çıkın öyle bir şey varsa.

Sonucta arada aşk sevgi varsa kimse ağzını açamaz valla sinir oluyorum bu muhabbetlere, erkek ikinci kez bekarla evlenir ama kadın bekarla evlenemez kafasına. Valla evlenir gider düğününü de yapar gelinliğini de giyer, ister 3 ay ister 3 ömür evli kalmış olun. Yapmak istediğiniz herşeyi yapın.

Ama maaaaaalesef ülkemizde evlenip boşanmış kadınlarımızı kullanmaya çalışan tipler de hala bitmiş değil. O yüzden ailesine söylememe durumu konusunda dikkatli olmanızı öneririm.

Ortada bir ilişki var gibi gelmedi bana. Ne paylaştınız ki hemen evlilik yoluna düştünüz? 2 yıl tanımak için iyi bir süre aslında. Ailenize arkadaşım deyip geçseydiniz keşke. Nişan, düğün konuşmak 2 yıl sonrası için çok erken bence.

Herkes gibi sizde mutluluğu hakediyorsunuz. İstediğiniz içinize sinen şekilde. Kim nasıl yapmış boşverin. Evlenmişsiniz ve boşanmışsınız. Bu sizin farklı birisi olduğunuz ve istenmecek kişi olabilme ihtimalini doğurmuyor. Kendinize değer verin bu durumu eziklik gibi göstermeyin gözükmesine izin vermeyin. Gönülden duam inşAllah Rabbim hayırlı ise tez zamanda mutlu günlerinizi yaşatsın.

Yeniden düğünlü dernekli evlenmek hakkınız.ama bundan önce aşılması gereken bir durum var.ailesine sizden bahsetmeli.körü körüne beklemeyin.bir anda olmadık zamanda ailem uygun görmüyor karşıma alamam onları derse siz hiç hak etmediğiniz bir üzüntü yaşarsınız.ve atlatamazsiniz

Ben karşı tarafı haklı buldum gayet planlı ve aklı başında konuşmuş. 3 ay aile ile tanıştırmak için erken değil mi? Siz mesela bu adamla olur kesin eminim; beni mutlu eder bu 3 ayda tanıdığım adam diyebilir misiniz? bu ilişkiye biraz zaman verin. zaten kötü bir evlilikten çıkmışsınız. yine aynı riski almaya gerek var mı? Bu ayrıntılarla ugraşmak yerine ilişkinize sağlam bir temel olusturun.

Benim söyleyeceklerimi söylemişler zaten . Ancak hiç evlenmemiş adamında boşanmış kadınında medeni durumu bekardır zaten . Bekar erkek boşanmış kadın ne ya . Evlilik programlarında soruyalardı gelen taliplerine bekarmısın diye , deli oluyordum o tabire .

Yalniz bu konuda bir ayrıntı var bilmem siz ne düşünürsünüz ama size demis ki "Aileme soylersem evlenmek konusunda baskı yapar"
2 seçenek var
Ailesi yobaz,ya da bunu evlendirmeye calisiyor oglum surda bir kiz var tanissana oglum bilmemne teyzenin yigeni var konussana gibi seyler yaşamış
Ya da uzatmaya çalışıyor
Erkeklerin bir evliligin ya da evlilige giden sürecin kaderini belirlemesine izin vermeyin
Bedelli askerlik ne ki kac gun sürüyor . Hala askere gitmemisse okuyor diye düşünüyorum nasıl erteledi bu kadar. Bunlar bahane gibi geliyor bana. Evlenince de bedelli yapabilir çünkü.
Ha diger konuya gelince,yani düğün dernek,tabi ki isterseniz düğün de yaparsınız kına gecesi de. Tercih meselesidir bu ama bu cocuga güvenemedim
Babanız haklı ve gayet modern bir baba. Kizmayin size bağırdı diye ona ben soylediklerine cok hak verdim. Adam sizin mutlulugunuzu istiyor ve "kızım akıllı ol bak" diyor. Baba dır yaa kıyamam yine bak nisan yapariz falan demis adam siz istiyorsunuz diye babanızın genel tavırlarını babama benzettim
Ben sizin yerinizde olsam o adamı dinlerdim.

askerlik bahanesi bana komik geldi.
beyefendi 4 yıl kurtuluş savaşına gitmeyecek ki sonu belli olmaz diyelim.
alt tarafı 20 gün.
3. çocuğumuz 5 günlükken gitti eşim. ölüp bitmedik.

böyle aileden gizli saklı iş yapacak çocukluğu çoktan bitirdim ben.
kusura bakma uğraşamayacağım seninle derdim.
kazık kadar herif, bahaneleri de, çekinceleri de olgunlaşmadıgını gösteriyor.
vaktinizi harcamaya değmez.

Benım evlılıgımde 3 ay 27 gun surdu.Bazen bekar talıpler cıkıo karsıma.Sankı hıc mutlu olmaya hakkım yokmus gıbı hıssedıorum.

Tanıdığım var evet. Kendi boşanmış nişanlısı ilk kez evlenecek cok da mutlu görünüyorlar bu aralar düğün de olacak.

Daha şimdiden gerginliğini yaşıyorsan ya da yaşatılıyorsan uzak dur bence. Ne gerek var ağrımadıkmbaşına. İşini de bulmuşsun, tadını çıkar. Başından geçen talihsiz dönemi sana hatırlatöayacak biri çıkar karşına.

Beni düşündüren şey ailesine söylememesi, acaba ailesi seni istemeyeceği için sürecimi uzatıyor bu süredede senle nekadar ileri giderse kardırmı diye düşünüyor acaba , veya çok afedersin cinsellik içinmi uzatıyor acaba ( beraber olabilmek için) .
Babanı dinle derim ben

Açıkcası düğünü kendim de istemiyorum biraz konuştuğum kişi de istemiyor. İkimizde yaparsak biraz kendi imkanlarımızla yapacağız ve pekte akrabaların karnını doyurup millete çalgı çengi yapmaya niyetimiz yk
Ben varım.. Çok da güzel oluyor ama evet ailesine söylesin benim eşime de demiştim söyle diye söyledi.. Tabi önce karşı çıkmışlar biraz sıkıntılı bir süreç olmuş eşim sadece bukadarını söyledi.. Biz düğün istemedik ama evde kınam oldu gelinlik giydim. Neden olmasın yani? 4 yıl içinde 1 kere kayınvalidem eski dönemle ilgili bir soru sordu eşime anlattım bir daha sorulmadı.

4 yıl evlilik üzerine boşanmıştım
Çoçuğum yoktu
Evet hiç evlenmemiş biri ile evlendim

Eşimin annesi ilk duyduğunda başlamadan bitir demiş eşime ama eşim dinlenmedi tabi

Ben mutluyum eşim bu durumu hiç karşıma çıkarmadı ama seninkinde biraz gariplik var

Seni önemsese ailesine söylerdi diye düşünüyorum
Çok dikkkatli olmalısın bana bu durum pek güven vermedi

Bu durum beni tedirgin ediyor maalesef. Erken diyor mesela ama ben de kendimce gelecekte üzüleceksem şimdi üzüleyim yolun başında derdindeyim.
Aile yapılarını bilemeyiz ama söylememesi çok manasız. En basitinden ilgi duyduğum biri var diye haber verirsin.

Ben anlamadım babanız bitir dedi. Uzaktan 1 sene bak dedi sana sonra sevgiliniz de ancak 2 yıl sonra evleniriz diyor. Siz ne istiyorsunuz?

X